Copy
Nieuwsbrief
27 januari - 8 februari 2017
HET GEEL ZAAD LEVENSPAD
27 januari - 8 februari 2017
We zijn uit de middenkolom! Het Geel Zaad levenspad is het eerste levenspad in de rechterhelft van de kalender. Daarin komt de toekomst weer naar ons toe in de vorm van nieuwe plannen, ontmoetingen en  onverwachte boodschappen. Dit pad kent 10 poortdagen, te herkennen als de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen staat de poort wijd open om informatie uit de kosmos te ontvangen over de toekomst. Je wordt ondersteund om nieuwe zaden te planten, of eerder geplante zaden daadwerkelijk te laten ontkiemen, groeien en bloeien.

De meest interessante zaden zitten in jezelf. Het zijn de mogelijkheden en vermogens die je nog niet of nauwelijks kent en die tot ontwikkeling mogen komen. Het zijn je scheppende vermogens, je creatieve vermogens, je helende vermogens, je bewustzijn dat zoveel groter en veelomvattender is dan je kunt bevatten. Het zijn de vermogens die als je ze inzet leiden tot wat we toevalligheden noemen of in het gunstigste geval als wonderen betitelen.

We hebben het allemaal in ons om elke dag wonderen te verrichten en dit zijn we ons nog maar nauwelijks bewust. Het is hoog tijd dat we dit de normaalste zaak van de wereld gaan vinden. Het Geel Zaad levenspad helpt je stap voor stap het zaad in jou te laten ontkiemen zodat je kunt groeien en bloeien.

Ik wens je geduld en vertrouwen toe in dit levenspad.
Voor elk zaadje is een juiste tijd! 

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Geel Zaad levenspad
Tips voor wie is geboren in het Geel Zaad levenspad
 
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen. 
 
           Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven
✮✮        Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien
✮✮✮     Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin
✮✮✮✮  Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument
PERSOONLIJKE PROFIELEN
Maya wijsheid reikt je met persoonlijke profielen de ondersteuning aan waarmee jij gemakkelijker jouw weg kunt vinden in je leven. Met je persoonlijke profiel heb je een kompas in handen dat je bij de antwoorden in jezelf brengt.

           Geboorteprofiel                         kernkwaliteiten en relaties
✮✮        Creatieprofiel                            drijfveren en moeiteloosheid
✮✮✮     Levenspadprofiel                      groeien op je levenspad
✮✮✮✮  Passie Missie Visieprofiel         ondernemend leven
 
Bestel hier een persoonlijk profiel
  CREATIEPROFIEL IN DE SCHIJNWERPER   ✮✮
  Ontdek je drijfveren en sleutel tot moeiteloos leven

Soms kun je jezelf enorm in de weg zitten met allerlei strategieën die je hebt ontwikkeld om te overleven. Moeiteloosheid is dan ver te zoeken. Het leven wordt lichter als je weet wat jou drijft zodat je bewuster kunt omgaat met deze drijfveren. In het Creatieprofiel ontdek je hoe je jouw kwaliteiten inzet vanuit je persoonlijkheid je ziel en je moeiteloze zelf.

Het Creatieprofiel bevat behalve uitgebreide uitleg ook werkbladen en oefeningen die je helpen je om concrete stappen te maken van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde.
Bestel hier het Creatieprofiel
MAYA WIJSHEID AGENDA
Februari
2              Kernkwaliteitenworkshop in Velp met je Geboorteprofiel           97,-
3              Verjaardagsworkshop in Velp met je Verjaardagsprofiel            97,-
9              Start e-Wenscursus, online cursus                                            49,95
14  ✮     Inspiratieavond in Arnhem                                                         15,-
24  ✮✮   Creatieworkshop in Velp met je Creatieprofiel                           97,-

Maart
3    ✮     Inspiratieavond in Sneek                                                            15,-
12  ✮       Tzolkin Starterscursus in Velp                                                    97,-
21  ✮     Wandelworkshop - locatie volgt                                                  37,-
24  ✮     Kernkwaliteitenworkshop met je Geboorteprofiel                       97,-
25  ✮     SoulCollage® inspiratieworkshop in Velp                                   97,-

April
2    ✮        Tzolkin Starterscursus in Sneek                                                97,-

Lees hieronder meer over de komende activiteiten en kijk wat bij jou past of klik op de linkjes in de agenda voor meer informatie.
  SURF MEE OP DE DAGENERGIE EN LEVENSPADEN
  Breng meer synchroniciteit in je leven

Op 9 februari gaat er weer een nieuwe e-Wenscursus van start. 52 dagen lang ontvang je een inspiratiemail met extra uitleg, tips, oefeningen, filmpjes en songteksten over de dagenergie en levenspaden. Je houdt je eigen logboek bij van wat er elke dag speelt en leert zo hoe je kunt meesurfen op de dagenergie. Daardoor raak je beter afgestemd op jezelf en word je je bewuster van de toevalligheden en kansen die in jouw leven zich aandienen.

Voor € 49,95 creëer je met de Tzolkin als kompas in 52 dagen meer synchroniciteit in je leven. Meld je aan en je krijgt dan zo snel mogelijk het logboek en verdere cursusmateriaal thuisgestuurd.
 
   

In deze cursus volg je het Rode Aarde pad, het Witte Hond pad, het Blauwe Nacht pad en het Gele Krijger pad. Je hoeft niet te wachten op je eigen levenspad. Tijd en zin in deze cursus is het belangrijkste. Alle paden hebben je iets moois te brengen!
Meer info en aanmelden voor de e-Wenscursus
  KERNKWALITEITENWORKSHOP 
  Met meer plezier jezelf zijn

Heb jij al ‘ja’ gezegd tegen het leven en echt je eigen plek ingenomen? Hoe meer jij je verzoent met wie je bent in al je facetten, des te meer je jezelf kunt zijn en vanuit plezier en ontspanning al je kwaliteiten benutten.

In deze workshop van een dag ga je aan de slag met jouw lichte en schaduwkanten. Ze mogen er allemaal zijn en vragen om een eigen plek in jouw leven, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je vertaalt je profiel in eigen woorden en maakt daarbij een SoulCollage®. Deze eenvoudige, creatieve en vooral leuke methode gebruiken we om datgene wat de Tzolkin in jou aanraakt in beeld én woord naar buiten te brengen.

Prijs: 97,-, Data: 2 februari, 24 maart of 10 april - 
Bestel vooraf eerst je Geboorteprofiel.
Meer info en aanmelden voor de Kernkwaliteitenworkshop
  INSPIRATIEAVOND IN ARNHEM EN SNEEK   
  Van Maya cultuur naar Maya wijsheid 

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hoe kunnen we de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd gebruiken op een praktische manier? Wat is de link tussen Maya cultuur en Maya wijsheid?

Deze avond gaat over energie en over een praktische toepassing van de Maya wijsheid. Elvira vertelt het verhaal van de twintig zegels en hoe zij tot de DNAfirmaties is gekomen. We gaat het ervaren en onze ervaringen delen.

14 februari: Theater Het Hof,
Boekhorstenstraat 58, Arnhem

3 maart: Pand 40, Graaf Adolfstraat 35h Sneek

Aanvang: 20:00 (inloop vanaf 19:30 uur)
15,- te betalen bij binnenkomst

Reserveer hier je plaats voor Arnhem
Reserveer hier je plaats voor Sneek
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610