Copy
Nieuwsbrief
30 oktober - 11 november 2014
De eerste lezersreacties
18 oktober, de dag van de boekpresentatie en Maya wijsheid markt, was een stralende nazomerdag. We hebben een prachtige markt gecreëerd met elkaar en ik heb ervan genoten mijn twee nieuwe boeken eindelijk de wereld in te zien gaan. Graag deel ik de eerste reacties op het boek met je. Ik ben er natuurlijk superblij mee!
“Wat een prachtig boek, echt een aanwinst met een schat aan wijsheid zo mooi weerspiegeld door de mensen die geboren zijn op al die verschillende levenspaden.”
 
“Ontroerend mooi! En heel inspirerend. Dank daarvoor. Ik lees er elke dag in. Het voelt een beetje als een verslaving, maar wel een fijne.”
 
“Wat een inspirerend boek. Zowel de tekst als de afbeeldingen. Er is nog geen dag dat ik er niet in gelezen heb. Echt een aanrader voor meer zelfkennis, inzicht in situaties in je leven, als naslagwerk voor coaches. En door de bijzondere verzen over de energie van de dag kun je heel makkelijk je afstemmen op de dag, een prachtig ochtend ritueel! Dit boek wil je gewoon hebben.”
 

Ook bijzonder is het blog van Caroline Rijnbeek. Haar boek ‘Klein is het nieuwe groot’ diende als bron voor de citaten in het Rode Hemelwandelaar hoofdstuk. Hoe het voor haar was om dit hoofdstuk te lezen, beschrijft ze hier.
 
Gonda Postma maakte een prachtige fotoreportage van de dag. Het complete album vind je hier.
Het boek en logboek stuur ik je graag toe. Je kunt het bestellen in de Maya wijsheid webwinkel.
 
 
7 november: Workshop Maya wijsheid als kompas - Loenen
 
Wil je zelf de kracht van de zegels en tonen ervaren? Werken met de nieuwe DNAfirmaties bij de zegels en jouw creatiedriehoek beleven? Op 7 november is er nog plek bij de introductie in het Fluisterhuis in Loenen. In een halve dag maak je kennis met de Tzolkin en ervaar je hoe je de Tzolkin kalender kunt inzetten om jouw weg in het leven te vinden. Je ontvangt ter voorbereiding gratis je persoonlijke Maya wijsheid creatieprofiel. Tijdens de workshop gaan we er direct mee aan de slag. Meer info en aanmelden.

Tzolkin in de praktijk: levenspadmeditatie met Agnes Holvast
 
Agnes Holvast is geboren als Gele Krijger toon 11 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Ze schreef een boek over haar leven in het klooster 'Leven met de beminde'. Een aanrader voor wie meer wil weten over hoe het werkt om in dit levenspad geboren te zijn. Agnes besloot haar passie voor de Tzolkin te combineren met haar specialisme: mindfullness en meditatie. Daaraan kun je deelnemen bij de start van een nieuw levenspad. Agnes vertelt hoe ze hiertoe gekomen is.
"Ik ben nu een aantal jaren bezig met de maya- astrologie. Nicole Zonderhuis zette me op dit pad en ik ben opgeleid tot coach op basis van de Tzolkin kalender door Elvira van Rijn. Ik geef inmiddels al geruime tijd individuele Maya readings.
Bezig zijn met de Maya astrologie (Tzolkin-kalender) heeft als valkuil dat je al snel in je hoofd schiet, met zoveel informatie. Dat is jammer, en daarom heb ik deze werkvorm ontwikkeld. We mediteren elke keer op de eerste dag van de dertiendaagse golf, en zo kun je langzamerhand kennis maken met de verschillende energieën. En je hebt een kans om jezelf echt omringd te voelen door deze ondersteunende krachten en met behulp hiervan je intentie neer te zetten. De nadruk tijdens deze ochtenden ligt op meditatie en het een intentie stellen voor de komende dertien dagen waar je dan ondersteuning bij vraagt."

De meditaties zijn in de Blauwe Tipi in Fort Blauwkapel bij Utrecht. Eerstvolgende data zijn:
do 13 oktober (Begin Slang levenspad)
wo 12 november (Begin Spiegel levenspad)
di 25 november (Begin Aap Levenspad)
ma 8 december (Begin Zaad levenspad)
 
Kosten zijn 15,- euro en de tijden zijn van 10.00 tot 12.00
Graag opgeven op Facebook of per mail: jasha2008@gmail.com
Meld je nu aan: e-Creatiecursus Witte Spiegel levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Witte Spiegel levenspad. Het eerste pad in de middenkolom. Een intense periode waarin je uitgedaagd wordt in het hier en nu te zijn. Dit is de periode waarin verleden en toekomst samenkomen om jou te laten zien hoe de stand is in je leven? Surf mee op de energie en meld je aan voor de e-Creatiecursus met dit levenspad.
Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Rode Slang levenspad
30 oktober - 11 november 2014
 
Richard de Leth – Witte Hond toon 6
Richard de Leth is geboren in het Rode Slang levenspad als Witte Hond toon 6. Hij studeerde geneeskunde en ontwikkelde een nieuw concept over optimale gezondheid op basis van Westerse en Oosterse wijsheid over gezond leven. Dit concept werkte hij uit in zijn eerste boek OERsterk en in zijn zojuist verschenen boek OERsterk leven. In het hoofdstuk over het Rode Slang levenspad in ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ lees je over alle dertien dagen van dit pad aan de hand van citaten uit OERsterk.

 
In het Rode Slang levenspad dat vandaag van start gaat, worden we uitgedaagd bewust om te gaan met de wijsheid van ons lichaam. En dat is waar Richard zijn beroep en levenswerk van heeft gemaakt. Op 21 oktober was hij te gast bij RTL late night om te vertellen over zijn visie op gezondheid. Net als in zijn boeken, kun je in dit interview horen dat Richard via de energie van Rode Slang een sterke verbinding heeft met ons oer-instinct en weet hoe we naar ons lichaam moeten luisteren. Kijk en luister naar het verhaal van een arts die zijn hartsverlangen volgde (Witte Hond) en zich vol passie (Rode Slang) inzet voor een nieuwe Aarde.
 
 
Meer uitleg over het Rode Slang levenspad vind je hier
 
Agenda
7 november: Introductie Maya wijsheid als kompas - Loenen
30 januari 2015: Maya wijsheid creatieworkshop - Arnhem
20, 21 maart 2015: Werken met je levenspad - Appelscha
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend