Copy
Nieuwsbrief
31 juli - 12 augustus 2014
Beleef Maya wijsheid voor je levensreis - Boekpresentatie - Markt 
  • Ga je mee op avontuur?
  • Feest vieren?
  • Levenspadgenoten ontmoeten?
  • Jouw creatiekracht ervaren?
   
Op 18 oktober ben je van harte welkom om deze feestelijke Rode Hemelwandelaar toon 2 dag mee te beleven. Op de Maya wijsheid markt is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten, kennis te maken met Maya wijsheid in de praktijk en het verschijnen van maar liefst twee nieuwe boeken te vieren!
Een bezoek aan de markt en de boekpresentatie is gratis. Tijdens de middagworkshop zet je de Tzolkin kalender in als kompas voor groei en creatie. Meer informatie en aanmelden
Eerste cursistenbijeenkomst en workshop e-Creatiecursus 29 augustus
Wie de afgelopen maanden als e-creatiecursist een of meer levenspaden heeft gevolgd is van harte welkom op de gratis cursistbijeenkomst op vrijdagochtend 29 augustus in Arnhem.
 


 
Tijdens een ontmoeting in de ochtend kijken we gezamenlijk terug op jouw ervaringen. Wat is er inmiddels gebeurd met jouw intentie? Welke inzichten heb je gekregen? Welke uitdagingen heb je op je pad gekregen en hoe ben je daarmee omgegaan? Deelname aan het ochtendprogramma is gratis.
Aansluitend kun je meedoen aan de workshop ‘Maya wijsheid als kompas’ waarin je werkt met jouw persoonlijke creatiedriehoek en een nieuwe intentie op jouw pad van creatie. Het creatieprofiel ontvang je er gratis bij. Meer informatie en aanmelden.
Agenda voor het komend najaar
De agenda vult zich met nieuwe introductie- en creatieworkshops. In 2105 worden ze vervolgd met een heus Creatiejaar. Het maakt niet uit of je veel of weinig van de Tzolkin weet. In deze serie workshops is de Tzolkin niet het doel maar het middel en gaat het om vooruitgang in jouw leven creëren. Nu al horen we enthousiaste reacties van deelnemers. Wil je echt iets in je leven veranderen, meer de touwtjes in eigen hand nemen en overvloed creëren, je bent van harte welkom!
Hier vind je het workshopaanbod.
Meld je nu aan: e-Creatiecursus
Blauwe Hand levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Blauwe Hand levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om in het hier en nu te zijn en met open handen te ontvangen wat jij nodig hebt voor groei en creatie. Moeiteloosheid is het thema deze dagen. Wil jij ontdekken hoe jij moeiteloos creëert?


Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Witte Tovenaar levenspad
31 juli - 12 augustus 2014

Daniel Lohues – Witte Tovenaar toon 1
De liedjes van Daniel Lohues zijn met hart en ziel geschreven en bevatten talloze verwijzingen naar het Witte Tovenaar levenspad. Zoals ‘Angst is mar veur eben, spiet is veur altied’. Het is de energie van Gele Krijger, die je met onbevreesdheid helpt om in beweging te komen en je hart te volgen op toon 3 van dit levenspad. Volg onbevreesd je innerlijke leiding. Daar krijg je nooit spijt van.Ie moeten nie bange wezen
veur hoe de wind soms stied
Angst is mar veur eben,
spiet is veur altied
Wees mar nie benawud,
ie zien ja wel hoe ’t giet
Angst is mar veur eben,
Spiet is veur altied.

  • De hele beschrijving van het Witte Tovenaar levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
29 augustus: E-creatiecursus bijeenkomst en workshop
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Dieren (nabij station).
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Silvolde
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie, Maya wijsheid markt en workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend