Copy
Nieuwsbrief
1 - 13 mei 2014
19 juni Maya wijsheid creatieworkshop: vervolg

Op 19 juni kun je een hele dag aan de slag met jouw intentie voor de toekomst. Aan de hand van je creatieprofiel maak je de weg vrij voor creëren vanuit vreugde in plaats van groeien door pijn.

  • Heb je eerder een workshop gevolgd over de creatiedriehoek?
  • Wil jij meer overvloed en plezier je leven brengen op wat voor gebied dan ook?
  • Wil je een magneet worden voor de toekomst die je wenst?
De dagenergie van 19 juni is een echte creatie energie!
Gele Mens toon 11: een dag aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit (Gele Mens) en jezelf vrij de maken van wat je niet meer dient (toon 11).
 
  
 
We werken met de creatiekaarten, je geboorte- en jaarprofiel en je maakt zelf een Tzolkin collage om je intentie én de volgende stap op je pad in beeld te brengen.

Lees hier meer en meld je aan.
Meld je nu aan:
e-Creatiecursus Gele Krijger levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Krijger levenspad. Een pad waarin je uitgenodigd worden om onbevreesd jouw innerlijke leiding te volgen. Los te laten wat niet meer bij je past om alvast ruimte te maken voor het nieuwe dat zich nog niet heeft aangediend. Daar is lef voor nodig!


Wil je het Gele Krijger levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert en je eigen weg vindt? dromen waar maakt? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Blauwe Nacht levenspad
1 - 13 mei 2014

Blauwe Nacht Energie
Blauwe Nacht energie is stilte, de stilte van de nacht, de droomtijd waar alles mogelijk en in overvloed aanwezig is. Blauwe Nacht is ook wat je hoort en voelt als je je naar binnen keert: je innerlijke stem die je hoort als je heel stil bent, de stem van je intuïtie en je gevoel.
Je behoefte om je naar binnen te keren en te slapen kan groot zijn deze dagen, geef daar gewoon aan toe. Blauwe Nacht staat ook voor je huis, het lichaam waarin je woont en ook je woonhuis. Voel je je thuis in je huis?
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben veel behoefte aan een warm en veilig plekje in huis en in zichzelf. Ze onderzoeken graag het leven en het waarom van alles dat bestaat. Ook vinden ze het fijn om hard te werken, zodat ze een mooi en veilig huis voor zichzelf kunnen verdienen.
Ben je zelf geboren in het Blauwe Nacht levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Het gaat dit levenspad om het evenwicht tussen binnen en buiten. Welke wijsheid ontdek jij in de stilte van jouw binnenwereld en wat doe je ermee? Wijsheid is om te delen. Dat werkt niet als je jezelf niet belangrijk genoeg vindt om wijsheden te delen. Het werkt ook niet als je jezelf enorm belangrijk en wijs vindt. Meestal komt de boodschap dan niet aan. Luister, wees stil én voel je vrij om te delen wat er in je opkomt. De grootste wijsheden deel je zonder dat je het zelf door hebt. Het gaat immers niet om de boodschapper maar om de boodschap.

Tips voor deze dertien dagen
  • Geef aandacht aan je dromen, schrijf ze op en laat je erdoor inspireren.
  • Neem het heft in eigen handen door de helpende hand te vragen of geven. En houd je handen open voor wat je zomaar gegeven wordt. Dan verloopt alles moeiteloos.
  • Blijf onbevangen jouw eigen intenties volgen. Maak het niet te serieus, wat je allemaal wilt, hoe luchtiger jij ermee omgaat, des te zuiverder ze blijven.
  • Geef voorrang aan je eigen behoeften en deel alleen als je eigen beker overstroomt. Dan ben je vrij en kun je genieten deze dagen.
Agenda
14 mei: Start e-creatiecursus Gele Krijger levenspad
19 juni: Maya wijsheid creatieworkshop locatie Dieren (tegenover NS station)
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend