Copy
Nieuwsbrief
2 - 14 oktober 2016
  
HET BLAUWE HAND LEVENSPAD
2 - 14 oktober 2016
Vandaag begint het Blauwe Hand levenspad. Het Blauwe Hand levenspad nodigt ons uit elkaar de hand te reiken om samen moeiteloos een nieuwe toekomst te creëren. Blauwe Hand gaat over geven én ontvangen op zo’n manier dat geven ontvangen is en ontvangen geven. Als je aarzelt om hulp te vragen of aan te nemen, realiseer je dan dat het voor de ander een echt cadeau kan zijn om jou te mogen helpen. En als je terughoudend bent om te helpen omdat je bang bent dat je te veel geeft, realiseer je dan dat je heel veel ontvangt als je op de juiste manier geeft: vanuit je hart.
 
De afgelopen maanden hebben Michel, Fleur en ik de handen ineen geslagen om ons nieuwe samenwerkingsverband vorm te geven. Onze intentie: jou helpen de weg te vinden in de Tzolkin én in het aanbod van Maya wijsheid om te groeien en bloeien met de Tzolkin als kompas. De eerste resultaten daarvan worden nu concreet. We hebben ieder vanuit onze eigen expertise onze handen uit de mouwen gestoken en samen gewerkt aan vernieuwde profielen. Vanaf half oktober zullen ze voor iedereen beschikbaar zijn.
 
Maar voordat het zover is willen we ook jouw hulp nog vragen om de puntjes op de i te zetten. De profielen zijn immers voor jou bedoeld! Dus we ontvangen graag jouw feedback. Bovendien zitten er vast nog ergens kleine foutjes in en die haal jij er veel makkelijker uit dan wij. Wij hebben die profielen immers nu al ‘tig’ keer herlezen en dan krijg je last van de zogenaamde blinde vlek.
 
Het Blauwe Hand levenspad vraagt ons samen te werken. Met elkaar en met de kosmos. Laten we de energie van dit pad gebruiken om moeiteloos te geven en ontvangen, zodat we allemaal krijgen wat we nodig hebben! Verderop in de nieuwsbrief lees je hoe je kunt helpen.
PROEFLEZERS GEZOCHT
Wil jij een proefexemplaar lezen  van een van de nieuwe profielen ons feedback geven? Wat heb je aan het profiel? Wat vind je er goed aan? Zitten er nog foutjes of onduidelijkheden in? Meld je alleen aan als je tijd en zin hebt om tussen 4 en 9 oktober een proefexemplaar nauwkeurig door te lezen en ons je feedback te mailen.
 
De nieuwe/vernieuwde profielen
Wat is er nieuw? De profielen bevatten meer uitleg, vernieuwde zegel- en toonomschrijvingen. Sommige profielen bevatten werkbladen voor eigen aantekeningen. En het jaarprofiel is helemaal nieuw! We werken met een sterrensysteem om duidelijk te maken hoe de profielen elkaar opvolgen. De sterren staan zowel voor de moeilijkheidsgraad als voor de volgorde in groeistappen.

GEBOORTEPROFIEL kernkwaliteiten en relaties
 • Wie ben je?
 • Hoe kun je met meer plezier jezelf zijn?
JAARPROFIEL kompas voor je levensjaar ✮✮
 • Waar ligt je kracht in je huidige levensjaar?
 • Wat zijn je sterke kanten en valkuilen nu?
CREATIEPROFIEL drijfveren en moeiteloosheid ✮✮
 • Hoe kun je doen waarvoor je bent gekomen?
 • Hoe maak je het leven lichter?
LEVENSPADPROFIEL groeien op je levenspad  ✮✮✮
 • Wie ben je?
 • Wat heeft je gevormd en wat doe je als je vastloopt?
PASSIE MISSIE VISIEPROFIEL ondernemend leven ✮✮✮✮
 • Hoe kan ik moeiteloos mijn bijdrage leveren aan de wereld?
Klik hier om je aan te melden als proeflezer!
Uit de aanmeldingen maken we een selectie van meelezers. Zij ontvangen het proefprofiel uiterlijk op 4 oktober. We verwachten veel reacties, dus we hopen dat je begrijpt dat we niet direct reageren. Heb geduld. Iedereen ontvangt een reactie, ook degenen die niet zijn geselecteerd als proeflezer.
GROEIEN MET MAYA WIJSHEID
Ben je toe aan een volgende groeistap en voel je dat je meer wilt dan kennis vergaren en lezen over de Tzolkin? De workshops helpen je daadwerkelijk stappen te nemen en veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven.

Hoe kan ik met meer plezier mezelf zijn?  -  Kernkwaliteitenworkshop
Een ochtend alle aandacht voor je lichte en schaduwkanten helpt je bewuster kunt kiezen hoe je je wilt voelen.
 • 21 oktober of 4 november, Velp (Gld)
 • 10:00-13:00
 • € 79,- excl. Kernkwaliteitenprofiel /Relatieprofiel/Geboorteprofiel
Hoe haal ik het beste uit mijn nieuwe levensjaar? – Verjaardagsworkshop ✮✮
Ben je jarig in oktober, november of december? Zet dan met jouw jaarprofiel de koers uit voor je nieuwe levensjaar zodat je optimaal gebruik maakt van je sterke kanten en alert bent op je valkuilen.
 • 11 november, Velp (Gld)
 • 10:00 – 16:00
Hoe doe ik moeiteloos waarvoor ik ben gekomen? – Creatieworkshop ✮✮
Vanuit je persoonlijkheid ben je gericht op overleven. Maar je ziel is gedreven om het leven voluit te leven en allerlei ervaringen op te doen. Daardoor kan het lijken alsof je jezelf tegenwerkt. Als je persoonlijkheid en je ziel samenwerken, ontstaat er harmonie in jezelf. Een dag om van je ziel en je persoonlijkheid een krachtig team te maken.
 • 21 november, Velp (Gld)
 • 10:00 – 16:00
 • € 137,- excl. Creatieprofiel
Hoe blijf ik in mijn kracht, wat anderen ook doen? – Relatieworkshop ✮✮
Of anderen zich nu constructief gedragen of niet. Als jij weet wat het gedrag van de ander voor jou persoonlijk te betekenen heeft, kun je jouw persoonlijke cadeau ontdekken in welk gedrag dan ook. Een dag om je relaties onder de loep te nemen en in je kracht te staan.
 • 8 november, Velp (Gld)
 • 10:00 – 16:00
Let op: deze workshop is een vervolg op de kernkwaliteitenworkshop.
 
!! Heb je je profiel al eerder besteld, dan ontvang je als deelnemer gratis een update naar de meest actuele versie.
STARTERSCURSUS TZOLKIN ALS KOMPAS
Er is veel belangstelling voor de starterscurus ‘Tzolkin als kompas’. De groep in Velp zit bijna vol. Wil je graag zelf leren werken met de Tzolkin als kompas voor je leven? Ik leer je in een dag de basisbeginselen.
 
Zondag 30 oktober Alkmaar                   Vrijdag 28 oktober Velp (Gld.)
 
Tijd 10:00 – 16:00 | Kosten: € 89,- | meer info en aanmelden
  
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend