Copy
Witte Wind levenspad 4 - 16 juni 2019 
Bekijk hier de online versie

Het Rode Maan levenspad hielp je de afgelopen periode herinneren aan wie je werkelijk bent en nam je mee in de flow. Hoe hebben de afgelopen dagen jou dichter bij je nieuwe zelf gebracht? 
Voor mij was het een grillig pad. In de stroom kwam ik mijn nieuwe én oude zelf tegen. Oude verhalen over mijzelf en het leven kwamen omhoog uit de onderstroom zodat ik ze kon laten wegspoelen, soms met tranen maar meestal was een frisse duik in het zwembad of warme douche genoeg om te onthechten van die oude verhalen. 
Met de energie van het Witte Wind pad kun je van 4 tot 16 juni een frisse wind van verandering laten waaien in je leven.

INSPIRATIE ONTVANGEN
We zijn alweer bijna op de helft van 2019: het jaar van je eigen plek innemen. Het Witte Wind pad helpt je om af te stemmen op waar je nu staat en waar je heen wilt: de brug te slaan tussen wie je was en wie je wilt zijn. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je werkelijk kunt doen wat het beste bij jou past (en dat is niet altijd waar je goed in bent geworden of waarvoor je bent opgeleid).

DOEN WAT JE HART EN ZIEL BLIJ MAAKT 
Witte Wind is het zegel van inspiratie en bezieling. Lief zijn voor jezelf helpt je om jezelf daarvoor te openen: doen wat je hart en ziel blij maakt, aandacht geven aan al die dingen die we in onze maatschappij al op jonge leeftijd afleren.
Al die lichtheid legt misschien ook lagen in jezelf bloot die nog niet mee durven varen op de stroom van spelen en genieten. Als je daarover telkens helemaal eerlijk en mild bent naar jezelf en het er laat zijn, kom je vanzelf weer in een laag van lichtheid en genieten terecht. Ook daarmee kun je omgaan op een lichte manier.

AFSTEMMEN OP JEZELF
De Tzolkin helpt je om af te stemmen op jezelf, zodat je met hart en ziel kunt doen wat bij jou past in plaats van wat je hebt aangeleerd en aangepast om te overleven. Deze zomer bied ik verschillende activiteiten aan die jou dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Het is mijn favoriete workshopseizoen omdat we ook lekker buiten kunnen zijn en de natuur gebruiken als inspiratiebron.

Doe in juni, juli of augustus mee aan een van de (thema)workshops 'Afstemmen op...' of gun jezelf een vierdaagse zomerretraite om jouw Sleutels voor persoonlijk leiderschap te activeren. 

Ik wens je een periode vol inspiratie en bezieling toe!

Elvira van Rijn

PS: Een van de schaduwkanten van Witte Wind is twijfelen. Wil je graag deelnemen aan een workshop maar twijfel je over je keuze? Mail me je vraag, je geboortedatum en telefoonnummer. Dan maken we een afspraak en bel ik je binnenkort.

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
JE EIGEN PLEK INNEMEN - KEERPUNT IN JE LEVEN

Weet je diep van binnen wel wat je plek is maar heb je om allerlei redenen nog niet de stap genomen om er daadwerkelijk te gaan staan? Het is aan jou om het te doen, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

In het traject 'Je eigen plek innemen' maak je jouw intentie concreet. Oude patronen die aan het begin nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt de brug geslagen tussen wie je was en wie je wilde zijn. Kortom: je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen.

Data: 20 september, 18 oktober, 15 november 2019, 10 januari, 7 februari, 20 maart 2020.
  • Persoonlijke intake en drie persoonlijke consulten
  • Negen maanden online begeleiding
  • Zes groepsbijeenkomsten van een dag
  • Maximaal acht deelnemers.
Eerst een vrijblijvende intake en dan beslissen? Mail me je vraag, je intentie of eventuele twijfel, je geboortedatum en telefoonnummer. Dan maken we een afspraak en bel ik je binnenkort.
meer info en aanmelden JE EIGEN PLEK INNEMEN
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

19 juni Arnhem

Deze workshop is voor jou als jij meer wilt vertrouwen op je eigen wijsheid. Alle antwoorden zijn namelijk te vinden in jezelf. Soms durf je er niet op te vertrouwen of kom je er niet niet bij. Deze workshop geeft je toegang tot je eigen antwoorden.

Met de dagenergie en SoulCollage® kom je bij een kracht in jezelf waar je met je denken niet bij kunt. Je gaat vol inspiratie en inzichten weer naar huis. Iedereen kan het!

We werken met de dagenergie: Rode Aarde toon 3 in het Blauwe Adelaar levenspad

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
AFSTEMMEN OP JE INNERLIJK KOMPAS
 
26 juni Maya wijsheid, Velp

Weet jij hoe je het gereedschap van je je geboortezegel, toon, gids en levenspad dagelijks kunt gebruiken? Niet alleen door erover te lezen, maar op een praktische manier die je dichter bij jezelf brengt?

Deze Startcursusdag krijg je nieuwe kennis aangereikt en ervaar je praktische tools waarmee je denken en voelen combineert tot een waardevol kompas voor lichter leven.
 
TIP: Wil je dit najaar meedoen aan het 9 maanden traject 'Je eigen plek innemen'? Deze dag is de voorbereidende stap.

Locatie: Maya wijsheid, Velp
Tijd: 10:00 - 16.00
Deelname 137,-
meer info en aanmelden STARTCURSUS
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Juni
19 Afstemmen op je eigen wijsheid  ✮ Arnhem
26 Afstemmen op je innerlijk kompas (Startcursus) ✮ Velp

Juli
03 Afstemmen op je eigen zaak
   ✮ Arnhem
13 Leven en groeien met de dagenergie ✮ online 
25
DAG BUITEN DE TIJD - workshop en picknick ✮ Arnhem
26 AFSTEMMEN OP HET NIEUWE ZONNEJAAR - workshop ✮ Arnhem

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl