Copy
Nieuwsbrief
21 juni - 3 juli 2015
21 juni: een bijzondere datum
Wat een bijzondere datum! Deze nieuwsbrief komt uit op de langste dag en zomer zonnewende. Van alle kanten krijg ik berichten dat dit een heel bijzonder weekend is. Tijd om een nieuwe start te maken en aan jouw leven een nieuwe wending te geven.
 
Het Blauwe Storm pad helpt je daar uitstekend bij: blijf in het oog van de storm, ga voor je dromen en doe dat vooral met de kinderlijke onbevangenheid van Blauwe Aap, die dit levenspad op toon 13 staat. Geniet en maak plezier! Ik doe dat vandaag in elk geval met een Maya wijsheid relatieworkshop op de DatingFair in de Jaarbeurs. Perfecte dag om de liefde van je leven tegen te komen. Je bent van harte welkom!
Eerste pilot profielenworkshop gepland
Hoera! De eerste pilotgroep is een feit. Met zes dames ga ik een ochtend op ontdekkingsreis in hun creatie jaarprofiel. Ik heb nu al heel veel zin in deze en de andere pilots. Als je wilt kun je nog steeds aanmelden voor deze pilots in de zomermaanden.

Een Tzolkin profiel bevat veel herkenbare informatie. Maar het is daarmee nog geen persoonlijk kompas. Dat wordt het pas echt als je het omwerkt tot een persoonlijk document en eruit haalt wat er voor jou inzit. Dat is vaak meer dan je denkt.

Alle informatie over de pilots vind je op de website. Lees even goed wat ik van je nodig heb om je te kunnen indelen in een pilotgroep. Het gaat een beetje anders dan anders, want jij bepaalt mede de datum en je mag ook zelf kiezen met welk profiel je meedoet. Heb je advies nodig, mail of bel me gerust even.

Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor deze pilot workshops.
 
De locatie voor alle workshops is mijn Tuinhuis werkplek en bijbehorende tuin in Velp (Gld). Ik duim voor mooi weer. Dan is het dubbel genieten op deze fijne plek.
Kosten voor de pilot: € 57,- per dagdeel. Het profiel bestel je zelf of heb je natuurlijk al in huis.
 • Workshop Creatieprofiel: 1 dagdeel
 • Workshop Relatieprofiel: 1 dagdeel
 • Workshop Passie Missie Visieprofiel: 1 dagdeel
 • Workshop Levenspadprofiel: 4 dagdelen
Najaarsprogramma cursus TZOLKIN ALS KOMPAS
Dit najaar gaan er weer drie cursussen Tzolkin als kompas van start. In vier bijeenkomsten leer je jezelf coachen met behulp van de Tzolkin. Je gaat direct praktisch aan de slag en leert jezelf, je realaties en je levenspad beter kennen.
 • een vrijdagmiddag cursus in Eindhoven (hè hè, eindelijk!)
 • een donderdagmiddag cursus De Bilt
 • een donderdagavond cursus in Velp
 Je doet tijdens de cursus ook mee aan de e-wenscursus zodat je leert meesurfen op de dagenergie en elke dag het beste uit jezelf haalt. Op de website vind je alle informatie en de data. Je bent van harte welkom!
AGENDA
Tzolkin als Kompas
Velp: donderdagavond cursus start 3 september
De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer

17 juli: e-Wenscursus
Deze cursus valt in het hart van de Tzolkin met daarin de twee levenspaden met tien poortdagen. Prachtig moment om deze 52 daagse logboekcursus te doen. De cursus valt in de volgende paden: Rode Slang levenspad, Witte Spiegel levenspad, Blauwe Aap levenspad, Geel Zaad levenspad. Lees meer

e-Creatiecursus: 17 en 30 juli, 12 en 25 augustus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
 • 17 juli Rode Slang levenspad
 • 30 juli Witte Spiegel levenspad
 • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
 • 25 augustus Geel Zaad levenspad
25 september: Creatieworkshop
Deze dag staat in het teken van Blauwe Adelaar toon 6: ontdek jouw regelkracht en vrijheid. Tijdens deze 3 in 1 workshop krijg je een mini consult en maak je je eigen collagekaart. Lees meer
Blauwe Storm levenspad: Stem af op heelheid
Maya wijsheid in het licht van de schepping 21 juni - 3 juli 2015
Het Blauwe Storm levenspad nodigt je uit om de kern in jezelf te vinden. Voelen dat je weet wie je bent en thuis bent bij jezelf is essentieel. We spelen de hele dag allerlei rollen: kind, ouder, collega, buur, werknemer, vriend of vriendin, geliefde, echtgenoot en ga zo maar door. Je speelt vaak meer rollen op een dag en soms moet je om de haverklap switchen. Je doet, zegt en laat zien wat bij de rol hoort die je op dat moment speelt. Zo leren de mensen om je heen steeds een ander stukje van jou kennen.
Maar wie ben jij eigenlijk als je al die rollen niet speelt. Wat blijft er dan over van jou? Hoe voel je je dan? Als je werkelijk in verbinding met jezelf bent, kom je thuis bij jouw onbevangen jij. Je ervaart jezelf en het leven dan vol verwondering en laat je meevoeren op de stroom van het leven. Je voelt je dan goed zoals je bent en helemaal compleet. Dat is een heel kostbaar geschenk om te ervaren. Het is ook precies wat de wereld nodig heeft om heel en harmonieus te zijn. Het is ook wat anderen nodig hebben van jou, zodat ze hun eigen heelheid kunnen ervaren. Het Blauwe Storm levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op heelheid.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Blauwe Storm levenspad
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend