Copy
Nieuwsbrief
30 april - 12 mei 2015
Weekend 2 en 3 mei: Profielen 2 = 1 actie
Het Blauwe Hand levenspad is vandaag van start gegaan. Blauwe Hand is de hand die geeft door te ontvangen en ontvangt door te geven. In het weekend van 2 en 3 mei kun je daarom twee profielen bestellen voor de prijs van één.  Een voor jezelf en een om weg te geven of….
 
Heb je er wel eens aan gedacht een profiel te bestellen voor:
 • je verjaardagsdatum (dan heb je een jaarprofiel naast je geboorteprofiel)
 • je trouwdatum
 • de oprichtingsdatum van je bedrijf
 • de afleverdatum van je auto
 • de geboortedatum van je huisdier.
 
Er is zoveel te ontdekken in de Tzolkin. Deze 2=1 actie bied je alle gelegenheid om nieuwe ontdekkingen te doen. Met jouw bestelling draag je bij aan onze jaarlijkse donatie aan Stichting Het Vergeten Kind.
Nieuwe profielen! Geboorteprofiel (gratis) en Levenspadvers
Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe profielen online te bestellen. Beide profielen zijn geïnspireerd op de DNAfirmaties en versregels bij de zegels en tonen in mijn nieuwste boek ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’.
 • Geboorteprofiel: een gratis omschrijving van het Kin vers van je geboortedag, geboortezegel en –toon. Bestel direct
 • Levenspadvers: het lied van je leven, jouw persoonlijke gereedschap voor groei en creatie in de vorm van vijftien vier-regelige Kin versjes. Bestel direct.
Als voorbeeld het Kin vers van 30 april 2015 Blauwe Hand toon 1:

Ik ben de helende hand
Ik geef en ontvang moeiteloos
Zo ontvang ik en trek aan wat nodig is om iets nieuws te beginnen
Ik laat me leiden door de helende hand
Tot 20 mei aanmelden voor 'Ik neem mijn plek in'
Op 29 mei en 5 juni gaan we het creatietraject ‘Ik neem mijn plek in’ starten met twee nieuwe leeftijdsgroepen: geboren tussen ’57 en ’64 en geboren tussen ‘64 en ’68.
Hoor je daarbij? Lees hier het artikel waarin we toelichten wat er zo bijzonder is aan deze groep en waarom nu de tijd is om je plek in te nemen.
Aanmelden voor dit bijzondere traject kan tot 20 mei.
Meer informatie over het traject, de kosten en aanmelden lees je hier.
Herken je jezelf in de omschrijving, val je net buiten de leeftijdsgrens en wil je toch graag begeleiding bij het innemen van jouw eigen plek, mail ons dan voor informatie over de mogelijkheden welkom@mayawijsheid.nl.
AGENDA
10 mei Beleef Moederdag festival
Op het Beleef Moederdag Festival worden moeders met massages, lezingen en workshops in de watten gelegd. Je maakt deze dag helemaal compleet met een picknickmand gevuld met biologische lunch en kinderknapzak. Het is een dag met activiteiten voor het hele gezin. Van 12.45 – 13.00 geef ik een Maya wijsheid workshop voor moeders en hun gezinsleden. Ontdek wie in het gezin jij versterkt, uitdaagt, ondersteunt of zonder woorden begrijpt.
Entree voor het Festival is € 5,- p.p. Kinderen t/m 16 jaar gratis!

Locatie: Het Koetshuis
Landgoed Rhederoord
Parkweg 19, 6994 CM
De Steeg
 
Cursus Tzolkin als Kompas - Velp
Voor de zomer kun je nog een keer deelnemen aan de cursus ‘Tzolkin als kompas’. Vier avonden in Velp (Gld) 28 mei, 11 juni, 25 juni en 9 juli. Lees meer
 
e-Wenscursus Rode Hemelwandelaar levenspad
Op 26 mei gaat de volgende e-Wenscursus van start.  Deze cursusronde duurt 52 dagen en je volgt dan de volgende vijf levenspaden.
 • Rode Hemelwandelaar levenspad
 • Witte Wereldoverbrugger levenspad
 • Blauwe Storm  levenspad
 • Gele Mens levenspad
Creatieworkshop 22 mei – Manifesteer je zielsverlangen
Op 22 mei kun je in De Bilt weer meedoen aan een nieuwe creatieworkshop in De Bilt.
Op deze dag maak je een creatiekaart over jouw zielsverlangen en ontvang je een individueel consult Meer info. Aanmelden: mail naar welkom@mayawijsheid.nl
 
13 mei: e-Creatiecursus Gele Zon
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Zon levenspad. Gele Zon is de onbegrensde eenheid waar we allemaal mee zijn verbonden. De grote kunst is deze dertien dagen de eenheid te ervaren en tegelijkertijd bewust te handelen als uniek mens op aarde. Meld je hier aan.
Blauwe Hand levenspad: Stem af op moeiteloosheid, reik elkaar de hand
Maya wijsheid in het licht van de schepping 30 april - 12 mei 2015
Het Blauwe Hand levenspad nodigt je uit tot handelen. In het bijzonder een manier van handelen die is gebaseerd op moeiteloosheid. Een manier waarbij je niet hoeft te plannen, nadenken, duwen en trekken, maar eenvoudigweg elkaar de hand reikt om samen moeiteloos een nieuwe toekomst te creëren.
Die toekomst begint hier en nu, en vraagt van jou dat je je handen uit de mouwen steekt. Dat jij samenwerkt met anderen en met de kosmos. Dat je dit doet door te zijn en dat je in een staat van zijn komt door te doen. Het Blauwe Hand levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op moeiteloos handelen.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Blauwe Hand levenspad
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend