Copy
Nieuwsbrief
20 september - 2 oktober 2015
Veranderingen
Poeh, wat is er veel gaande op het moment. De eclipsen, mercurius retrogade en nog veel meer astrologische bijzonderheden maken dat we behoorlijk kunnen worden uitgedaagd. Al die uitdagingen zijn bedoeld om ons te helpen ons zielenpad te vinden. Het Witte Hond levenspad dat vandaag van start gaat nodigt je uit werkelijk je zielsverlangen te leven en alleen nog te doen wat je écht blij maakt.
 
Voor mij is dit een mooi moment om een aantal veranderingen en vernieuwingen bekend te maken. Ze maken me echt blij en geven innerlijke rust. Het zijn zaadjes die ik al jaren geleden heb geplant en die nu mogen ontkiemen. In deze nieuwsbrief laat ik je graag weten wat voor moois er op stapel staat.
Vaste cursus en workshoplocatie: Ik ben thuis!
De afgelopen jaren reisde ik door het land om op verschillende plekken cursussen en workshops te geven. Deze zomer kwam ik met de pilot voor de profielenworkshops letterlijk thuis, op mijn eigen werkplek, tuinhuis en tuin. Ik ben weer terug op mijn basis en heb besloten vanaf 2016 mijn cursussen en workshops allemaal in Velp (Gld) te geven. De laatste kans om de cursus 'Tzolkin als kompas' op een andere locatie te volgen is dit najaar in oktober en november in Eindhoven en De Bilt.
 
  
Cursus Tzolkin als kompas
Dat Velp voortaan mijn basis is, geeft mij ruimte om de cursus Tzolkin als kompas verder te verbeteren. De persoonlijke begeleiding tijdens de cursus wordt intensiever en doordat de bijeenkomsten wat langer zijn is er meer ruimte voor ervaren en delen.

De prijs van de cursus gaat daardoor omhoog. Misschien is dat even schrikken, maar ik weet zeker dat deze verbetering het dubbel en dwars waard gaat maken. Ik realiseerde me deze week dat dit de vorm is die ik in 2009 heb neergezet als wens. Ja… soms duurt het even voordat wensen zich in de materie laten zien. Het geeft mij weer de bevestiging dat we soms onze dromen te snel loslaten als ze niet meteen uitkomen. Gelukkig komen ze als ze werkelijk kloppen met het pad van je ziel vanzelf weer bij je terug.
 
Wil je nog in Eindhoven of De Bilt meedoen aan de cursus Tzolkin als kompas in de huidige opzet? Dan is dit je kans. Op 8 en 9 oktober as gaan we van start. http://www.mayawijsheid.nl/programmas/cursus-tzolkin-als-kompas
Maya wijsheid App en iOS 9

Maak je graag gebruik van de Maya wijsheid app en heb je een iPhone of iPad?
Houd er dan rekening mee dat de app nog niet werkt onder iOS 9. We werken aan een update en zodra die beschikbaar is, melden we het in de nieuwsbrief. 
DNA NetWerken: het vervolg op de 20 Levenspadartikelen
Op de vorige nieuwsbrief kreeg ik enorm veel lieve reacties. Bedankjes van mensen die alle twintig levenspadartikelen hebben gevolgd en gelezen, er steun en inspiratie in vonden. Mensen die geraakt zijn door de DNAfirmaties en voelen dat de kracht hiervan enorm is. Natuurlijk blijf ik de artikelen op mijn website publiceren. Je kunt ze gewoon terugvinden onder de artikelenknop. Maar misschien ken je me al een beetje. We gaan door voor de volgende ronde.
 
   
Ik nodig je uit voor bijzondere ontmoetingen en ervaringen op mijn favoriete krachtplekken. We gaan netwerken met onze eigen superinternetverbinding, ons DNA en natuurlijk is er gelegenheid ook elkaar te ontmoeten.

In een korte workshop in de natuur ervaren we samen de helende kracht van de DNAfirmaties in verbinding met de aarde en met elkaar. We delen ervaringen met elkaar en wie wil blijft daarna lekker hangen voor een kop koffie, lunch of een fijne wandeling. Je ontmoet jezelf zoals je werkelijk bent en ontmoet gelijkgestemden op weg naar De Nieuwe Aarde.

Alle netwerkbijeenkomsten zijn in de buurt van een fijne horeca gelegenheid waar je voor of na afloop verder met elkaar kunt kletsen en waar we kunnen schuilen mocht het regenen.
 
Vanaf 1 november gaat DNA NetWerken van start en daarna een keer per maand. Ik heb er enorm veel zin in. Alle bijeenkomsten gaan door. Er is geen minimum aantal deelnemers. Opgeven vooraf is wel noodzakelijk. Meer informatie over het programma en de gedachte achter dit initiatief vind je hier.
Vragen en antwoorden
Ik krijg regelmatig vragen over mijn aanbod. Als je persoonlijk advies wilt, bel of mail me dan gerust. Hieronder beantwoord ik een paar vragen die ik vaker krijg.

Kan ik met jou een afspraak maken om mijn levenspad eens door te nemen?
Ja dat kan zeker! Meestal is dit een verzoek om een individueel consult. Dat is niet de vorm waarin ik jou het beste kan helpen. Op 1, 2, 3 en 4 oktober is de eerstvolgende keer dat je de kans hebt jouw levenspad op een heel nieuwe en verrijkende manier te beleven. Je gaat leren en ervaren wat al die zegel en toon combinaties van je levenspad jou te zeggen hebben en hoe ze je ondersteunen op jouw pad. Veel meer dan een workshop. Een ware reis en belevenis, of zoals een van de cursisten na afloop schreef:

'Zo lekker spelen, zo ontspannen met elkaar werken aan wat essentieel is in je levenspad. En vooral genieten! Zo wil ik leven'.

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, diepgang en een flinke positieve boost, meld je dan hier aan.

Er is zoveel keus op je webstite. Waarmee zal ik beginnen?
Ik kan me voorstellen dat je je dat afvraagt. Ik houd het te volgen pad expres open zodat jij je eigen weg kan volgen.
  • Wil je de verschillende toepassingen van de Tzolkin leren kennen om zo jezelf en anderen te kunnen coachen, volg dan de Cursus Tzolkin als kompas.
  • Wil je vooral met jezelf aan de slag zonder je al te veel in de techniek van de kalender bezig te hoeven houden of wil je verdieping na de cursus Tzolkin als kompas, volg dan een van de profielenworkshops.
  • Wil je al doende ervaren en meestromen met de dagenergie. Al ervarend stap voor stap de zegels, tonen en levenspaden ontdekken en zo heel veel leren over de Tzolkin? Geef je dan op voor de e-wenscursus.
  • Volg je al langere tijd de dagenergie en ben je ermee vertrouwd? Ben je nieuwsgierig hoe de verschillende Tzolkintellingen jou ondersteunen bij het creatieproces? Geef je dan op voor de e-creatiecursus.
Heb je het Rode Aarde artikel van 7 september ook nog in de tekstversie?
Het Rode Aarde artikel schreef ik in versvorm. Er is geen tekstversie van. Wel zijn er zegelteksten en meer inspiratie bij de zegels verwerkt in de e-wenscursus. Dat geldt voor alle levenspaden. Heb je veel gehad aan de twintig DNA artikelen en wil je verder verdiepen. Geef je dan op voor de eerstvolgende e-wenscursus die van start gaat op 29 oktober. De cursus gaat over de volgende levenspaden:
  • Rode Maan levenspad
  • Witte Hond levenspad
  • Blauwe Nacht levenspad
  • Gele Krijger levenspad
Welke wenscursus kan ik het beste doen? Die van mijn eigen levenspad?
Natuurlijk is het bijzonder om je eigen levenspad te volgen met de e-wenscursus. Ik kan het je van harte aanbevelen. Maar realiseer je dat alle twintig levenspaden voor jou even interessant zijn. Ze hebben namelijk elk hun eigen rol in jouw leven en helpen je stuk voor stuk om jouw groei- en creatiekracht te versterken.
Elke wenscursus bevat alle basis informatie die je nodig hebt om na afloop van de cursus zelfstandig verder te gaan met leven in de flow volgens de dagenergie. Lees meer
Agenda
Cursus Tzolkin als Kompas - voor wie wil leren werken met de Tzolkin
8 oktober start in De Bilt
9 oktober start in Eindhoven
   
Profielenworkshops - voor wie nieuwe antwoorden in zichzelf wil vinden
25 september Creatieprofiel
1, 2, 3 en 4 oktober  Levenspadprofiel
6 oktober Creatieprofiel
14 oktober Passie missie visie profiel
20 oktober Relatieprofiel
   
e-Cursussen - voor wie vanuit huis op ontdekkingsreis wil met de dagenergie
3 oktober e-creatiecursus Blauwe Nacht levenspad
29 oktober e-creatiecursus Rode Maan levenspad
29 oktober e-wenscursus Rode Maan, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger levenspad
Het Witte Hond levenspad: zielsverlangen van de mensheid
Het Witte Hond levenspad gaat over ons collectieve zielsverlangen. Het herinnert ons aan het verlangen van onze gemeenschappelijke ziel om ervaringen op te doen op aarde. We zijn allemaal verbonden en het is tijd dat je je herinnert dat we hier met en voor elkaar zijn. Het Witte Hond levenspad vertelt je stap voor stap hoe je dat ‘samen’ gevoel in jezelf vindt.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties van het Witte Hond levenspad en het volledige artikel.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend