Copy
Nieuwsbrief
5 - 17 oktober 2013
5, 6 oktober: Profielen aanbieding 2 = 1 
In het weekend van 5 en 6 oktober hebben we een aanbieding die je niet mag missen. In dit Blauwe Adelaar levenspad is Blauwe hand de bestemming. Het zegel op toon 13 van dit levenspad. Blauwe hand is de hand die moeiteloos geeft en ontvangt en toon 13 de toon van genieten. Daarom mag je op deze datum bij elk profiel dat je bestelt, gratis een tweede profiel bestellen. Lees hier hoe het werkt.
Tzolkin in de praktijk: Dieren voelen het
De creatiekaarten vallen niet alleen in de smaak bij mensen. Ook dieren houden van de energie. Of de kaarten nu in dozen zitten ingepakt of als krachtcirkel op de grond liggen maakt niet eens uit.

      

Geertje Mol stuurde me foto’s van haar logeerhond en twee katten. “Ik vind het heel leuk om met de creatiekaarten te werken. Eén van de werkvormen is een krachtcirkel leggen en dat heb ik gedaan. Ik had op dat moment een hond te logeren en ik had de cirkel nog niet liggen of ze stapte er nieuwsgierig in. Eerst maakte ze een rondje door de cirkel, ging zitten en vervolgens liggen met haar poot op de kaart van Witte Hond. 
Ook mijn katten vonden het heerlijk om even in de krachtcirkel te gaan zitten, eventjes en dan er weer uit. De poes gaat steeds in de cirkel op het meditatiekussen zitten, wast zich uitgebreid en gaat dan weer. Ze vindt het kussentje te klein om op te liggen. Mijn kater gaat nog steeds liever met mij dan alleen. Ik heb de cirkel laten liggen en na drie dagen lag alles door elkaar 's morgens. Bijzonder dat ze de krachtcirkel hebben laten liggen al die tijd. Mooi om te zien hoe de dieren hierop reageerden.”

Gebruik de krachtcirkel om te mediteren, schrijven, of bij jezelf te komen. De natuurlijke orde van de cirkel helpt je om de harmonie in jezelf te herstellen. Wil je ook de energie van de creatiekaarten beleven? Bestel ze hier.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Filmen in Almere
Afgelopen week maakte ik met filmster Klaar Mous van Klaar en Beeld de eerste opnamen voor een nieuwe online creatiecursus. Kunstenares Emeke Buitelaar nodigde me na het verschijnen van haar VIP artikel in deze nieuwsbrief uit om de Maya-Tzolkin stadsklok en ontmoetingsplek te komen bekijken. Dat bleek een perfecte plek om de creatiespiraal en de energie van de vier kleuren in beeld te brengen. Emeke is een inspirerend vertelster en bracht voor ons het kunstwerk nog meer tot leven. Hier kun je alvast wat foto's van de plek en de opnames bekijken.

      
Het Blauwe Adelaar levenspad
5 - 17 oktober 2013

Blauwe Adelaar Energie
Blauwe Adelaar energie is die van visie: je eigen vrije, onafhankelijke mening hebben over zaken. Een heldere blik waarbij je het overzicht hebt over het geheel, zonder details uit het oog te verliezen.Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een sterk verfijnd en krachtig vermogen om subtiliteiten te onderscheiden en daar woorden aan te geven. Ze kunnen  goed verwoorden wat ze voelen en denken en hun helderheid is groot. Het is belangrijk dat ze hun eigen onderbewuste leren begrijpen.
 
Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Blauwe Adelaar levenspad gaat het erom je hogere visie en het aardse fysieke bijeen te brengen. Sta stil bij wat je voelt in je lichaam: pijn, vermoeidheid, kracht, levenslust. Wat geeft energie, wat kost energie? Alleen met je bewustzijn kun je daaraan betekenis geven.

Tips voor deze dertien dagen
  • Vorm je eigen mening, en laat je niet bepalen door wat anderen vinden. Zorg ook niet voor anderen ten koste van jezelf, ook al zie je nog zo helder wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker en wat overstroomt kun je delen met anderen.
  • Neem het heft in eigen handen door jezelf te zuiveren van zware energie. Herinner je voortdurend je eigen lichtheid, ook als er turbulentie in en om jezelf is.  Je kern is licht en liefde.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je dromen en idealen. Je kunt ze op jouw unieke manier de wereld in brengen. Ga er vooral mee door, ook al lijkt het niet direct iets op te leveren. Je bent er bijna!
  • Geniet van het leven door je handen open te houden en te ontvangen. Wees geconcentreerd als een keeper in het doel. Voorbereiden op de bal kan niet. Wel in actie komen op het juiste moment, zodat alles moeiteloos verloopt.
Agenda gratis thema avonden Maya wijsheid in de coachpraktijk
De bijeenkomsten over Maya wijsheid in de coachpraktijk zijn een groot succes. Ben je coach, trainer of begeleid je mensen op een andere manier vanuit jouw professie, dan ben je van harte welkom. Of je veel, weinig of geen kennis hebt van de kalender maakt niet uit omdat we deze avond werken vanuit ervaring en actief aan de slag gaan.

18 oktober, Sittard: gratis thema middag = VOL
18 oktober, Sittard: gratis thema avond = VOL
15 november, Zutphen: gratis thema avond
24 november, Zwolle: gratis thema avond
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp