Copy
Nieuwsbrief
9 - 21 maart 2015
We zijn er bijna: Nieuwe website voor Maya wijsheid 
Het is tijd voor een nieuw jasje voor Maya wijsheid. Momenteel leggen Michel (MV-ICT) en ik de laatste hand aan een geheel vernieuwde website. Op 4 april, Rode Draak toon 1, het begin van een nieuwe Tzolkin ronde gaat de nieuwe website online. Maya wijsheid krijgt een nieuwe stijl en de website wordt toegankelijker en overzichtelijker. En op die dag gaat er een nieuwe cursus van start waarvoor je je nu al kunt aanmelden.
We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Op 20 maart beleven we een zonsverduistering en vervolgens op 4 april een maansverduistering. Een zeldzame samenloop met Pasen én met de start van een nieuwe Tzolkinronde. Alles wijst op een heel bijzonder nieuw begin en zelfs een markeringspunt in de tijd. Wil je dit heel bewust beleven, meld je dan zeker aan voor de nieuwe e-wenscursus die op 4 april van start gaat.

Een nieuwe cursus per e-mail: de e-Wenscursus
Op 4 april gaat er tegelijk met de lancering van de nieuwe website een nieuwe e-cursus van start: de e-Wenscursus. Met de e-Wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om jouw wenskracht bewust in te zetten, elke dag op een andere manier.
  • Volg je de dagenergie van de Maya Tzolkin kalender en ben je steeds weer verbaasd hoe het klopt?
  • Wil je graag iets praktisch doen met de kalender en met wensdag, maar ben je er nog steeds niet mee begonnen?
  • Zoek je net dat ene zetje om dagelijks met de Tzolkin te werken en het beste uit jezelf te halen?
Ga dan mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen en inspireren. Hier lees je alles over hoe het werkt. Je kunt je vanaf nu aanmelden.
 
 
Ontdek en werk met het verlangen van je ziel
Creatieworkshop op 22 mei - De Bilt 
Op 22 mei kun je in De Bilt weer meedoen aan een nieuwe creatieworkshop. Dit keer valt deze dag op Rode Maan toon 10.
  • Rode Maan is het zegel van zelfherinnering met als DNAfirmatie: ‘Ik laat mijn licht schijnen.’
  • Toon 10 is de toon van je zielsverlangen.
Op deze toon 10 dag zet je jouw persoonlijke zielsverlangen neer in de realiteit in de vorm van een eigen creatie en maak je zichtbaar waarom je hier bent en hoe jij vorm geeft aan jouw zielsverlangen in het dagelijks leven. Je krijgt deze dag een persoonlijk consult en maakt je eigen creatiekaart collage.
e-Creatiecursus Gele Ster levenspad: neem je eigen plek in
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Ster levenspad. Een pad waarin je wordt uitgenodigt jouw eigen plek in te nemen zodat je kunt stralen met al jouw kwaliteiten en talenten. Wil jij mee op avontuur en ontdekken hoe de energie van de Tzolkin jou daarin ondersteunt?
Geef je nu op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Blauwe Adelaar levenspad: talent van de mensheid
Maya wijsheid in het licht van de schepping 9 - 21 maart 2015
Dit is het zesde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
Een nieuwe wereld creëren
Het Blauwe Adelaar levenspad gaat over het talent van de mensheid om hoop en licht te brengen voor de toekomst en zo een nieuwe wereld te creëren. Het is eenvoudig te zien hoeveel schade we met elkaar toebrengen aan de wereld. Het is ook eenvoudig te zien hoe anderen daarmee moeten stoppen. Zij moeten het beter doen, zodat wij het ook beter krijgen. Met ‘zij’ bedoelen we de wereldleiders, politici, ambtenaren, bazen, collega’s, familieleden, partners en kinderen en andere ‘anderen’.
En zo zitten we gevangen in afhankelijkheid  Je kunt een ander niet dwingen anders te leven en je kunt een ander ook niet redden. Als je vergeet dat je zelf best wat kunt doen, voel je je ook nog eens machteloos bij alle ellende die je om je heen ziet. Machteloosheid is echter geen fundament voor een nieuwe wereld.
Het Blauwe Adelaar levenspad leert je het drama van afhankelijkheid te ontstijgen door vanuit een hoger perspectief naar de wereld te kijken en vervolgens op een nieuwe manier af te dalen in de realiteit. Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Blauwe Adelaarpad
Agenda
4 april: Start e-Wenscursus Rode Draak levenspad
22 mei: Maya wijsheid creatieworkshop - De Bilt
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend