Copy
Nieuwsbrief
16 - 28 april 2016
Het Witte Spiegel levenspad dat vandaag begint is een bijzonder pad. Niet alleen omdat het ons in de middenkolom brengt waar verleden en toekomst samenkomen in het hier en nu. En niet alleen omdat het Witte Spiegel levenspad ons naar het hart van de kalender brengt, de bron waar we allemaal dagelijks uit putten. Er is nog iets heel anders dat mij intrigeert.
 
Wat mij heel nieuwsgierig maakt is dat het op 1 januari 2017 Witte Spiegel toon 1 is. En daarmee is het Witte Spiegel levenspad voor ons allen het jaarpad van 2017. We krijgen dus vandaag en de komende dertien dagen een sneak preview van 2017. Dat jaar is voor ons allemaal het begin van een nieuwe cyclus van 13 jaar. Daarom heb ik een bijzonder aanbod voor wie al eens heeft deelgenomen aan de e-creatiecursus of al een tijd van plan is om aan deze cursus mee te doen.
ERVARINGEN DELEN MET HET WITTE SPIEGEL LEVENSPAD
Heb je ooit bij mij de e-creatiecursus gevolgd en vind je het leuk deze opnieuw te doen, met dit bijzondere Witte Spiegel levenspad? Speciaal voor deze gelegenheid komt er vanaf maandag een besloten plek op de website waar je jouw ervaringen kunt delen met andere deelnemers.
  • Stuur een mailtje naar welkom@mayawijsheid als je wilt worden toegevoegd aan de groep om jouw ervaringen te delen. Let op! Je krijgt geen nieuw cursusmateriaal van mij, dus je kunt alleen meedoen als je zelf het cursusmateriaal nog hebt.

  • Natuurlijk kun je je ook aanmelden om nu voor het eerst als deelnemer mee te doen. Dit is geen cursus voor echte beginners. Je bent van harte welkom als je al vertrouwd bent met het volgen van de dagenergie en de levenspaden en interesse hebt in de verschillende Tzolkin tellingen. Informeer even per mail of er nog plek is. Omdat ik deze cursus persoonlijk per mail begeleid is het aantal deelnemers beperkt. Meer info vind je hier.
WAT DOE JIJ DEZE ZOMER?
Heb je al plannen voor de zomer? Vorig jaar startte ik met de pilot profielen workshops. Deze zomer ga ik op pad, zelfs over de grens. De DNA-netwerkbijeenkomsten zijn inspiratie geweest voor twee nieuwe workshops: de Maya wijsheid wandelworkshop en de Maya wijsheid inspiratieworkshop.
In deze workshops maak je kennis met de helende kracht van de twintig zegels en krijg je op een speelse manier toegang tot de antwoorden in jezelf op grote en kleine levensvragen.  
JAARGROEP 2016 EN 2017
 
Op 22 april gaan we van start  met de jaargroep 2016 in de jaarenergie van Rode Hemelwandelaar toon 13: genieten en ja zeggen tegen het leven door nieuwe ontdekkingen te doen, op pad te gaan met een intentie maar zonder plan. Er is nog plek voor één deelnemer. Je kunt deelnemen als je bent geboren na schrikkeldag 1964.
 
In 2017 gaan we ook weer op pad met een jaargroep met het thema 'Ik ben de spiegel'. Dit keer is de groep open voor alle leeftijdsgroepen. De data zijn inmiddels gepland en je kunt hier meer lezen over de opzet en werkwijze.
AGENDA

Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

e-Cursussen

7 juni e-Wenscursus Rode Aarde levenspad
16 juli e-Wenscursus Rode Maan levenspad


Tzolkin trainingen

   
15 sept, 6 en 27 okt, 17 nov Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)


Profielenworkshops

Creatieworkshop 30 mei / 21 november
Kernkwaliteiten workshop 13 mei VOL / 21 sept / 21 okt
Jaargroep 2016 22 apr, 27 mei, 22/25 jun, 23 sept, 14 okt, 25 nov
Verjaardagsworkshop 3 juni / 9 sept / 11 nov
Levenspadworkshop 14, 15, 16, 17 juni 2016
Passie missie visie workshop 26 april
Relatieworkshop 1 juli / 8 november 
   

Maya wijsheid inspiratieworkshops

5 juli, 20 juli Wandelworkshop locatie Arnhem
8 juli Dagworkshop locatie Velp
29,30 Juli Dagworkshop locatie Wommelgem (Antw)


Evenementen

12 mei avondworkshop bij Helios Harderwijk locatie Sociaal centrum 'De Kiekmure'
16 september Gratis informatie bijeenkomst
Het Witte Spiegel levenspad: terug naar de bron van je ziel
16 - 28 april 2016
Het Witte Spiegel levenspad brengt ons terug naar de bron waar alles vandaan komt en waar alles weer terugkeert. Deze bevindt zich in het hart van de Tzolkin en in ons eigen hart. Daar maken we contact met ons collectieve zielsverlangen om ervaringen op te doen op aarde.
Jij en ik en alle anderen, samen met je verwante zielen, de maatjes op jouw pad. We zijn hier met en voor elkaar en zijn verbonden met dezelfde bron, ieder op zijn eigen manier. Het Witte Spiegel levenspad laat je stap voor stap zien hoe alles om je heen het verlangen van jouw ziel weerspiegelt en hoe je dit kunt gebruiken om jezelf te zien als volmaakte uitdrukking van de schepping.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Rode Slang levenspad.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend