Copy
Nieuwsbrief
6 - 18 september 2016
  
HET RODE DRAAK LEVENSPAD
6 - 18 september 2016
Het Rode Draak levenspad dat vandaag van start gaat, brengt ons terug naar de basis. Dat is heel hard nodig merk ik. Op 26 juli is het nieuwe Maya jaar van start gegaan: het Blauwe Storm toon 11 jaar en stormen doet het! Ik zie het overal om me heen: mensen die verhuizen, grote opruiming houden, ingrijpende gebeurtenissen zoals relaties die voorbij gaan of juist een nieuwe start maken. Alles wat niet mee kan naar de toekomst moet los, en wel zo snel mogelijk.
De zonsverduistering van afgelopen week valt heel mooi samen met het einde en een nieuw begin van een Tzolkinronde. Ook deze zonsverduistering helpt ons met het afsluiten van het verleden en opnieuw beginnen, meer in overeenstemming met het verlangen van je ziel.
 
Terug naar de basis dus. En die basis vinden we in het Rode Draak levenspad. Rode Draak is de oermoeder die ons voedt en draagt en laat weten dat alles goed is. Dat we gedragen worden door het leven, zelfs op momenten dat we dat totaal niet kunnen voelen nodigt ze ons uit te vertrouwen op het leven zelf. Soms weet je gewoon niet waarom dingen anders lopen dan je dacht, al laat je er nog zo veel analyses op los.
 
Wat belangrijker is dan analyseren, verklaren en proberen grip te krijgen op wat er op je afkomt is bewustzijn. Of eigenlijk bewust ZIJN. Bijvoorbeeld van het feit dat de Tzolkin ons laat zien welke energie er is om ons te ondersteunen. Als je bewust BENT kun je in de flow blijven en meestromen met het leven, wat er ook gebeurt. Het is mijn passie jou te laten ervaren en leren hoe dat werkt.
 
Wil jij meer doen met Maya wijsheid? De septembermaand zit boordevol met interessante activiteiten om jezelf beter te leren kennen en bewuster te leven. Je vindt ze in deze nieuwsbrief.
TERUG NAAR DE BASIS MET BEHULP VAN DE DAGENERGIE
Ik weet dat er een heel grote groep mensen is die de dagenergie volgt via mijn levenspadartikelen of via de dagenergie op de website of de gratis Maya wijsheid app. Het is net zoiets als het lezen van het weerbericht: je weet waar je aan toe bent die dag. Het lezen van de dagenergie is misschien ook voor jou inmiddels een dagelijks ritueel geworden. Als je de waarde van het volgen van de kalenderdagen inmiddels hebt ervaren is het tijd voor een volgende stap want er is nog veel meer te doen met de dagenergie.
 
In de e-wenscursus leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van de zegels, tonen en levenspaden. Je leert werken met de energie van wensdag en houdt een persoonlijk logboek bij. Elke dag ontvang je een inspiratiemail. Die mail is meer dan een uitgebreid weerbericht. Er staan tips en korte oefeningen in waarmee je zelf praktisch aan de slag gaat om bijvoorbeeld jezelf in harmonie te brengen of om uit de schaduwzijde van die dag te stappen. Er zijn songteksten en filmpjes die de zegels en tonen tot leven brengen, zodat je ze meer vanuit je hart gaat begrijpen.
 
Je kunt nog aanmelden voor de cursus die vandaag van start gaat. Is de Tzolkin helemaal nieuw voor je en wil je graag meedoen, doe het dan rustig aan en meld je aan voor de cursus die start in oktober. Maar volg je al een tijdje de dagenergie en wil je er meer mee doen, dan is nu het juiste moment om in te stappen.
Lees meer en aanmelden
 
Deze cursus gaat over de levenspaden Rode Draak, Witte Tovenaar, Blauwe Hand en Gele Zon. Beginnen als je tijd en zin hebt, is belangrijker dan wachten tot je eigen levenspad aan de beurt is.
        
Wist je dat je deze prachtige zegelafbeeldingen ook op canvas kunt bestellen? Ze zijn ontworpen door Patricia Mooren en je kunt ze bij haar bestellen via deze link.
BEWUSTER LEVEN MET MAYA WIJSHEID
TIP: Heb je moeite met kiezen uit de onderstaande activiteiten? Kijk dan gewoon in je agenda wanneer je kunt. Soms moet je gewoon je agenda laten bepalen waar je heen gaat in plaats van je hoofd.
 
Workshops met je persoonlijke profiel in Velp (Gld)
Op 9, 21 en 30 september zijn er weer workshops met je persoonlijke profiel. Elke datum staat er een ander profiel centraal. Wil je bewuster leven en voorkomen dat je telkens weer in dezelfde valkuilen stapt, dan zijn deze workshop voor jou de mogelijkheid om direct meer grip op jezelf en je reacties te krijgen. Lees meer
 
Gratis kennismaken en sfeer proeven bij Maya wijsheid: 16 september in Velp (Gld)
Wil je meer met Maya wijsheid en weet je niet precies wat en hoe? Wil je eerst eens kennismaken voordat je je keuze voor een workshop of training maakt? Kom langs, laat je inspireren en informeren en ontmoet gelijkgestemden. Lees meer
 
Maya wijsheid inspiratiemiddag: 18 september in Alkmaar
Een middag over energie en praktische toepassing van Maya wijsheid. Samen ervaren en ervaringen delen. Het wordt een bijzondere bijeenkomst omdat deze dag valt op Rode Hemelwandelaar toon 13, de jaarenergie van 2016. Wacht niet te lang met aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt. Voorkennis over de Tzolkin is niet noodzakelijk om mee te doen. Lees meer

Een overzicht van alle Maya wijsheid activiteiten vind je hier.
LEVENSPADARTIKELEN

In mijn nieuwsbrieven heb je twee Tzolkinrondes lang artikelen gevonden over de levenspaden aan de hand van de DNAfirmaties. Vele reacties mocht ik daarop ontvangen van dankbare lezers. Vanaf vandaag schrijf ik in de nieuwsbrieven weer vanuit de actualiteit over de levenspaden.
De levenspadartikelen met DNAfirmaties blijven natuurlijk beschikbaar op de website. Ik heb alle twintig paden speciaal voor de trouwe lezers alvast voorzien van de juiste data. Je vindt de levenspadartikelen in het drop down menu onder de knop TZOLKIN op de homepage van de website www.mayawijsheid.nl.

<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend