Copy
Witte Hond levenspad 12 - 26 april 2019 
Bekijk hier de online versie

Is het je gelukt om het toeval voor je te laten werken in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat er naar je toe komt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad dat jou het meest pleziert.

Welke weg je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je helpt om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. Mocht je jezelf de afgelopen tijd hier of daar voorbij gerend zijn, dan helpt dit pad je om terug te keren naar je eigen zachtheid. We zijn immers nog steeds bezig met die zachte landing waarover ik in mijn blog van 31 maart schreef.

LIEF ZIJN VOOR JEZELF
Je hoofd leegmaken, wachten op wat je invalt. Ik vind het een hele kunst in een wereld waarin ik continu word geconfronteerd met verwachtingen over prestaties. Vooral die van mijzelf. Zo heb ik mezelf tijden onder druk gezet om iets nieuws te schrijven omdat mijn eerste boek uitverkocht raakt.

Hoe ik er ook over dacht. Het wilde niet. Nu heb ik het losgelaten. Ik kan alleen nog maar schrijven als mijn ziel dat wil, er klaar voor is. Mijn denken kan daar niets mee en dat hoeft ook niet meer. Dat geeft rust en ruimte! Waar kun jij jezelf nog meer rust en ruimte geven, zachter zijn voor jezelf?

JE ZIEL AAN HET ROER
Te vaak gebruiken we ons denken waarvoor het niet is bedoeld: keuzes maken, beslissingen nemen. Het is misschien een vreemde gedachte, maar beslissingen komen niet uit je hoofd. De argumenten om ze te rechtvaardigen wel. Beslissingen maak je op een andere manier en daarbij staat niet je denken aan het roer maar je ziel. Hoe je ziel tot je spreekt, verschilt per persoon. Het Witte Hond levenspad helpt je trouw te zijn aan je ziel en leven met hart en ziel. 

VERNIEUWEN
Daar waar je nog niet in contact bent met je ziel, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen, ruimte te maken voor een nieuwe verbinding met jezelf. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je deze dagen in jezelf ervaren. Die onrust mag je omarmen, er gewoon laten zijn, zodat duidelijk kan worden wat de onderliggende bedoeling ervan is, wat je mag ont-dekken. Dus wees vooral lief voor jezelf en voor anderen.

GELIJK GESTEMDE ZIELEN
In het Witte Hond levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te gemakkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Grote kans dat je gelijkgestemden ontmoet bij een van de komende workshops Afstemmen op je eigen wijsheid. In het Witte Hond pad op 17 april op Witte Tovenaar toon 5 en op 19 juni in het Blauwe Adelaarpad op Rode Aarde toon 3. Je geef je hart en ziel een groot cadeau door erbij te zijn. Je bent van harte welkom. 

Ik wens je veel zachtheid en liefde voor jezelf toe!

Elvira van RijnTIP: Maya wijsheid voor je levenspad, het Tolkin profielenboek is op dit moment niet meer te bestellen via de reguliere (online) boekwinkels. Ook mijn voorraad slinkt gestaag. Dus als je het nog wilt aanschaffen. Bestel nu. 
 

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
 SLEUTELS VOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
VIERDAAGSE LEVENSPADWORKSHOP IN DE ZOMER 

Ben je op zoek naar concrete handvatten om jezelf te leiden en richting te geven aan je leven?

De vierdaagse verdiepingsworkshop met je levenspad 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' helpt je de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling en leven. Door de transformerende kracht van deze vier dagen sta je na afloop bovendien meer open om nieuwe situaties, mensen en gebeurtenissen aan te trekken die passen bij wie je werkelijk bent.

Lees hier wat deelnemers zeggen over de workshop

Data: 14-17 augustus of 18-20 augustus
Locatie: Velp (Gld). Je regelt je eigen verblijf in de prachtige omgeving aan de rand van de Veluwezoom. Op de website vind je tips voor overnachten.
Deelname: 437,-. Meld je aan voor 1 juli en betaal 397,-
 
Meer info en aanmelden vierdaagse verdiepingsworkshop
AFSTEMMEN OP JE EIGEN (HARTS)WIJSHEID

workshop met de dagenergie

In deze workshop stem je via de dagenergie af op je eigen wijsheid zodat je put uit je eigen bron.

Je krijgt inzichten en antwoorden daar waar je er met je denken niet bij kunt en laat je hart en ziel spreken. 

17 april:  Witte Tovenaar toon 5 in het Witte Hond levenspad 

19 juni: Rode Aarde toon 3 in het Blauwe Adelaar levenspad

Ben je geborenen het pad van de dagenergie, op de toon of het zegel van de dag, dan is deze workshop extra inspirerend voor jou! 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
TZOLKIN ALS KOMPAS
Startcursus ✮
 
24 mei Amsterdam
26 juni Arnhem
 
In deze workshop leg je de basis voor leven met de Tzolkin vanuit de dagenergie, je geboortedag en je levenspad.

Deze dag combineer je kennis van de Tzolkin met het ervaren van jouw persoonlijke blauwdruk. Je krijgt handvatten om er dagelijks mee te werken op een eenvoudige manier en legt de basis voor de Maya wijsheid verdiepingsworkshops.

Tijd: 10:00 - 16.00
Deelname 137,-


TIP: Wil je meedoen aan het 9 maanden traject 'Je eigen plek innemen'? Deze dag is daarvoor de voorbereidende stap.
meer info en aanmelden STARTCURSUS
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


April
13 Verdiepingscursus Witte Hond pad  ✮✮ online
26 Verdiepingscursus Blauwe Nacht pad  ✮✮ online
17 Afstemmen op je eigen wijsheid
  ✮ Arnhem

Mei
09 Verdiepingscursus Gele Krijgerpad  ✮✮ online
24 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam
22 Leven en groeien met de dagenergie online


Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl