Copy
Nieuwsbrief
12 - 24 augustus 2015
De bron
Gisteren en vandaag bevinden we ons in het hart van de Tzolkin dat verbonden is met de bron, het hart van de melkweg, de baarmoeder van het universum. Hunab ‘ku noemen de Maya’s het. De afbeelding hieronder hoort daarbij.
 
Witte Hond toon 13 en Blauwe Aap toon 1 laten ons zien hoe we ons verbinden met de bron. De prachtige zachtheid van Witte Hond en de open onbevangenheid van Blauwe Aap verbinden ons zielsverlangen en de goddelijke vonk met elkaar om het grote avontuur van het leven aan te gaan en als uniek kind van de schepping onze droom te leven.
Geniet van deze tweede brondag en sta eens stil bij wat je deze dagen in jezelf en om je heen ervaart. Ze zijn een weerspiegeing van wat we met elkaar nodig hebben om een nieuwe aarde tot leven te dromen
De helende kracht van de DNAfirmaties
De nieuwe HEUS, het magazine van A3boeken komt half augustus uit. Daarin vind je een uitgebreid artikel over de werking van de DNAfirmaties: twintig krachtige zinnen op basis van de Maya Tzolkin kalender. Ik schrijf in het artikel hoe en waarom ze zo
krachtig zijn en wat de ervaringen tot nu toe zijn met deze helende zinnen. In het onderzoek verwijs ik naar een boek van Grazyna en Blodorf over de intelligentie van ons DNA. Op de website van Nieuwetijdskind verscheen deze week een mooi samenvattend artikel. Zeker de moeite waard om alvast te lezen: ‘Woorden en frequenties, de weg naar herprogrammering van ons DNA’

Ervaar de DNAfirmaties

Op 5 en 6 september kun je samen met mij de helende kracht van de DNAfirmaties ervaren tijdens op het Levenskunstfestival in Doorn.
  • Beide dagen om 14.30
Verzamelen bij de tent van A3boeken voor het landhuis.
Pilot werken met je levenspadprofiel
Op 18, 19, 20 en 21 augustus is de laatste pilot profielenworkshop van deze zomer gepland. Er is nog plek voor wie, geheel passend bij de energie van de middenkolom, graag op het laatste moment beslist.
Dit worden vier creatieve transformerende dagen waarin je ontdekt hoe je jouw levenspad voor je laat werken als gereedschap voor groei en creatie.
Meld je aan als je toe bent aan tijd voor jezelf, stilte, rust en de ondersteunende kracht van de plek en je mededeelnemers.
 
Locatie: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, Velp (Gld).
Kosten: alleen deze keer € 228,00
Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep
Let op! Het levenspadprofiel van je persoonlijkheid heb je al of bestel je vooraf zelf.
 
Meld je aan met een mail naar welkom@mayawijsheid.nl
 
AGENDA
Open dagen Centrum Aquamarijn Eindhoven
Op 29 en 30 augustus open Centrum Aquamarijn in Eindhoven haar deuren met een informatiemarkt en allerlei gratis workshops. Beide dagen kun je gratis kennismaken met mijn manier van werken met de Tzolkin en een gratis voorproefje krijgen van de cursus Tzolkin als kompas die ik dit najaar op deze locatie geef. De workshops vinden beiden plaats in de middag. Programma informatie volgt op de website van Aquamarijn en in de agenda van Maya wijsheid.

Tzolkin als Kompas 1
Leer werken met de Tzolkin als kompas voor groei en creatie.
Velp (Gld): donderdagavond cursus start 3 september
De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer

e-Wenscursus Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger levenspad
Deze cursus start op 7 september en valt in een Tzolkin periode waarin de toekomst op ons af komt. Tijd voor nieuwe plannen, nieuwe projecten, wensen en dromen zien het licht. Lees meer

e-Creatiecursus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
  • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
  • 25 augustus Geel Zaad levenspad
  • 7 september Rode Aarde levenspad
Blauwe Aap levenspad: Word opnieuw geboren!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 12 - 24 augustus 2015
Het Blauwe Aap levenspad helpt ons vrij en onbevangen te leven vanuit onze kern: het goddelijk kind dat heeft gekozen voor een leven op aarde, in een aards lichaam, deel uitmakend van een familie met een geschiedenis en met bekende en onbekende verhalen.
Door jezelf vrij te maken van alle ballast die je hebt meegekregen bij je geboorte zeg je ‘ja’ tegen het leven en kun je er volop van genieten dat je hier bent.
Dit levenspad start in het hart van de Tzolkin kalender, de bron van het leven, het hart van de Melkweg, de baarmoeder van het universum. Uit deze bron kunnen we putten op onze levensreis en onze droom over een nieuwe aarde waarmaken. Ieder op zijn eigen unieke manier.
Het Blauwe Aap levenspad is het pad waarin ik zelf ben geboren. Ik laat je aan de hand van mijn verhaal stap voor stap zien hoe je samen met mij en alle anderen opnieuw wordt geboren en een doorbraak creëert voor de mensheid.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Blauwe Aap levenspad
 

© Afbeelding Kristel van der Klugt
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend