Copy
Nieuwsbrief
7 - 19 juni 2016
Vanaf vandaag tot en met 19 juni beleven we het Witte Hond levenspad: het pad van het verlangen van de ziel. En wat ben ik toch blij dat SoulCollage® op mijn pad is gekomen. De combinatie met Maya wijsheid is super krachtig omdat beide methoden werken met de ziel. Maya wijsheid brengt je moeiteloos naar de kern en SoulCollage® helpt je vervolgens de taal van je ziel te concretiseren in beeld en woord.
Afgelopen week gaf ik een Maya wijsheid verjaardagsworkshop waarbij we intenties hebben bekrachtigd voor het nieuwe levensjaar. De combinatie van het jaarprofiel en de collage gaven de deelnemers vertrouwen en kracht voor de toekomst. SoulCollage® en Maya wijsheid versterken elkaar. Dat is mij inmiddels helemaal duidelijk geworden. Waar zit de kracht van deze combinatie? Ik schreef er een blog over: ‘Laat je ziel spreken’.
Maya wijsheid inspiratieworkshops met SoulCollage®
Voor iedereen die wil kennismaken met de combinatie van Maya wijsheid en SoulCollage® geef ik in juli drie bijzondere dagworkshops.
  • 22 juli Velp (Gld)
  • 29 juli Wommelgem (Antwerpen)
  • 30 juli Wommelgem (Antwerpen)
We werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels: krachtige helende zinnen waarop je lichaam feedback geeft als je ze hardop uitspreekt.
Je laat niet alleen je lichaam maar ook je ziel spreken deze dag. Je maakt én leest je eigen collagekaart, op basis van de Maya wijsheid creatiekaarten en SoulCollage®. Zo doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en leer je hoe je met de Tzolkin als kompas antwoorden in jezelf vindt waar je soms nét niet bij kunt.
 
De speciale prijs voor deze dag is € 89,95. Meer info en aanmelden
        
LEVENSPADVIERDAAGSE IN JUNI EN JULI
In deze mooie tijd van het jaar neem ik je graag vier dagen mee op ontdekkingsreis in je eigen levenspad met behulp van de kracht van de natuur. Tijd voor jezelf, tijd voor ontspanning en tijd om je persoonlijke gereedschap voor het leven in te zetten voor een transformatie van jezelf.
  • 14 t/m 17 juni
  • 12 t/m 15 juli
Je werkt vier dagen van 10.00 tot 14.00 intuïtief en creatief met de zegels, tonen en gidsen van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert jouw spirituele, materiële, emotionele en mentale gereedschap praktisch toe te passen in het dagelijks leven. In de middag heb je tijd voor een creatieve opdracht en laat je je ontdekkingen bezinken. Bestel vooraf het Levenspadprofiel persoonlijkheid. Meer info en aanmelden
 
Wil je van deze workshop een echte vakantie maken, dan raad ik je aan te overnachten op Buitenplaats Beekhuizen. Deze nieuwe prachtige luxe kampeerplek ligt vlak bij Maya wijsheid, aan de rand van Velp én in mijn lievelingsbos aan de rand van de Veluwezoom en de Posbank. Je overnacht middenin de natuur in een luxe Lodgetent of Pod.
 
WAT KUN JE DOEN MET DE MAYA WIJSHEID CREATIEKAARTEN?
Wat kun je allemaal doen met de Maya wijsheid creatiekaarten? Die vraag krijg ik regelmatig. In het doosje vind je een dubbele set kaarten van de zegels en tonen met inspirerende verzen van Patrica Mooren en steekwoorden die verwijzen naar de kwaliteten en creatiekracht. Ze spreken direct tot je hart en activeren je eigen wijsheid. Tijdens de wandelworkshops op 5 en 20 juli gebruiken we de kaarten om inzicht te krijgen in jezelf of antwoord te vinden op een persoonlijke vraag.
 
5 en 20 juli, Molenplaats Sonsbeek in Arhem
tijd: 10.30 – 13.00
Deelname: € 39.95
Meer info en aanmelden

  
AGENDA

Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

Maya wijsheid inspiratieworkshops

Laat je inspireren door een vernieuwende manier van werken met de Tzolkin en de 20 zegels.

5 juli Wandelworkshop locatie Arnhem
20 juli Wandelworkshop locatie Arnhem
22 juli Dagworkshop locatie Velp (Gld)
29 juli Dagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
30 juli Dagworkshop locatie Wommelgem (Antw)

Profielen workshops

Vind je eigen antwoorden aan de hand van jouw plek in de kalender met de Tzolkin als kompas

 

Kernkwaliteitenworkshop 21 Okt / 21 Sep / 4 Nov
Creatieworkshop 30 Sep / 21 Nov
Relatieworkshop 1 Jul / 8 Nov
Levenspadworkshop 4 daagse 14 Jun / 12 Jul
Jaargroep 2017 7 Apr
Verjaardagsworkshop 3e kwartaal 9 Sep
Verjaardagsworkshop 4e kwartaal 11 Nov
Nieuwjaarsworkshop 2017 10 Jan / 12 Jan / 13 Jan / 17 Jan / 19 Jan / 20 Jan

e-Cursussen

Volg de flow van de dagenergie en ervaar hoe jij groeit en creëert.

 

7 juni e-Creatiecursus Witte Hond levenspad
16 juli e-Wenscursus Rode Maan levenspad

Trainingen

Leer werken met de Tzolkin voor jezelf en anderen.

 

15 sept, 6 en 27 okt, 17 nov Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
27 jan, 17 feb, 10 en 31 mrt 2017 Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli 2017 Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
14 sept, 5 en 26 okt, 16 nov 2017 Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)

Evenementen

Waar vind je Maya wijsheid nog meer?

16 september Gratis informatie bijeenkomst
18 november Gratis informatie bijeenkomst
Het Witte Hond levenspad: Zielsverlangen van de mensheid
7 - 19 juni 2016
Het Witte Hond levenspad gaat over ons collectieve zielsverlangen. Het herinnert ons aan het verlangen van onze gemeenschappelijke ziel om ervaringen op te doen op aarde. We zijn allemaal verbonden en het is tijd dat je je herinnert dat we hier met en voor elkaar zijn. Het Witte Hond levenspad vertelt je stap voor stap hoe je dat ‘samen’ gevoel in jezelf vindt. Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het bijbehorende artikel.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend