Copy
Nieuwsbrief
10 - 22 november 2016
HET WITTE WERELDOVERBRUGGER LEVENSPAD
10 - 22 november 2016
Vandaag begint het Witte Wereldoverbrugger levenspad.
Dit levenspad nodigt je uit samen te werken, te verbinden en bruggen te slaan om zo met elkaar een nieuwe toekomst te creëren. Het bestemmingszegel van dit levenspad is Witte Spiegel: de spiegel van het verleden én van de toekomst. Het is aan jou om te beslissen welke kant van de spiegel je wilt zien en laten zien. De kant van het verleden of de kant van de toekomst? Reflecteer je het verleden en doe je wat je altijd deed, of sla je de brug naar de toekomst en laat je NU alvast je toekomstige zelf zien? Aan jou de keuze.

Dit levenspad is een bijzonder pad omdat het ons voorbereidt op het nieuwe jaar. Witte Spiegel is niet alleen het bestemmingszegel van deze dertien dagen maar ook het zegel waarmee we op 1 januari 2017 het nieuwe jaar van start gaan. Door de kwaliteiten van Witte Spiegel in dit levenspad te oefenen, bereid je je voor op 2017!

Zorg ervoor dat jij de brug slaat naar de toekomst want de toekomst is NU.
 
Ik wens je mooie verbindingen toe!
Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Witte Wereldoverbrugger levenspad
Tips voor wie is geboren in het Witte Wereldoverbrugger levenspad
VIND JE WEG MET STERREN

Misschien heb je onze nieuwe sterren al gezien bij de Maya wijsheid profielen en workshops? Ze zijn bedoeld om je te helpen gemakkelijk je weg te vinden in het aanbod van Maya wijsheid.
           stap 1 - Kennismaken met de basis. 
✮✮        stap 2 - Verder verkennen en meer over jezelf ontdekken. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
GRATIS KENNISMAKEN MET MAYA WIJSHEID
Op 18 november is er een gratis informatiebijeenkomst van 11.00 tot 14.00 bij Maya wijsheid in Velp. Er is dan alle ruimte voor sfeer proeven, ontmoeten, delen en natuurlijk voor vragen stellen.
We starten met een inleiding over het aanbod van Maya wijsheid. Je krijgt een handig hulpmiddel waarmee je jouw persoonlijke ontwikkelingspad met de Tzolkin kalender zelf kunt uitstippelen. Daarna is er tijd voor nader kennismaken met elkaar en kun je het materiaal van verschillende cursussen inzien. Je bent van harte welkom!
Meld je aan voor de gratis info bijeenkomst
INSPIRATIEBIJEENKOMSTEN IN HET LAND 

Een inspiratiebijeenkomst is een interactieve lezing, waar we de link leggen van de oude Maya cultuur naar Maya wijsheid in deze tijd. Hoe kun je Maya wijsheid hier en nu op een praktische manier inzetten als kompas voor je leven? De inspiratie bijeenkomsten in Harderwijk en Alkmaar dit jaar zijn goed bezocht. We breiden we de mogelijkheid om kennis te maken met Maya wijsheid in 2017 verder uit. Wil je ook een inspiratiebijeenkomst bij jou in de buurt? Als je een organisatie kent die interesse heeft in deze bijeenkomst laat het ons weten!
EEN GOED BEGIN VAN 2017 ✮✮
De nieuwjaarsworkshops van 2016 waren een groot succes. Door de vele aanmeldingen vorig jaar hebben we begin 2016 extra workshops ingepland. Daarom worden de workshops dit jaar op tijd bekend gemaakt.
Je hebt in januari alle reden om bewust een nieuwe start te maken. Behalve een nieuw jaar begint er in 2017 ook een nieuwe nieuwe cyclus van 13 jaar. Binnenkort lees je daarover meer in het Jaarprofiel 2017. Houd de nieuwsbrief in de gaten.

Een mooie timing dus om in januari bewust je koers uit te zetten met de Tzolkin als kompas! Reserveer op tijd jouw plek op een van de volgende dagen:
 
  • Dinsdag 10 januari
  • Donderdag 12 januari
  • Vrijdag 13 januari
  • Dinsdag 17 januari
  • Donderdag 19 januari
  • Vrijdag 20 januari

Kennis ervaring en creativiteit gaan hand in hand in deze workshops. Met het Jaarprofiel dat binnenkort verschijnt, je eigen geboortedatum én een zelfgemaakte SoulCollage® ontdek je hoe jij in 2017 het beste uit jezelf haalt.

De workshops zijn in Velp (Gld). Deelname: € 97,- inclusief cursusmateriaal
Meld je hier aan voor een Nieuwjaarsworkshop
CREËER HARMONIE IN JEZELF ✮✮
21 november workshop met het Creatieprofiel
Draai jij voor je gevoel eindeloos rondjes op dezelfde rotonde: de rotonde van pijn en moeite?

Creëer je telkens weer datgene wat je eigenlijk anders wilt en heb je het gevoel dat je jezelf tegenwerkt?

De Creatieworkshop helpt je deze impasse in jezelf te doorbreken. Zodat je bewust kunt kiezen om het ook echt anders te DOEN en meer harmonie in jezelf en in je leven te creëren. 
 
Meld je aan voor de creatieworkshop op 21 november. Er zijn nog drie plekken vrij.

TIP 
Ontdek of jij creëert van uit pijn en moeite of vanuit kracht en moeiteloosheid! Bestel voordat je je aanmeldt eerst je Creatieprofiel. Dit profiel gebruik je vervolgens tijdens de workshop voor jouw doorbraak.
Meld je hier aan voor de Creatieworkshop
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend