Copy
Nieuwsbrief
3 - 15 oktober 2015
Overvloed
Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat is het pad van dromen en overvloed. Nu er zoveel gaande is in de wereld en in onze directe omgeving is het soms wel eens lastig om te blijven geloven in je dromen.
 
In dit Blauwe Nacht levenspad staat het zegel Rode Maan niet voor niets op toon 7. Stem af op je eigen licht, laat het schijnen en deel het met anderen, zegt deze zegel- en tooncombinatie. Het beste wat je in dit pad kunt doen voor jezelf en de wereld is jouw licht laten schijnen. Juist in donkere tijden. Als je weet dat de veranderingen beginnen bij jezelf, hoef je ook niet meer te denken dat het geen zin heeft wat jij doet, omdat jij maar een van de zovelen bent. Elk lichtje heeft zijn eigen kracht. Om je licht te laten stralen moet je naar binnen, je eigen huis opruimen, letterlijk of figuurlijk. Zo lever je jouw bijdrage aan een betere toekomst voor jezelf en anderen. Niet altijd makkelijk. Wel eenvoudig.
 
Met de Rode Maan wensdag in dit levenspad worden we voorbereid op de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde waarvan het Rode Maan levenspad de eerste is. Het zijn de laatste vier paden in deze ronde waarin de toekomst naar je toe komt in de vorm van plannen, ontmoetingen en grote of kleine veranderingen in je leven. Wil je ze bewust ervaren en afstemmen op meer flow in je leven, meld je dan nu alvast aan voor de e-Wenscursus met deze vier levenspaden. Hier lees je hoe het werkt.
Uitbreiding dagenergie op de website
Sinds kort vind je op de dagenergie pagina extra informatie. bij de zegelomschrijving staat nu ook de DNAfirmatie van de dag. Behalve de omschrijving van de dagenergie vind je nu ook de complete creatiedriehoek van de dag op deze paigan. Daarin staan de zegels en tonen in alle Tzolkintellingen. Fijn als je de dagenergie in een andere dan de Dreamspelltelling wilt volgen of als je al zo ver bent gevorderd dat je meer tellingen tegelijk wilt volgen. Wil je meer weten over de rol van de verschillende tellingen, lees dan dit artikel.
De laatste cursus in Eindhoven
In Eindhoven starten we op 9 oktober met de cursus Tzolkin als kompas in Centrum Aquamarijn. Drie maanden lang ga je leven, groeien en creëeren met de Tzolkin als kompas. Je doet mee aan de wenscursus en leert hoe je vanuit verschillende invalshoeken de Tzolkin kunt gebruiken om jezelf te coachen.
Het is de laatste cursus op locatie in het land. Alle volgende curssen zijn in Velp (gld).
Je bent van harte welkom. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Lees meer
 
 
Maya wijsheid App en iOS 9

Maak je graag gebruik van de Maya wijsheid app en heb je een iPhone of iPad?
Houd er dan rekening mee dat de app nog niet werkt onder iOS 9. We werken aan een update en zodra die beschikbaar is, melden we het in de nieuwsbrief. 
DNA NetWerken
Vanaf 1 november gaat DNA NetWerken van start. Op een krachtplek in de natuur leer ik je werken met de DNAfirmaties en met de respons die je lichaam erop geeft. Een mooie gelegenheid om jezelf een boost te geven en elkaar te ontmoeten op een mooie locatie. De kosten zijn € 13,- en de workshop is van 10.30 – 12.00.
Ik heb er enorm veel zin in jou te ontmoeten.
Opgeven vooraf is noodzakelijk. Lees meer.
 
   
Agenda
Cursus Tzolkin als Kompas
9 oktober start in Eindhoven
   
Profielenworkshops
6 oktober Creatieprofiel
14 oktober Passie missie visie profiel
20 oktober Relatieprofiel
   
e-Cursussen
3 oktober e-creatiecursus Blauwe Nacht levenspad
29 oktober e-creatiecursus Rode Maan levenspad
29 oktober e-wenscursus Rode Maan, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger levenspad
   
DNA NetWerken
1 november Rheden Posbank
13 december Oosterbeek
2 januari Dieren
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Blauwe Nacht levenspad: hartsverlangen van de mensheid
Het Blauwe Nacht levenspad gaat over ons hartsverlangen als mensheid om samen een mooie wereld te dromen. En dan bedoel ik niet dromen met je ogen dicht, maar met je ogen open. De wereld is nog niet af.
Wij mogen de wereld zelf ‘af’ dromen. Alles is mogelijk en wij hebben de vrijheid om onze eigen realiteit te kiezen. Ons gemeenschappelijke hartsverlangen is ervoor zorgen dat de aarde een plek is waar we het goed hebben met onszelf en met elkaar, waar ruimte is voor iedereen en waar we met elkaar delen in de overvloed die er is delen.
Iedereen levert zijn bijdrage op een andere manier. Het is aan jou om uit te vinden wat jouw manier is. Het Blauwe Nacht levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw bijdrage kunt leveren aan een wereld van overvloed.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Blauwe Nacht levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend