Copy
Nieuwsbrief
22 maart - 3 april 2015
'IK NEEM MIJN PLEK IN' Creatietraject voor drie leeftijdsgroepen:
'56-'60, '60-'64 en '64-'68
Ben je geboren tussen 28-2-1956 en 28-2-1968 dan heb je vast al ontdekt dat je behoefte hebt een bijdrage te leveren aan het creëren van de nieuwe wereld: levend vanuit het verlangen van je hart en ziel. Jij hebt een belangrijke rol te vervullen in de overgang van de oude naar de nieuwe tijd. Misschien wel juist daarom zit er zoveel tegen en stroomt het niet in je leven. Zo kun je niet anders dan op zoek gaan naar de sleutel in jezelf. De Tzolkin geeft gedetailleerd zicht op de tegenkracht die je ervaart en reikt je de sleutel aan voor een nieuwe start.
 
Ben je toe aan een ommekeer en wil je eindelijk jouw eigen plek innemen, volledig in je kracht gaan staan en achterlaten wat je niet meer dient? In 2015 heb je de wind mee om het nu eindelijk wel te laten lukken!
 
Drie leeftijdsgroepen
In een eerdere nieuwsbrief kondigden we een speciaal traject aan voor de groep die geboren is tussen 28-2-1960 en 28-2-1964. Daarop kregen we reacties van herkenning, maar ook van teleurstelling. Want wat als je jezelf helemaal herkent in de beschrijving en je valt nét buiten de data?
Ons plan was om op een later tijdstip met de leeftijdsgroepen voor en na deze jaren aan de slag te gaan. Jullie reacties hebben ons doen besluiten toch op korte termijn met alle drie leeftijdsgroepen van start te gaan en ze open te stellen voor zowel vrouwen als mannen.
Eenmalige kans!
Met alle drie leeftijdsgroepen doen we dit jaar één keer een traject. De locatie is Loenen (Gld) op een prachtige plek aan de rand van bos en hei op de Veluwe. Als je wilt meedoen moet je er misschien wat verder voor reizen. Speciaal voor mensen die van ver komen, hebben we gekozen voor een passende tijdsindeling. We starten om 11 uur en ronden af om 19 uur zodat je na de files kunt reizen en al hebt gegeten voordat je naar huis gaat. 
 
Geboren tussen 28-2-1956 en 28-2-1960:
29 mei, 12 juni, 3 juli, 11 september, 23 oktober, 6 november
AANMELDEN VOOR 20 MEI
 
Geboren tussen 28-2-1960 en 28-2-1964:
17 april, 15 mei, 19 juni, 18 september, 16 oktober, 13 november
AANMELDEN VOOR 4 APRIL
 
Geboren tussen 28-2-1964 en 28-2-1968:
5 juni, 26 juni, 4 september, 9 oktober, 30 oktober, 20 november
AANMELDEN VOOR 20 MEI

Dit creatietraject bestaat uit een combinatie van bijeenkomsten, individuele begeleiding, tussentijdse opdrachten en een buddyprogramma. Wij hebben er enorm veel zin in met jou op avontuur te gaan!
Meer informatie over het traject, de begeleiding, kosten en aanmelden lees je hier.
Nieuwe e-cursus start op Rode Draak toon 1
Vanaf het eerstvolgende levenspad gaan er niet één maar twee verschillende e-cursussen van start: het Rode Draak levenspad. Dit is niet zomaar een levenspad, maar het begin van een kersverse Tzolkin ronde. Het is het pad waarin je uitgenodigd wordt onbevangen en vol vertrouwen op pad te gaan in de nieuwe tijd.
 
Het Rode Draak pad is een extra bijzonder pad dit keer. Zo vlak na de zons- en maansverduistering heb je de wind mee om echt een nieuwe start te maken op alle gebieden in je leven. Wil jij mee op avontuur en ontdekken hoe de energie van de Tzolkin jou daarin ondersteunt? Geef je dan op voor een van de twee e-cursussen die op Rode Draak toon 1 van start gaan. Beide cursussen zijn gebaseerd op jouw ervaringen met de dagenergie. Je houdt deze bij in het Maya wijsheid voor je levensreis logboek. Elke cursus heeft een andere insteek om jou te ondersteunen op jouw pad van creatie.
  • e-Creatiecursus: voor wie bekend is met de creatiedriehoek en de verschillende Tzolkin tellingen. Lees meer.
  • e-Wenscursus: voor wie actief aan de slag wil met de dagenergie en wil meesurfen op de energie van wensdag. Lees meer.
Creatieworkshop op 22 mei - Manifesteer je zielsverlangen
Op 22 mei kun je in De Bilt weer meedoen aan een nieuwe creatieworkshop. Dit keer valt deze dag op Rode Maan toon 10.
  • Rode Maan is het zegel van zelfherinnering met als DNAfirmatie: ‘Ik laat mijn licht schijnen.’
  • Toon 10 is de toon van je zielsverlangen om de hemel op aarde te leven.
Op deze toon 10 dag zet je jouw persoonlijke zielsverlangen neer in de realiteit in de vorm van een eigen creatie. Je maakt zichtbaar waarom je hier bent en hoe jij vorm geeft aan jouw zielsverlangen in het dagelijks leven. Je krijgt tijdens de workshop ook een individueel persoonlijk consult en maakt je eigen creatiekaart collage.
Het Gele Ster levenspad: doorbraak voor de mensheid
Maya wijsheid in het licht van de schepping 22 maart - 3 april 2015
Je eigen plek innemen
Het Gele Ster levenspad gaat over de sleutel tot vrede en verzoening voor de mensheid. De ziel van de mensheid beweegt zich stap voor stap op weg naar harmonie en de erkenning dat we allemaal gelijk zijn.
We zijn allemaal mensen, met onze eigen grenzen en ons eigen falen en ons verlangen om te leren en ervaren. Hoe zou het zijn om je eigen plek in te nemen, alleen je eigen leven te leven met alles erop en eraan: je kwaliteiten, talenten en je lessen. Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt. Niet voor niets presenteren we in dit levenspad het halfjaar-traject 'Ik neem mijn plek in'. Dit is de tijd en het juiste moment om eens en voor altijd je eigen plek in te nemen!

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Gele Sterpad
 
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
Agenda
4 april: Start e-Wenscursus - Rode Draak levenspad
4 april: Start e-Creatiecursus - Rode Draak levenspad
22 mei: Maya wijsheid creatieworkshop - De Bilt
29 mei, 12 juni, 3 juli, 11 sept, 23 okt, 6 nov: Ik neem mijn plek in 56-60 
17 apr, 15 mei, 19 juni, 18 sept, 16 okt, 13 nov: Ik neem mijn plek in 60-64 
5 juni, 26 juni, 4 sept, 9 en 30 okt, 20 nov: Ik neem mijn plek in 64-68 

 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend