Copy
Nieuwsbrief
5 - 17 januari
Een nieuw jaar ligt voor ons open. Wat ons betreft wordt het een jaar van creatie en vooral van cocreatie. Met mayawijsheid.nl willen we niet alleen de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin creatiekalender verspreiden maar deze wijsheid ook leven. Mayawijsheid.nl is gebouwd op drie pijlers:

Als je moeiteloos het beste van jezelf levert, wordt iedereen daar  beter van
(delen = vermenigvuldigen).

Alleen op basis van wederzijds commitment en volledig vertrouwen
kun je blijven(d) creëren.

Geld komt vanzelf als je doet wat je het leukste vindt.

Dit bijzondere project is een co-creatie van Elvira van Rijn (De Levenspadvinderij) en Michel Verhaegh (MV-ICT). We wensen je een creatief 2013 en nodigen je van harte uit je als co-creator bij ons aan te sluiten.

Veel leesplezier!
 
Elvira van Rijn
Co-creatie: Maya wijsheid profielen voor coaches
Inmiddels zijn we met mayawijsheid.nl op het punt aangekomen dat we niet alleen samen maar ook met anderen kunnen gaan co-creëren. Coaches, trainers en therapeuten die voor hun klanten moeiteloos professionele, persoonlijke profielen willen maken, kunnen dat vanaf nu doen via mayawijsheid.nl. Dat kan geheel naar eigen idee en ontwerp en zonder kosten.

Tot nu toe moet je als coach zelf achter de computer om een profiel te maken. Dat kost relatief veel te veel tijd aan schrijf-, knip- en plakwerk. Tijd die je nooit kunt terugverdienen en die je bovendien met meer resultaat kunt inzetten voor je klanten en de groei van je praktijk.

Het technische systeem achter de website dat de profielen genereert, is zo mooi en handig dat we dat niet alleen voor onszelf willen houden. Wij willen graag dat jij als coach, trainer of  en therapeut meeprofiteert van dit systeem. Dat kan nu al, door via de website een S, M of L profiel te bestellen voor je klanten, maar een profiel werkt pas echt goed voor je klant als je er je eigen professionele ‘kleur’ aan hebt gegeven. Heb je interesse? Meld je hier aan voor meer informatie.

De eerste update van de Maya wijsheid App
De Maya wijsheid App is met veel enthousiasme ontvangen. Dank voor alle positieve reacties en ook voor het melden van verbeterpunten. Die zijn inmiddels doorgevoerd en de update versie zal binnen enkele dagen worden gepubliceerd.
In de update hebben we de volgende verbeteringen aangebracht:
 • merkbare snelheidsverbetering in het ophalen van gegevens,
 • bij langere wachttijden verschijnt een ‘spinner’ zodat je weet dat het proces gaande is,
 • de knop ‘Geboorte energie’ heet nu ‘Calculator’,
 • de schuifknop voor de twee tellingen geeft nu altijd de juiste telling weer,
 • lange zegel- en toonnamen worden nu goed weergegeven,
 • pijltjes bij ‘Dagenergie’ veranderen van kleur als je ze gebruikt,
 • de tekst onder de knop ‘Mayawijsheid’ is overzichtelijker vormgegeven.
Het Witte Wind levenspad
5 – 17 januari 2013

Witte Wind energie
Witte Wind energie is die van communicatie: geïnspireerd je eigen waarheid naar buiten brengen, de levensadem die ons bezielt. Het is ook zuiverende energie, een zachte bries of een orkaan die waait en waarna niets meer is zoals het was.
Geboren in dit levenspad?
De mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een boodschap te brengen die ze graag willen delen met anderen. Ze zullen dan ook alle gelegenheden aangrijpen om dit te doen en hun boodschap vol bezieling te communiceren. Ze mogen leren hun denken en intuïtie met elkaar in balans te brengen.

Ben je zelf geboren het Witte Wind levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In het Witte Wind levenspad word je uitgedaagd om je eigen waarheid te spreken en wat je zegt in overeenstemming te brengen met wat je denkt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot als die van de woorden die je uitspreekt. Wat zijn jouw intenties, waaraan geef jij aandacht? Als je zegt wat je wilt en daaraan jouw volledige aandacht geeft, groeit het en krijg je het echt! Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
 • Laat een frisse wind waaien zodat je schoon schip maakt met alles wat je belemmert uit het verleden. Let op je communicatie. Wat je zegt kan verkeerd begrepen worden.
 • Neem het heft in eigen handen door bruggen te slaan. Niet de overeenkomsten tussen jou en anderen, maar juist de verschillen maken je sterk. Stap uit je comfortzone en maak verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden.
 • Je brengt je idealen naar buiten door trouw te zijn aan je hart. Accepteer jezelf zoals je bent, met al je tekortkomingen en zoek contact met je zielenmaatjes, de medestanders op je pad.
 • Geniet van het leven door de wijsheid van je hart te volgen. Zorgt dat wat je zegt, voelt en doet in overeenstemming is. Handel vanuit je hart en in ieders belang.
Persoonlijk Profiel: Giel Beelen
Geboortedatum:             25 mei 1977
Kernkwaliteit:             Witte Wind, bezieling, communicatie
Creatiekracht:             Toon 1, initiëren, opwekken, aantrekken                       
Levenspad: Witte Wind                                
   
Eén en al communicatie
Giel Beelen viert op 5 januari zijn ‘Maya verjaardag’. Hij is geboren op toon 1 van het Witte Wind levenspad. Bekijk hier zijn persoonlijk profiel en lees mee. Met zijn toon 1 is hij een magneet die de aandacht trekt, of hij dat nu wil of niet. Dat doet hij met de kwaliteit van Witte Wind: bezielde communicatie, authentiek zijn en je eigen waarheid spreken.
In het begin van zijn carrière liet hij nogal eens een flinke orkaan wervelen. Hij werd bekend als Shockjock die alles deed wat God verboden heeft. En dat allemaal live via radio en tv. Over communicatie gesproken! Al op zijn elfde jaar gaat hij aan de slag bij de lokale radiozender: een droom die uitkomt.

De nacht als podium
Dromen, de kwaliteit van Blauwe Nacht is het zegel op toon 2 van het levenspad van Giel. Het zegel op toon 2 van je levenspad laat zien met welke kwaliteit je op het podium van je leven staat. Niet verwonderlijk dat Giel door de jaren heen bij verschillende omroepen altijd nachtzendtijd heeft gehad.

Seks, drugs & Rock ‘n Roll
Het zegel op toon 3 van zijn levenspad, Geel Zaad, laat zien met welke kwaliteit hij dienstbaar is en in actie komt om zijn hart te volgen. Geel Zaad is de kracht van het scheppend vermogen: zaden planten en met veel geduld je volle potentieel ontwikkelen. In zijn Shockjock tijd deed hij dat vooral met de schaduwzijde van het Geel Zaad, namelijk met seksuele uitspattingen en experimenten. Zo liet hij zich ooit live in de uitzending bevredigen door een callgirl.

Handelen vanuit het hart
Aan het eind van elk levenspad, op toon 13 vind je het zegel dat laat zien hoe je geniet van het leven, volledig aanwezig bent en je bestemming leeft. Bij Giel is dat het zegel van de Witte Tovenaar. Zijn woorden, daden en gevoel zijn op een lijn met elkaar en hij handelt vanuit het weten van zijn hart. Relaties dagen ons het meest uit om volledig aanwezig te zijn en genieten van het leven. Mooi om te zien hoe Giel daarin een volledige draai heeft gemaakt. In 2008 maakten Giel en zijn vrouw Marisa Heutink bekend, na meer dan acht jaar een relatie gehad te hebben, uit elkaar te zijn. Toen dit door het stel bekend werd gemaakt, leefden zij al een aantal maanden niet meer samen. Ze zijn drie keer in het buitenland (Jamaica, Mexico en Las Vegas) getrouwd, maar hebben hun huwelijk nooit in Nederland laten bekrachtigen. Kort na de breuk met Marisa kreeg hij een relatie met Guilia Wolthuis. Op 16 juli 2012 kondigde Beelen aan met haar te gaan trouwen. Dit keer liet hij een heel andere kant van zichzelf zien en liet hij zijn hart spreken. Je kunt zelf horen en zien hoe Giel bezield zijn eigen waarheid spreekt, recht vanuit zijn hart. Witte Tovenaar heeft trouwens een perfect gevoel voor timing en verrassingen…
Wat het profiel van Giel zegt over zijn bijdrage aan Serious Request kun je zien op p. 5 van het profiel bij zijn drijfveer: Witte Wereldoverbrugger toon 10.

Nieuwsgierig naar je eigen geboorteprofiel en meer voorbeeldprofielen zien? Dat kan hier.
Agenda
31 januari: Coachen met Tzolkin profielen
11 januari: Coachen met de Tzolkin: Module Harmonie in jezelf
7, 8 februari: Coachen met de Tzolkin: Vind je passie, visie en missie
22 en 23 februari: Coachen met de Tzolkin: Werken met je levenspad
uitschrijven: <<E-Mail>>  uit de lijst halen.

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om hun droompraktijk te realiseren. Zodat ze doen wat ze het liefste willen en daarmee moeiteloos en met plezier hun bijdrage leveren aan de wereld.

De Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@levenspadvinderij.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp