Copy
Gele Ster levenspad  30 juni - 12 juli 2019 
Bekijk hier de online versie

Wat bracht jou hoop en licht voor de toekomst de afgelopen periode? Met alles wat jij met hart en ziel hebt gedaan, heb jij de wereld een beetje mooier gemaakt.

VREDE EN VERZOENING 
Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, helpt je bij de volgende stap. Dit pad gaat over de sleutel tot vrede en verzoening. In 2019 bewegen we ons ondersteund door de jaarenergie stap voor stap op weg naar harmonie. We zijn allemaal deel van het grote geheel, met onze eigen kwaliteiten en ons eigen falen en het verlangen om te leren en ervaren. Je bent precies goed zoals je bent en anderen zijn dat ook.

JE EIGEN PLEK INNEMEN 
Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we doen wat echt bij ons past. Je hoeft niet overal goed in te zijn en je hoeft zelfs niet per se te doen waar je goed in bent geworden. Soms is dat nu eenmaal niet wat het beste bij je past. Je mag altijd opnieuw kiezen wat je wilt doen of leren. Waarvan ga jij echt stralen?

HET SPOOR VOLGEN NAAR DE TOEKOMST 
Dit is het moment om een helder beeld van je toekomstige zelf te maken. Zo opent zich de poort naar een nieuwe toekomst. Dertien dagen lang geeft het Gele Ster levenspad aanwijzingen en signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst.

DICHTER BIJ JEZELF KOMEN
Deze zomer kun je volop genieten van mooie Maya wijsheid workshops die je dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Je leest er alles over verderop in de nieuwsbrief. Als je wilt meedoen met de vierdaagse 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' in augsustus of Je eigen plek innemen vanaf september meld je dan voor 1 juli aan. Je betaalt dan het laagste deelnamebedrag. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten als jij dit jaar ook een keerpunt in je leven wilt laten zijn. 

Ik wens je een stralend pad toe! 

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
ONLINE CURUS MET DE DAGENERGIE
13 juli - 2 september: Nieuwe Tzolkinronde


Op 13 juli begint er weer een nieuwe Tzolkinronde. Een mooi moment om in te stappen bij de online cursus Leven en groeien met de dagenergie.

Wat de cursus oplevert?
- houvast bij het nemen van beslissingen
- inzicht in waarom dingen niet of juist wél werken
- meer rust en flow in je leven, ook als het om je heen onrustig is.
- verdieping in je kennis en ervaring met de zegels, tonen en levenspaden

Deelname 47,- Het bijbehorende boek en logboek bestel je als pakket zonder verzendkosten.
meer info en aanmelden Online cursus met de dagenergie
DAG BUITEN DE TIJD EN NIEUW ZONNEJAAR 
workshops en picknick

Dit jaar maken we op 25 en 26 juli een bijzondere overgang. We sluiten een cyclus van 13 zonnejaren af en starten een nieuwe met een totaal andere energie!

Daarom geef ik dit jaar op beide dagen een workshop. Je kunt ze los volgen of combineren. Voor de picknick op 25 juli nemen we ieder iets mee om te delen.

Locatie: Arnhem
Deelname: 67,- per workshop.
meer info en aanmelden 25 en/of 26 juli
AFSTEMMEN OP JE EIGEN ZAAK ✮✮
 
19 juli Maya wijsheid, Velp

Zodra je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft jouw eigen zaak een eigen energie en koers, los van jou als ondernemer. 

In deze themaworkshop ontdek je wat jij op dit moment voor je onderneming kunt betekenen en andersom om samen een sprong voorwaarts te maken.
 
Locatie: Velp (Gld)
Tijd: 13.00 - 17:00
Deelname: 97,-
meer info en aanmelden STARTCURSUS
VIEERDAAGSE: SLEUTELS VOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ✮✮✮

14-17 aug of 18-21 aug
Na afloop van deze vierdaagse workshop met je levenspad heb je concrete handvatten om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling en leven.

Je staat bovendien meer open om nieuwe situaties, mensen en gebeurtenissen aan te trekken die passen bij wie je werkelijk bent.

Locatie: Maya wijsheid, Velp
Meld je aan vóór 1 juli en neem deel voor 397,- ipv 437,-.
meer info en aanmelden vierdaagse
JE EIGEN PLEK INNEMEN ✮✮

20 sept 2019 - 20 maart 2020

Dit traject is voor iedereen die de stap wil maken van denken naar doen, van weten naar doen, van voelen naar doen: Je eigen plek innemen.

Wil je eerst een vrijblijvende intake? Mail me je geboortedatum en motivatie of vraag. Dan maken we een afspraak en bel ik je binnenkort.

Locatie: Maya wijsheid, Velp
Meld je aan vóór 1 juli en neem deel voor het laagste deelnamebedrag.
meer info en aanmelden 'Je eigen plek innemen'
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Juli
13 Leven en groeien met de dagenergie ✮✮ online 
19 Afstemmen op je eigen zaak ✮✮ Velp
25
DAG BUITEN DE TIJD - workshop en picknick ✮ Arnhem
26 AFSTEMMEN OP HET NIEUWE ZONNEJAAR - workshop ✮ Arnhem

Augustus

14-17
Sleutels voor persoonlijk leiderschap ✮✮✮ Velp
18-21 Sleutels voor persoonlijk leiderschap ✮✮✮ Velp

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. info@mayawijsheid.nl