Copy
Nieuwsbrief
14  -  26 januari 2017
HET BLAUWE AAP LEVENSPAD
14 - 26 januari 2017
Wat een feest om in het Witte Spiegel levenspad de eerste Nieuwjaarsworkshops te geven! Samen onderzochten we hoe de jaarenergie van 2017 iedere persoonlijk ondersteunt in het nieuwe jaar, kregen we mooie inzichten en deden we verrassende ontdekkingen. Je kunt nog meedoen, want aanstaande dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er nog enkele plaatsen vrij in de Nieuwjaarsworkshops. Je bent van harte welkom!

Het Blauwe Aap levenspad dag vandaag van start gaat, begint in het hart van de Tzolkin kalender. Deze plek in de kalender is verbonden met het hart van de Melkweg of, zoals de Maya's zeggen, de baarmoeder van het universum: de bron waaruit alles ontstaat en weer naar terugkeert. We bevinden ons nog steeds in de middenkolom waar in het hier en nu aanwezig zijn de grootste kracht is om zaken voor elkaar te krijgen.

Het Blauwe Aap levenspad helpt je vrij en onbevangen te leven vanuit je eigen bron. Je bent een goddelijk kind dat leeft in een aards lichaam en deel uitmaakt van een familie met een eigen geschiedenis die bestaat uit bekende en onbekende verhalen. Het gaat er in dit levenspad om dat je jezelf vrijmaakt van alle ballast die je hebt meegekregen bij je geboorte en in je leven. Wat je belast mag je opruimen, zodat je vanuit jouw eigen kern voluit ‘ja’ tegen het leven kunt zeggen en ervan genieten dat je hier bent.

De droom van Maya wijsheid breidt zich uit om meer mensen handvatten te bieden om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren en zo optimaal bij te dragen aan het grote geheel. De afgelopen weken zijn er ruim 1000 nieuwe nieuwsbrief abonnees bijgekomen. Welkom!

Ik wens je veel plezier en speelsheid toe dit levenspad!

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Blauwe Aap levenspad
Tips voor wie is geboren in het Blauwe Aap levenspad
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
  GEBOORTEPROFIEL  
  Ontdek jezelf, je kernkwaliteiten en je rol in relaties
Wil je graag een handvat voor ontspannen leven vanuit je kern, dan is het Geboorteprofiel een waardevol cadeau aan jezelf. Dit profiel bevat informatie ėn oefeningen om jezelf beter te leren kennen en met meer plezier jezelf te zijn.
 
Wil je met het geboorteprofiel een volgende stap maken, meld je dan aan voor de eendaagse Kernkwaliteitenworkshop.
Juist die kanten van jezelf waarmee je moeite hebt, wijzen je de weg naar je sterke kanten. In de kernkwaliteitenworkshop gebruiken we het geboorteprofiel en de creatieve werkvorm SoulCollage® om makkelijker te kunnen omgaan met je lichte en schaduwzijden.

Data: 2 februari, 24 maart of 10 april. Meer info en aanmelden
 
Bestel hier het geboorteprofiel
  KOM STAP VOOR STAP MEER BIJ JE KERN
  Persoonlijke profielen op een rij
Een persoonlijk profiel kun je zien als een routekaart naar de antwoorden in jezelf op belangrijke vragen over thema's die spelen in je leven. De oefeningen en opdrachten helpen je om jouw kwaliteiten bewust in te zetten en gemakkelijker om te gaan met je schaduwzijden.
  PROFIELEN INHOUD
GEBOORTEPROFIEL kernkwaliteiten en relaties
✮✮ CREATIEPROFIEL drijfveren en moeiteloosheid
✮✮✮ LEVENSPADPROFIEL groeien op je levenspad
✮✮✮✮ PASSIE MISSIE VISIE PROFIEL ondernemend leven
✮✮ VERJAARDAGSPROFIEL kompas voor je levensjaar
Veranderen gaat niet zomaar van de ene op de andere dag. Het is een kwestie van bewust bouwen aan een stevig fundament. Wil je een doorbraak in je leven, meld je dan aan voor de workshop die aansluit bij jouw profiel.
 
  PROFIELEN WORKSHOPS  
  GEBOORTEPROFIEL Kernkwaliteitenworkshop 2 feb, 24 mrt, 10 apr
    Relatieworkshop 4 mei
  CREATIEPROFIEL Creatieworkshop 24 feb, 15 mei
  LEVENSPADPROFIEL Levenspadvierdaagse start 21 juni, 24 aug
  PASSIE MISSIE VISIE PROFIEL Passie Missie Visie workshop 6 mrt, 16 juni
  VERJAARDAGSPROFIEL Verjaardagsworkshop 3 feb, 2 juni
  14 FEBRUARI INSPIRATIEAVOND IN ARNHEM   
  Van Maya cultuur naar Maya wijsheid 

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hoe kunnen we de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd gebruiken op een praktische manier? Wat is de link tussen Maya cultuur en Maya wijsheid?

Deze avond gaat over energie en over een praktische toepassing van de Maya wijsheid. Elvira vertelt het verhaal van de twintig zegels en hoe zij tot de DNAfirmaties is gekomen. We gaat het ervaren en onze ervaringen delen.

Aanvang: 20:00 (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58 te Arnhem

Kosten p/p: € 15 incl. koffie/thee bij binnenkomst en hapje na de lezing

Reserveer hier je plaats voor de inspiratie avond
  TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS 1 ✮✮
  Instrument voor coaching en zelf-coaching

Binnenkort gaat er weer een Training Tzolkin als kompas 1 van start waarin je zelf leert werken met de Tzolkin als instrument voor coaching en zelf-coaching. De training is zowel toegankelijk voor professionals die willen leren coachen met de kalender als voor wie zichzelf wil ontwikkelen met behulp van de Tzolkin.

Data: 27 januari, 17 februari, 10 en 31 maart 2017

Er is nog 1 plek vrij, dus wil je meedoen wacht dan niet langer en meld je aan.

Aan deze training gaat de Starterscursus van 1 dag vooraf. Mocht je nu nog geen starterscursus gevolgd hebben en toch willen meedoen, neem dan even contact met me op.
Informatie en aanmelden voor de training: TZOLKIN ALS KOMPAS 1
  JAARGROEP 2017   ✮✮
  Tijd om te doen wat je hart en ziel blij maakt
Wil je de sprong wagen naar het leven dat jij graag wilt? Volg dan samen met gelijkgestemden het 9-maanden programma. Met de Jaargroep maken we in de energie van 2017 een nieuwe start om met hart en ziel te leven op een nieuwe manier: jouw manier. En je gaat met steun van de groep daadwerkelijk doen wat je misschien al heel lang wilt of weet! Aan het eind van dit traject hebben belemmerende patronen die aan het begin van het jaar nog overheersten hun kracht definitief verloren.

Een Tzolkinronde, 260 dagen, 20 levenspaden, 9 maanden lang ga je op avontuur. In de jaargroep komen alle persoonlijke profielen aan bod en gaan we met de inhoud aan de slag om in het dagelijks leven vrijer te kunnen genieten. SoulCollage® is de creatieve manier om met je ziel in gesprek te gaan. De collage die je hier ziet, maakte ik met de jaarenergie en jaargroep 2017 als inspiratie.


Het programma

  • 9 deelnemers
  • 9 groepsdagen (waarvan vier aaneengesloten)
  • 9 maanden online persoonlijke begeleiding
De Tzolkin is je kompas en de groep is je vangnet, spiegel, steun in de rug, uitdager, gids, kortom: het aangename, liefdevolle gezelschap waarmee jij dit jaar optrekt en een nieuwe wending aan je leven geeft.

Geef je voor 1 maart op. Heb je behoefte aan een tussenstap? Dan is de Nieuwjaarsworkshop of daarvoor heel geschikt.
 
Meer informatie over de Jaargroep en aanmelden
  VERJAARDAGSWORKSHOP 
  Ben jij jarig in januari, februari of maart?

Elk nieuw levensjaar reikt de Tzolkin je een actueel kompas voor je leven aan in de vorm van het verjaardagsprofiel. Met dit profiel ga je een dag aan de slag om jouw koers uit te zetten voor je nieuwe levensjaar. 

Deze workshop wordt een keer per kwartaal gegeven. Het is leuk om de workshop rond je verjaardag te volgen maar ook halverwege je levensjaar is het nog steeds heel waardevol om een dag ruimte voor jezelf te maken en af te stemmen op de koers die jij wilt varen.

Wat deelnemers zeggen over de workshop:
Data: 3 februari of 2 juni
Prijs: 97,-
Bestel vooraf eerst je Verjaardagsprofiel.
Ja, ik meld me aan voor de Verjaardagsworkshop
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen. 
           stap 1 - Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven. 
✮✮        stap 2 - Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610