Copy
Nieuwsbrief
8 - 20 juni 2015
Zomer pilot profielenworkshops: doe je mee?
Het mooie weer maakt me creatief! Ik heb een plan uitgewerkt voor een aantal nieuwe workshops en de maanden juni - juli - augustus gebruik ik om ze te testen en verfijnen. De workshops gaan over jouw persoonlijke profiel. Misschien heb je er wel eens een besteld. Grote kans dat je erdoor geraakt was en dat het smaakt naar meer. Maar wat is dat meer? 
 
Je kunt je profiel gebruiken als steun en persoonlijk kompas bij belangrijke keuzes en in tijden van crisis. De mogelijkheden om antwoorden en inzichten uit je profiel te halen zijn legio en in de workshops gaan we dat doen op een creatieve manier. Doe je mee?

Welkom in mijn Tuinhuis
In de workshop tover je jouw profiel om in een persoonlijk document. Je ontdekt hoe je je profiel voor jou kunt laten werken en gaat er creatief mee aan de slag. We werken met pen, papier en natuurlijke materialen. En natuurlijk maken we er een heerlijke zomerse ervaring van, want de workshops vinden plaats in mijn werkruimte in Velp (Gld): het Tuinhuis met sprookjestuin.
 
Hoe doe je mee?
Wil je weten of je kunt deelnemen aan een van de pilots? Lees hier hoe het werkt en meld je aan. Ik ga vervolgens pilotgroepjes samenstellen en dan ontvang je van mij bericht of je kunt meedoen met daarbij de datum en tijd. Het aantal deelnemers per workshop is maximaal 6.
  • Workshop Creatieprofiel: 1 dagdeel
  • Workshop Relatieprofiel: 1 dagdeel
  • Workshop Passie Missie Visieprofiel: 1 dagdeel
  • Workshop Levenspadprofiel: 4 dagdelen
Word een magneet voor de perfecte date op de DatingFair
20 en 21 juni: Jaarbeurs Utrecht
Ja het is echt waar! Ik sta op 20 en 21 juni samen met mijn uitgever A3 boeken op de eerste Nederlandse DatingFair in Utrecht. Een bijzonder evenement dat van start gaat op de laatste dag van dit Witte Wereldoverbrugger levenspad. Twee werelden komen samen op dit evenement: de buitenwereld van uiterlijkheden zoals kleding en verzorging. En de binnenwereld van je zelfbeeld, zelfvertrouwen en de vaardigheid om contact te leggen.
  • Je kunt deze dag ter plekke je relatieprofiel laten maken en inbinden. Zo leer je jezelf  beter kennen én presenteren.
  • Op zondag kun je deelnemen aan mijn gratis workshop ‘Word een magneet voor de perfecte date’.
Het wordt echt een leuk evenement met alles wat nodig is om je dating avonturen tot een succes te maken: leuke workshops, stands en natuurlijk allerlei activiteiten voor echte ontmoetingen!
Wil jij een gratis entreekaart voor de DatingFair?
Ik mag 10 gratis entreekaarten voor de DatingFair weggeven. Van welk bekend Nederlands koppel zou jij graag zien dat ik het relatieprofiel bespreek tijdens mijn workshop 'Word een magneet voor de perfecte date' op deze beurs? De leukste ideeën winnen een kaart. Stuur jouw inzending met de geboortedata van het stel naar welkom@mayawijsheid.nl. De winnaars ontvangen donderdag 11 juni bericht per mail.
AGENDA
Tzolkin als Kompas
In het najaar gaan er weer nieuwe cursussen van start. In de volgende nieuwsbrief vind je de planning voor het najaar.

17 juli: e-Wenscursus
Deze cursus valt in het hart van de Tzolkin met daarin de twee levenspaden met tien poortdagen. Prachtig moment om deze 52 daagse logboekcursus te doen. De cursus valt in de volgende paden: Rode Slang levenspad, Witte Spiegel levenspad, Blauwe Aap levenspad, Geel Zaad levenspad. Lees meer

e-Creatiecursus: 17 en 30 juli, 12 en 25 augustus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
  • 17 juli Rode Slang levenspad
  • 30 juli Witte Spiegel levenspad
  • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
  • 25 augustus Geel Zaad levenspad
25 september: Creatieworkshop
Deze dag staat in het teken van Blauwe Adelaar toon 6: ontdek jouw regelkracht en vrijheid. Tijdens deze 3 in 1 workshop krijg je een mini consult en maak je je eigen collagekaart. Lees meer
Witte Wereldoverbrugger: regel wat nodig is voor een nieuwe wereld
Maya wijsheid in het licht van de schepping 8 - 20 juni 2015
Het Witte Wereldoverbrugger levenspad nodigt je uit samen te werken en bruggen te slaan. De tijd is aangebroken dat we het meeste en het beste bereiken door samen het beste van onszelf te geven. Niet meer het beste van jezelf geven voor het belang van degene die het salaris betaalt, maar vanuit een gedeelde missie je eigen belang dienen.
Als je op deze manier bruggen slaat, zijn ingewikkelde contracten en regelingen om elkaar te binden en controleren overbodig. Het commitment komt niet uit een contract maar uit je hart. Jouw eigen belang bepaalt jouw onvoorwaardelijke inzet voor het geheel. Verandert je belang, dan verandert je inzet gewoon mee, of je stopt en gaat iets anders doen. Ook daarmee dien je de ander. Het Witte Wereldoverbrugger levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij regelt wat nodig is voor samenwerken en bouwen aan een nieuwe wereld.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Witte Wereldoverbugger levenspad
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend