Copy
Nieuwsbrief
18 - 30 januari
In de vorige nieuwsbrief hebben we coaches opgeroepen om co-creator te worden en hun zelf ontworpen Tzolkin profielen te gaan leveren via het geautomatiseerde systeem van mayawijsheid.nl. De eerste coaches zijn inmiddels enthousiast van start gegaan!
 
Wil je als coach direct tot de kern komen met je cliënt? Een persoonlijk profiel helpt daarbij. Zelfs als je het profiel alleen voor jezelf gebruikt. Op 31 januari kun je ontdekken hoe je Tzolkin profielen kunt combineren met jouw eigen aanpak als coach of trainer in de workshop Coachen met Tzolkinprofielen. Meld je snel aan. Er zijn nog drie plekken vrij.

Veel leesplezier!
 
Elvira van Rijn
Zaterdag 19 januari: Geef gratis een profiel weg
In het Blauwe Adelaar levenspad dat we nu bewandelen staat Blauwe Hand op toon 13, de toon van genieten. Blauwe Hand verstaat de kunst om moeiteloos te geven en ontvangen. Daarom mag jij op zaterdag 19 januari gratis genieten en een Maya wijsheid profiel weggeven bij iedere bestelling die je zelf doet. Lees hier hoe het werkt.
Het Blauwe Adelaar levenspad
18 – 30 januari 2013

Blauwe Adelaar energie
Blauwe Adelaar energie is die van visie: je eigen vrije, onafhankelijke mening hebben over zaken. Een heldere blik waarbij je het overzicht hebt over het geheel, zonder details uit het oog te verliezen.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een sterk verfijnd en krachtig vermogen om subtiliteiten te onderscheiden en daar woorden aan te geven. Ze kunnen goed verwoorden wat ze voelen en denken en hun helderheid is groot. Het is belangrijk dat ze hun eigen onderbewuste leren begrijpen.
 
Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In het Blauwe Adelaar levenspad word je uitgedaagd om je hogere visie en het aardse fysieke bijeen te brengen. Sta stil bij wat je voelt in je lichaam: pijn, vermoeidheid, kracht, levenslust. Wat geeft energie, wat kost energie? En wat doe je met deze informatie die je lichaam je geeft? Alleen met jouw bewustzijn kun je daaraan betekenis geven. Daadwerkelijk gehoor geven aan die betekenis werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
  • Vorm je eigen mening, en laat je niet bepalen door wat anderen vinden. Zorg ook niet voor anderen ten koste van jezelf, ook al zie je nog zo helder wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker en wat overstroomt kun je delen met anderen.
  • Neem het heft in eigen handen door jezelf te zuiveren van zware energie. Herinner je voortdurend je eigen lichtheid, ook als er turbulentie in en om jezelf is. Je kern is licht en liefde.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je dromen en idealen. Je kunt ze op jouw unieke manier de wereld in brengen. Ga er vooral mee door, ook al lijkt het niet direct iets op te leveren. Je bent er bijna!
  • Geniet van het leven door je handen open te houden en te ontvangen. Wees geconcentreerd als een keeper in het doel. Voorbereiden op de bal kan niet. Wel in actie komen op het juiste moment, zodat alles moeiteloos verloopt.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de Maya wijsheid App voor Apple en Android.

Persoonlijk Profiel: Stevie Wonder
Geboortedatum:             13 mei 1950
Kernkwaliteit:             Blauwe Adelaar, visie, vrijheid, onafhankelijkheid
Creatiekracht:             Toon 1, initiëren, opwekken, aantrekken                      
Levenspad: Blauwe Adelaar                              

Stevie wonder viert op 18 januari zijn Maya geboortedag: Blauwe Adelaar toon 1. Bekijk hier zijn persoonlijke profiel en lees mee.
De creatiekracht van een magneet
Stevie Wonder is een prachtig voorbeeld van de creatiekracht van toon 1: alle krachten die gebundeld worden als er iets nieuws gaat beginnen. Op zevenjarige leeftijd speelde hij voor het eerst piano en zong hij al in een kerkkoor. Hij leerde zichzelf drums en basgitaar spelen en daarmee zou hij de rest van zijn leven in het middelpunt van de belangstelling staan.
In zijn levenspad vind je bij toon 10, die staat voor ‘manifestatiekracht’, de kwaliteiten van het Geel Zaad. Geel zaad is het scheppend vermogen en het potentieel dat besloten ligt in een klein zaadje. Dat zaadje is in zijn carrière uitbundig tot bloei gekomen en resulteerde in de manifestatie van drieëntwintig studioalbums en bijna honderd singles.
De visie van Adelaar
Wonder raakte na zijn geboorte binnen enkele uren blind aan beide ogen. Heel verrassend dus om te zien dat zijn geboortezegel Blauwe Adelaar is: de kwaliteit van de scherpe blik op het grote geheel, zonder de details uit het oog te verliezen. De grote uitdager van de Adelaar is de Rode Slang, de wijsheid van het lichaam. Dat zegel staat op toon 11 van zijn levenspad, de toon van bevrijding. Stevie Wonder heeft van zijn fysieke beperking nooit een gevangenis gemaakt. Het maakte hem uniek en opvallend. En vele malen groter dan de beperking van zijn ogen, was de kracht van zijn handen waarmee hij zijn instrumenten bespeelde. Dat zie je terug op toon 13 van zijn levenspad, de toon van bestemming. Daar heeft Wonder de kwaliteit van de Blauwe Hand ter beschikking: handen die moeiteloos geven en ontvangen wat nodig is om natuurlijke harmonie te brengen.

Artistieke bevrijding
Een andere grote kracht van de Blauwe Adelaar is onafhankelijkheid en vrijheid in relaties. Ook dat thema is gemakkelijk terug te vinden in het levensverhaal van Wonder. Op elfjarige leeftijd sloot hij zijn eerste platencontract, ondertekend door zijn moeder. Na zijn eerste hit waren de managers en schrijvers van zijn platenlabel Motown zo gebrand op meer succes dat zij bijna het gehele repertoire van Wonder voor hem bepaalden. Dat leidde natuurlijk precies tot wat zij vreesden: dat het succes van zijn eerste hit niet te evenaren was. De liedjes die voor hem geschreven werden, hadden niet meer zoveel succes. Op zijn 21e liep zijn contract bij Motown af. Pas nadat hij met de opbrengst van zijn eerste contract zijn eigen muziekstudio laten bouwen en meer artistieke vrijheid bedongen had, sloot hij een nieuw contract: het label mocht zijn platen uitgeven, maar Wonder behield zelf alle rechten op zijn muziek.

Succes met 'Inner Visions'
Na zijn nieuw verworven onafhankelijkheid bracht Wonder van het eerste album meteen twee singles uit. Niet alleen met de titel van zijn volgende album 'Inner Visions' maar ook met de songteksten liet hij zijn Adelaarskwaliteiten zien. Hier bracht hij zijn innerlijke visie op de maatschappij naar buiten en boekte met dit album ongekend succes. Bij de uitreiking van de Grammy Awards in 1974 viel hij vier keer in de prijzen. De nieuwe overeenkomst leverde hem naast volledige artistieke vrijheid dertien miljoen dollar op. Naast zijn muzikale loopbaan werd hij een fervent activist op verschillende terreinen. Hij heeft zich onder meer verzet tegen racisme, alcoholmisbruik, kernenergie en zet zich in voor de bewustwording van de gevaren van Aids en voor verstandelijk  gehandicapte en blinde kinderen via zijn Wonder Foundation.

Nieuwsgierig naar je eigen geboorteprofiel en meer voorbeeldprofielen zien? Dat kan hier.
Agenda
31 jan: Coachen met Tzolkin profielen
1 feb: Intervisiedag Coachen met de Tzolkin (alleen voor deelnemers leerweg)
7 - 8 feb: Coachen met de Tzolkin: Vind je passie, visie en missie
21 feb, 21 mrt en 18 apr: Creëer je droompraktijk
22 en 23 feb: Coachen met de Tzolkin: Werken met je levenspad
Tip
Op 24 januari geef ik de cadeauworkshop 'Creëer je droompraktijk' voor Vrouw&Passie Magazine. Je bent van harte welkom! In deze workshop maak je een stap vooruit op weg naar jouw droompraktijk. We zetten daarvoor de energie van de Tzolkin Mayakalender in en werken met de creatie energie van Ascension®. Deelnemers ontvangen gratis een persoonlijk jaarprofiel. Meer informatie vind je hier.
uitschrijven: <<E-Mail>>  uit de lijst halen.

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om hun droompraktijk te realiseren. Zodat ze doen wat ze het liefste willen en daarmee moeiteloos en met plezier hun bijdrage leveren aan de wereld.

De Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@levenspadvinderij.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp