Copy
Nieuwsbrief
29 juli - 10 augustus 2016
  

IK GA OP REIS EN NEEM MEE… MIJN HART EN ZIEL

Het Witte Wind levenspad dat vandaag van start gaat, is het pad van bezieling en van leven met hart en ziel. De vakantie is een tijd om lekker uit te rusten en tot jezelf te komen, te doen wat je hart en ziel je ingeven. Misschien is de vakantie voor jou ook een periode om eens rustig over jezelf na te denken, stil te staan bij je leven en de koers die je vaart. Leef je ook buiten de vakantie vanuit je hart en doe je de dingen die je doet met bezieling, kun je zijn wie je echt bent in het dagelijks leven?
 
Wil je meer te weten komen over de manier waarop jij in het dagelijks leven met meer bezieling kunt leven, neem dan jouw Creatieprofiel mee op vakantie. Op 30 september geef ik een Creatieworkshop waarin je aan de hand van dit profiel de voorwaarden creëert voor een goede samenwerking tussen je ziel en je persoonlijkheid. Je ontkracht oude patronen die samenwerking verhinderen zet je een krachtige focus neer voor de toekomst, zodat je moeiteloos jezelf kunt zijn. Een mooie start van het najaar!

ZOMERTIP
De Maya’s hebben een traditionele groet ‘In lak’ech ala Kin’. Dat betekent ‘Ik ben een andere jij en jij bent een andere ik’. Jij bent net als ik een stukje van het grote geheel.
Alles wat je ervaart en deelt met de ander is een weerspiegeling van de relatie die je hebt met jezelf.
 
  • Maak er deze zomer een spel van je reisgezelschap beter te leren kennen. Zo leer je spelenderwijs jezelf en anderen te zien wie ze zijn,  zonder oordeel.
  • Gebruik de gratis app voor iPhone en Android ‘Maya wijsheid’ om de geboortezegels op te zoeken. Kijk in de Dreamspell telling en gebruik de calculator. Tik op de plaatjes om de bijbehorende uitleg te lezen.
  • Merk op welke momenten je deze zomer gelukkig maken en geniet daar bewust van. Mooi als je die momenten aandacht geeft en laat groeien.
Fijne zomer!
HET WITTE WIND LEVENSPAD: HERSTEL HET EVENWICHT TUSSEN HOOFD EN HART
29 juli - 10 augustus 2016
Het Witte Wind levenspad gaat over je daden en wat ze teweegbrengen in de wereld. Alles wat je doet komt bij je terug. We zijn tenslotte allemaal één. Wat je een ander of de aarde aandoet, doe je uiteindelijk ook jezelf aan. Het is tijd dat we beseffen dat elke handeling telt, hoe klein ook.
 
Hier lees je het bijbehorende artikel en de 13 DNAfirmaties van het Witte Wind levenspad.
 
EEN NIEUWE TZOLKINRONDE IN SEPTEMBER
Op 6 september 2016 begint er een nieuwe Tzolkin kalenderronde met het Rode Draak levenspad. Alle reden om dat nu alvast te melden want het is dit keer een extra bijzonder nieuw begin. Op de laatste dag van dit pad, 18 september is het precies één Tzolkinronde geleden dat het 1 januari was, Rode Hemelwandelaar toon 13.
 
Het Rode Draak levenspad is dus een periode om stil te staan bij de afgelopen 260 dagen en de 105 dagen die ons nog resten in 2016: Waar stond je aan het begin van het nieuwe jaar? Wat waren je intenties en hoe sta je er nu voor?
 
Maya wijsheid viert dit met drie activiteiten in het Rode Draak levenspad:
Geel Zaad toon 4
Verjaardagsworkshop voor jarigen in augustus, september of oktober. Surf mee op de energie van je nieuwe levensjaar. Deze dag stem je jouw intentie voor je nieuwe levensjaar af op je persoonlijke jaarprofiel. Je plant de zaden voor je nieuwe levensjaar zodat je kunt groeien en bloeien.
    
Blauwe Aap toon 11
Gratis kennismaken en sfeer proeven bij Maya wijsheid in Velp. Voor iedereen die het materiaal wil inzien, sfeer wil proeven en verhalen uit de praktijk wil horen en delen met gelijkgestemden. Vooraf graag even aanmelden per mail want het aantal plaatsen is beperkt.
  
Rode Hemelwandelaar toon 13
Inspiratiemiddag in het Urban Earthship in Alkmaar. Deze middag ervaar je hoe je de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd kunt gebruiken op een praktische manier. Op deze dag is het precies 260 dagen – een Tzolkinronde – geleden dat 2016 van start ging. Een prachtige dag om samen opnieuw te verbinden met onze intenties voor dit jaar.
  
Een overzicht van deze activiteiten je hier in de Agenda. Klik op de activiteit om meer te lezen.
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend