Copy
Nieuwsbrief
19 april - 1 mei 2013
Schuif aan bij De Levensgenieter
25 april in Utrecht

Op 25 april ben ik van 16 tot 21 uur in Vitaliteitswinkel
‘De Levensgenieter’ Twijnstraat 21, in het centrum van Utrecht. Je kunt aanschuiven met vragen over jouw persoonlijke profiel, een gesigneerd boek of een kort consult. Heb je nog geen profiel, dan kun je het ter plekke bestellen en laten printen.
Overbruggingskorting voor een groter profiel
Heb je een profiel besteld en ben je nu nieuwsgierig naar een maatje groter? Dat kan nu heel gemakkelijk met de overbruggingskorting.
Heb je een M profiel en wil je L? Dan krijg je van mij een kortingscode van € 29,90
Heb je een S profiel en wil je een M of L? Dan krijg je een kortingscode van € 12,95
Stuur me een bericht met in de bijlage het eerder door jou bestelde profiel. Je ontvangt dan van mij per mail de code voor het nieuwe profiel met korting.
Maya wijsheid in het Noorden van het land
Ben je al een tijdje met de Tzolkin bezig? Gebruik je het om anderen te begeleiden en wil je er in je werk meer mee doen? Op 18 mei as is er een bijzondere ontmoeting in Drenthe (Witteveen). Een dag om te delen wat je er zelf mee doet en wilt, elkaar te inspireren en co-creëren. Mijn bijdrage aan het programma is een introductie over de Tzolkin profielen. Er zijn nog een paar plekken vrij dus meld je snel aan. Meer profielenworkshops op andere locaties in het land vind je hier.
Het Witte Wereldoverbrugger levenspad
19 april - 1 mei 2013

Witte Wereldoverbrugger energie
Witte Wereldoverbrugger energie gaat over verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden. Wereldoverbrugger verbindt het vormloze en het tastbare, het zichtbare en onzichtbare zodat er samenwerking ontstaat. Bij het zoeken naar afstemming is Wereldoverbrugger degene die voortdurend de verbinding onderhoudt. 
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn nuchter en toegewijd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat doen ze door tradities en oude cultuur in stand te houden en bruggen te slaan naar de tijd waarin we nu leven. Ze zijn de verbindende factor in de familie of een andere gemeenschap en zetten zich daarvoor vol overgave in. Ze mogen er op letten dat ze net zo veel tijd besteden aan zichzelf als aan anderen.
 
Ben je zelf geboren het Witte Wereldoverbrugger levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In het Witte Wereldoverbrugger levenspad word je uitgedaagd om je angsten en onzekerheid onder ogen te zien en je vol overgave te verbinden met het nieuwe. Daarvoor moet je het oude vertrouwde loslaten. Dat gaat alleen als je beseft dat het nieuwe pas echt kan beginnen als je het oude achter je laat. Ik hoorde pas de prachtige woorden “Doodgaan is niet moeilijk; je wordt toch weer opnieuw geboren. Het is het afscheid nemen dat zo moeilijk is.” Volg onbevreesd je pad. Ook als er je op wat voor manier dan ook verleid wordt om vast te houden aan het oude. Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
  • Laat je leiden door de onzichtbare ‘andere’ wereld. Er is heel veel hulp om jou de inspiratie te geven voor een nieuw begin. Kun je het ontvangen?
  • Je bekrachtigt jezelf door trouw te zijn aan je hart en je pad. Volg jij jouw bestemming of offer je jezelf op voor de bestemming van een ander?
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door te handelen vanuit je hart en het belang van de groep voorop te stellen.
  • Geniet van het leven door je toekomstige Zelf in de spiegel te zien. Je tilt jezelf naar een hoger niveau als je alles wat  je van een ander vindt, toepast op jezelf om zo jezelf te vervolmaken
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Welke talenten staan onze Koning dit jaar ter beschikking?
Persoonlijk Profiel: Willem Alexander, Koningsdag 2013

Geboortedatum:             27 april 2013
Kernkwaliteit:             Witte Tovenaar, hartsweten, integriteit
Creatiekracht:             Toon 9, intentie
Levenspad: Witte Wereldoverbrugger, overgave, bruggen slaan, verbinden

Dit keer geen geboorteprofiel maar een jaarprofiel. Elk jaar ben je jarig op een andere zegel en tooncombinatie dan je geboortedag. Alleen je geboortedag en je tweeënvijftigste verjaardag zijn precies hetzelfde. Alleen wie 104 wordt, is een tweede keer jarig op een dag met die zegel en tooncombinatie.
Bij je jaarzegel en -toon hoort dus een extra profiel. In dat profiel kun je lezen wat in dat levensjaar jouw creatiekracht is en welke kwaliteiten je dat jaar kunt inzetten voor groei en ontwikkeling. Het is extra 'gereedschap' voor dat levensjaar en heel bruikbaar als je wilt weten waar je nu staat en welke kwaliteiten je dit jaar vooruit helpen.
Onze aanstaande Koning is in het Witte Wereldoverbrugger levenspad jarig op 27 april, Witte Tovenaar toon 9. Een belangrijk levensjaar waarover vanuit de Tzolkin mooie inzichten kunnen krijgen. Bekijk hier zijn jaarprofiel en lees mee.

Doorzetten
De creatiekracht van toon 9 helpt Willem Alexander komend levensjaar om trouw te blijven aan zijn idealen, en door te zetten om ze te bereiken. Een mooie kracht om in te zetten in zijn eerste jaar als koning, met het hele land in afwachting hoe hij ‘het’ gaat doen. Ieder woord, iedere stap zal vergeleken worden met zijn voorgangsters en daarbij kun je wel wat doorzettingsvermogen gebruiken lijkt me. Toon 9 is ook de toon van uitbreiding van intentie: je eigen kracht de wereld in brengen.
Nog drie nachtjes slapen na zijn verjaardag en dan neemt hij zijn nieuwe rol als koning aan, op een dag met de energie van Rode Aarde toon 12. De creatiekracht van toon 12 is samenbrengen in een nieuw evenwicht. De kwaliteit van Rode Aarde is de synchroniciteit die ontstaat als het hart van de Melkweg, ons eigen hart en dat van de Aarde synchroon kloppen.

Stamhoofd
In de eerste driehoek in het profiel op p.3 staat het jaarzegel van Willem Alexander dat dit levensjaar hoort bij zijn persoonlijkheid. Het is de kwaliteit waarmee hij zijn creatiekracht inzet. Willem Alexander gaat zijn intentie dit jaar dus uitbreiden met de kwaliteit van de Witte Tovenaar: de sjamaan, het stamhoofd dat altijd het belang van de groep vooropstelt. De leider die handelt vanuit zijn hartsweten en die het verschil kent tussen kracht en macht. De invloed van het Koningshuis op de regering wordt alleen maar kleiner. Hij zal dus echt zijn kracht en zijn hart moeten inzetten om zijn intentie te realiseren.

Dienstbaarheid
De andere twee zegels in zijn kernkwaliteiten driehoek zijn beide zegels met een heel dienstbare kwaliteit: Witte Wereldoverbrugger die verbindt, zich begeeft op het grensvlak van twee werelden en zich graag inzet voor de gemeenschap. Witte Hond, de trouwe loyale vriend die allereerst trouw is aan zijn hart, en vanuit zachtheid naar zichzelf mededogen kan hebben met ieder ander. Als Willem Alexander erin slaagt deze kwaliteiten optimaal in te zetten, kunnen we dan een betere start wensen voor hem en voor het land?

Transformatie
De tweede driehoek (p.7) laat de kwaliteiten zien waarmee Willem Alexander komende levensjaar zijn potentieel kan activeren. Het is de energie die hem ter beschikking staat als hij, na de kroning zijn mouwen opstroopt en aan de slag gaat. Deze driehoek bestaat uit allemaal zegels met de kleur blauw, de kleur van transformatie: de moeiteloosheid van de Blauwe Hand, de vrije onafhankelijke visie van de Adelaar en de onbevangen transparantie van de Blauwe Aap helpen hem dit jaar om inspiratie te ontvangen, iets neer te zetten in de realiteit en een nieuwe vorm te geven aan het Koningschap. Ik zou er blij mee zijn als ik hem was!

Maxima als uitdagende kracht
Willem Alexander staat een taak te wachten waarom hij niet gevraagd heeft en waarop je je met de beste wil van de wereld nooit echt goed kunt voorbereiden. Hoe mooi is het dan dat zijn eigen vrouw en Koningin Maxima, die het geboortezegel Geel Zaad heeft, in zijn jaarprofiel terug te vinden is bij de begeleiders op zijn jaarpad (p. 13 en 14). Ze is zijn uitdagende kracht, helpt hem te doen wat goed voor hem is als het even lastig is.
 
We zijn van het zelfde geboortejaar Willem Alexander en ik. Een goed jaar! Ik geef hem het voordeel van de twijfel en wens hem en ons het allerbeste en een mooi nieuw jaar.

Nieuwsgierig naar je eigen jaarprofiel en meer voorbeeldprofielen zien?  Kijk hier.
Agenda
20,27 apr, 12,19 mei: 'De Tzolkin en je eigen plek innemen', Bornerbroek*
27 apr: Kennismaken met de Maya Tzolkin, Eke-Nazareth (België)*
18 mei: Workshop Coachen met Tzolkin profielen, Witteveen (Dr)
26 mei: Werken met de zonnezegels en jouw levenspad, Almere*
17 mei: Dagelijks leven met de Tzolkin (basisopleiding Leerweg)
14 juni: Harmonie in jezelf (basisopleiding Leerweg)
* deze workshops worden verzorgd door deelnemers aan de Leerweg 'Coachen met de Tzolkin'. 
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om hun droompraktijk te realiseren. Zodat ze doen wat ze het liefste willen en daarmee moeiteloos en met plezier hun bijdrage leveren aan de wereld.
 
De Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp