Copy
Gele Krijger levenspad 9 - 21 mei 2019 
Bekijk hier de online versie

Hoe is het je vergaan in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je je dromen gevonden en lukte het om ze voor waar te houden, te geloven dat alles mogelijk is? 
Nu is het moment gekomen om in het Gele Krijgerpad je dromen daadwerkelijk te gaan doen. De kunst is om vastberaden en doelgericht te blijven, datgene te doen wat jij innerlijk weet dat daarbij past.

OP WEG NAAR EEN ZACHTE LANDING
De energie van het Gele Krijgerpad helpt je nu in de laatste fase van een periode van 52 dagen om een zachte landing te maken op je eigen plek. Aan het eind van het Gele Krijger pad, wacht Gele Ster toon 13 je op voor deze landing. Dit is de plek van waaruit jouw dromen daadwerkelijk tot leven kunnen komen.

ELKE STAP IS ER ÉÉN
Zelfs als je niet precies weet waar jouw plek is, kun je er komen. Iedere kleine stap richting je droom brengt je dichter bij jouw eigen plek. Zo'n stap kan nieuwe inspiratie geven maar kan ook onvermoede angsten losmaken. Als dat gebeurt, hoe ga je daar dan mee om?
Het enige wat nodig is, is dat je je angst accepteert zonder er daadwerkelijk naar te handelen. Want dat is een oude weg. Vanuit angst en onzekerheid richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken te weten dat goed voor je is om zo meer zekerheid te krijgen. En precies daar begin je van je eigen pad af te wijken. Je leeft het verhaal van een ander en daardoor verliezen jullie allebei aan kracht.

VERTIKAAL AFSTEMMEN
Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf en alle helpers in de onzichtbare wereld. Zo kun je je angst bij de hand nemen en met twee benen op je eigen plek gaan staan. Het Gele Krijger levenspad helpt je deze weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

AFSTEMMEN OP JEZELF
Gele Krijger gaat over het volgen van je innerlijke autoriteit. Het is soms een hele klus om de ruis in je hoofd uit te schakelen en te weten welke autoriteit daar nu eigenlijk aan het woord is. De Tzolkin reikt je een brug aan die je dichter bij jezelf brengt en je rechtstreeks verbindt met jouw eigen wijsheid. 

Die brug sla je in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' op 19 juni. En op 21 juni bij de speciale themaworkshop 'Afstemmen op je eigen zaak' voor zzp-ers. Verderop in de nieuwsbrief lees je er meer over.

Ik wens je de wijsheid en het lef toe om je dromen te doen! En natuurlijk een zachte landing op je eigen plek.

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
ENERGIE OM BOVEN JEZELF UIT TE STIJGEN
Online cursus met de dagenergie start 22 mei 


Op 22 mei gaan de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde van start. Na de zachte landing op je eigen plek in het Gele Krijgerpad ondersteunt de energie je om boven jezelf uit te stijgen:
  • Rode Maan - herinner je wie je werkelijk bent
  • Witte Wind - leef met bezieling je authentieke zelf
  • Blauwe Adelaar - volg je eigen vrije visie
  • Gele Ster - verbinden vanuit je eigen plek
Meld je nu alvast aan voor deze online cursus van 52 dagen. Dan ontvang je direct het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. 

Deelname 47,- exclusief de benodigde boeken. Deze kun je zonder verzendkosten bestellen als basispakket.
meer info en aanmelden Online cursus met de dagenergie
TZOLKIN ALS KOMPAS
Startcursus ✮
 
24 mei Amsterdam
26 juni Arnhem
 
In deze cursus krijg je handvatten om dagelijks met de dagenergie en je levenspad te werken op een eenvoudige manier. Beide dagen zijn er nog enkele plekken.

Tijd: 10:00 - 16.00
Deelname 137,-


TIP: Wil je meedoen aan het 9 maanden traject 'Je eigen plek innemen'? Deze cursusdag is de voorbereidende stap.
meer info en aanmelden STARTCURSUS
AFSTEMMEN OP JE EIGEN ZAAK ✮ 21 juni

Zodra je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft jouw eigen zaak een eigen energie en koers, los van jou als ondernemer. 

In deze themaworkshop stem je af op deze energie en ontdek je wat jij op dit moment voor je onderneming kunt betekenen en andersom om samen een sprong voorwaarts te maken.

Er is maximaal plek voor 6 deelnemers.
Locatie: Velp (Gld)
Tijd: 13.00 - 17:00
Deelname: 97,-
Meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen zaak
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

19 juni Arnhem

In deze workshop krijg je inzichten en antwoorden daar waar je er met je denken niet bij kunt en laat je je hart en ziel spreken. 

We werken met de dagenergie:
Rode Aarde toon 3 in het Blauwe Adelaar levenspad

Ben je geborenen het Adelaarpad, op toon 3 of op een Rode Aarde dag, dan is deze workshop extra inspirerend voor jou! 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
JE EIGEN PLEK INNEMEN
KEERPUNT IN JE LEVEN 
 
Is het tijd voor een keerpunt in je leven? Op 18 september kun je weer instappen in een programma van zes bijeenkomsten verspreid over negen maanden. Je slaat de brug van wie je was naar wie je wilt zijn en neemt jouw eigen plek in. 
Er is dit keer maximaal plek voor 8 deelnemers. 

Locatie: Velp (Gld)
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname: meld je aan voor 1 juli en betaal 907,- daarna 1.007,-
Meer info en aanmelden 'Je eigen plek innemen'
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Mei
09 Verdiepingscursus Gele Krijgerpad  ✮✮ online
24 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam
22 Leven en groeien met de dagenergie online


Juni
17 Afstemmen op je eigen wijsheid  ✮ Arnhem
21 Afstemmen op je eigen zaak   ✮ Arnhem
26 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam


Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl