Copy
Nieuwsbrief
6 - 18 december 2016
HET GELE MENS LEVENSPAD
6 - 18 december 2016
Vandaag begint het Gele Mens levenspad. Dit levenspad is het pad van vrije wil en bewust handelen. Wat wil je? Wat kies je? De grote vraag waarvoor we in dit pad komen te staan is: Hoe kan ik dienstbaar zijn aan mijzelf door te doen wat ik wil, en tegelijkertijd de kracht van samen versterken? 

De kracht van samen begint bij jezelf. Het is zo makkelijk om te denken dat jouw bijdrage niets uitmaakt als er zoveel ellende in de wereld is. Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om je als individu verbonden te weten met alles. Je bent niet alleen, we zijn juist al-één. Bezield en verbonden met de Grote Geest, Spirit of welke naam voor jou past. Waar is jouw ziel? Loop je met je ziel onder je arm of belichaam jij werkelijk als Mens jouw ziel?

Elke keer dat je kiest voor hetzelfde, krijg je opnieuw hetzelfde. Juist in deze tijd waarin zoveel ellende aan het licht komt, zijn er zoveel mensen die je als voorbeeld zou kunnen nemen, die hebben laten zien welke nieuwe keuzes je kunt maken om je eigen leven en de wereld te veranderen. Realiseer je dat ook jij het verschil kunt maken en dat de kleinste daden groots zijn als ze recht uit je hart en ziel komen.

Het Gele Mens levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij gebruik maakt van de kracht van samen door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Ik wens je dit levenspad bewuste keuzes toe!

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Gele Mens levenspad
Tips voor wie is geboren in het Gele Mens levenspad
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
  HET VERJAARDAGSPROFIEL  ✮✮ 
  Kompas voor je levensjaar 


Wist je dat je naast je geboortezegel  en -toon elk jaar op je verjaardag ook een jaarzegel en -toon hebt met een bijzondere betekenis? De dagenergie van jouw verjaardag is een heel jaar lang een aanvullend actueel kompas voor jouw leven.
 
Hoe je dit kompas een heel jaar lang kunt gebruiken, lees je in het Verjaardagsprofiel. Dit is natuurlijk een prachtig verjaardagscadeau. Zelfs als je een aantal maanden geleden jarig was is het profiel nog zeer waardevol. 

In de aansluitende workshop krijg je zicht op het grote plaatje van jouw ontwikkeling door de jaren heen en zet je bewust de koers uit voor je nieuwe levensjaar.

Ben jij jarig in januari, februari of maart? Meld je dan aan voor de Verjaardagsworkshop op 3 februari.

Lezers over het Verjaardagsprofiel:
Bestel hier het Verjaardagsprofiel
 E-WENSCURSUS
 Surf mee op de bijzonderste vier paden van het jaar

Op 19 december start er weer een nieuwe e-wenscursus. 52 dagen lang surf je mee op de levenspaden en ontvang je elke dag per mail inspiratie, uitleg, oefeningen én een logboek om je te helpen de Tzolkin te integreren in je dagelijks leven.

Dit keer wachten ons vier heel bijzondere levenspaden in deze cursus met veel wijsheid voor nu en de toekomst. Deze cursus speelt zich af rondom het hart van de Tzolkin: de bron waar alle energie vandaan komt. Dit zijn de paden:
  • Het intense Rode Slang levenspad, met tien poortdagen, dat leidt van oerwijsheid naar een nieuwe aarde.
  • Het Witte Spiegel levenspad dat ons via de middenkolom terugleidt naar het hart van de Tzolkin en de oorsprong van onze ziel. Dit pad is het jaarpad van 2017 en dus het hele jaar ons kompas voor groei en creatie.
  • Het Blauwe Aap levenspad dat start in het hart van de kalender en ons in de middenkolom verbindt met het hier en nu. Het pad dat laat zien of er nog losse eindjes zijn om af te hechten voordat we naar de rechter Tzolkin-helft gaan. 
  • Het intense Geel Zaad levenspad, met wederom tien poortdagen, dat ons nieuwe informatie vanuit de toekomst toespeelt, zodat we nieuwe zaden voor de toekomst kunnen planten.
TIP: De afgelopen rondes kwamen er nog veel aanvragen binnen toen de cursus al van start was gegaan. Wil je op tijd en goed voorbereid beginnen, wacht dan niet langer en meld je nu aan voor deze leerzame thuiscursus per mail. 
 
Ja, ik doe mee aan deze e-wenscursus
    BOEK IN DE SCHIJNWERPERS 
    SoulCollage®, werken met je eigen zielenkaarten
In de profielenworkshops en het ontwikkelings-traject met de Jaargroep maken we gebruik van SoulCollage® als creatieve techniek. Je brengt datgene wat in jou wordt aangeraakt door de Tzolkin, op je eigen manier in beeld en je laat je ziel spreken via de collagekaart.

Met jouw intuïtie en creativiteit, plaatjes, schaar, lijm en blanco kaarten maak je het begin van wat kan uitgroeien tot jouw eigen verzameling kaarten. Elke kaart vertegenwoordigt een aspect van jouw ziel en van je profiel.

SoulCollage® ontstond eind jaren tachtig in de psychotherapeutische praktijk van de Amerikaanse theologe en psychologe Seena B. Frost. Zij is geboren op een Witte Spiegel toon 13 dag en ontwikkelde deze speelse en transformerende methode om contact te maken met je ziel en in je eigen spiegel te kijken.

Sinds mei 2016 is Elvira van Rijn opgeleid tot SoulCollage® facilitator. Nu is deze creatieve methode van werken met eigen wijsheid in combinatie met Maya wijsheid een krachtig middel om tot op zielsniveau verandering te brengen.

Bestel hier het boek
    NIEUWJAARSWORKSHOP 2017
    Maak bewust een nieuwe start van de komende 13 jaar
Binnenkort verschijnt het artikel over de Jaarenergie van 2017. Net als vorig jaar kun je weer gratis het Jaarprofiel met de creatiedriehoek van 2017 downloaden. Dit profiel geldt voor ons allemaal en helpt je een heel jaar lang elke dag in harmonie te leven en mee te surfen op de energie die in 2017 voor ons beschikbaar is.

Behalve een nieuw jaar begint er op 1 januari ook een nieuwe cyclus van 13 jaar. De toekomst ligt open! Je hebt dus echt alle reden om in januari bewust een nieuwe start te maken. Kennis, ervaring en creativiteit gaan hand in hand in deze workshops. Met het Jaarprofiel, je eigen geboortedatum én een zelfgemaakte SoulCollage® ontdek je hoe jij in 2017 het beste uit jezelf haalt. 

Reserveer op tijd jouw plek bij een van de Nieuwjaarsworkshops.
  • Dinsdag 10 januari
  • Donderdag 12 januari
  • Vrijdag 13 januari
  • Dinsdag 17 januari
  • Donderdag 19 januari
  • Vrijdag 20 januari
Locatie Velp (Gld), deelname: 97,- inclusief materiaal, koffie, thee en soep of salade bij je zelfmeegebrachte lunch.
Meld je hier aan voor een Nieuwjaarsworkshop
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen.

           stap 1 - Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven. 
✮✮        stap 2 - Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610