Copy
Nieuwsbrief
7 - 19 september 2015
De cirkel is rond
Deze week schreef ik het laatste artikel in de serie van twintig over de levenspaden en DNAfirmaties. Het was al met al een hele klus en ik keek er al een tijd naar uit dat het ‘af’ zou zijn. De afgelopen maanden ben ik regelmatig geconfronteerd met de druk die ik mezelf had opgelegd om elke dertien 
 
dagen weer een nieuw artikel te schrijven. Die druk was ook mijn kompas voor innerlijke groei. Het heeft me enorm veel gebracht om me opnieuw zo intensief te verbinden met 260 dagen van de Tzolkin.

Het heeft me gebracht dat ik nog meer begrijp van de Tzolkin, het grotere verhaal van de levenspaden en de rol van alle levenspaden in mijn en jouw leven. Ik ben zo blij dat ik iedere keer weer nieuwe ontdekkingen mag doen en ze doorgeven aan jou.
 
Ook heeft het schrijven ervan me dichter bij mezelf gebracht en bij hoe ik wil leven: aanwezig en gegrond, lichter en met meer plezier, genieten van de eenvoud van het leven. In een artikel van Jenniffer Hoffmann over de energie van de planeten in de maand september las ik dat het momenteel essentieel is dat je niet alleen blij bent met alles wat ‘achter de rug is’ maar dat het ook belangrijk is een nieuwe stap te maken.
 
“Stop niet bij het “blij zijn dat het voorbij is”, neem die volgende stap om te gebruiken wat je geleerd hebt om dingen nu anders te doen. We kunnen niets veranderen als we die verandering ook niet zelf aanbrengen.”
 
Die verandering heb ik aangebracht door het laatste artikel van deze serie op een andere manier te schrijven. Verderop in deze nieuwsbrief kun je lezen hoe ik dat heb gedaan en hoe jij dat ook kunt doen.
Agenda
Cursus Tzolkin als Kompas - voor wie wil leren werken met de Tzolkin
8 oktober start in De Bilt
9 oktober start in Eindhoven
   
Profielenworkshops - voor wie nieuwe antwoorden in zichzelf wil vinden
25 september Creatieprofiel
1, 2, 3 en 4 oktober  Levenspadprofiel
6 oktober Creatieprofiel
14 oktober Passie missie visie profiel
20 oktober Relatieprofiel
   
e-Cursussen - voor wie vanuit huis op ontdekkingsreis wil met de dagenergie
20 september e-creatiecursus Witte Hond levenspad
3 oktober e-creatiecursus Blauwe Nacht levenspad
29 oktober e-creatiecursus Rode Maan levenspad
29 oktober e-wenscursus Rode Maan, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger levenspad
Het Rode Aarde levenspad: zing het lied van de nieuwe Aarde
Het jaar 2015 ging van start in het Rode Aarde levenspad. 1 januari 2015 was het Gele Ster toon 12. Daarmee is het Rode Aarde levenspad ons collectieve gereedschap voor het jaar 2015.
Alle zegel- en tooncombinaties van dit levenspad helpen je inzicht en overzicht te krijgen, waardoor je een nieuw evenwicht kunt vinden. Een evenwicht dat ontstaat als jij je eigen plek in het leven inneemt en je eigen lied zingt, samen met mij en alle anderen: het lied van de nieuwe aarde.
 
Het Rode Aarde levenspad speelt een bijzondere rol voor de mensheid. Dit pad helpt ons namelijk de voeten van de hemel op aarde te zijn. Het is het pad dat ons rechtstreeks naar de bron leidt en ons leert hoe hemel en aarde via jou, mij en alle anderen kunnen samenwerken. Het helpt ons vol overgave ‘ja’ te zeggen tegen het leven en onze weerstand tegen het op aarde zijn los te laten. Het helpt je ‘niet hier willen zijn’ om te zetten in een ‘ja’ tegen het leven, ervan te genieten door je eigen lied te zingen.
 
Ik schreef het artikel op basis van het levenspadvers van het Rode Aarde levenspad en maakte er mijn eigen versie van met behulp van de woorden op de Maya wijsheid Creatiekaarten

Lees hier het hele artikel met alle 13 coupletten van mijn lied over het Rode Aarde levenspad. 
 

© Afbeelding Kristel van der Klugt
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend