Copy
Nieuwsbrief
29 oktober - 10 november 2015
13 november gratis informatie bijeenkomst 
Ik krijg regelmatig vragen over het aanbod op de website. Er zijn zoveel wegen te bewandelen. Soms heb je even wat extra advies nodig om te weten welk profiel, boek of cursus het beste bij jou past. En misschien wil je eerst eens kennismaken, materiaal inzien en ervaringen horen van andere cursisten.
 
Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Maya wijsheid en wil je graag meer informatie of advies? Op 13 november ben je van harte welkom tijdens de informatie bijeenkomst, waar je sfeer kunt proeven en je laten informeren over alle producten en programma’s van Maya wijsheid.
  • profielen
  • workshops
  • cursussen en e-cursussen
  • persoonlijke begeleiding
  • opleiding Coachen met de Tzolkin
We kunnen elkaar dan persoonlijk ontmoeten, je kunt vragen stellen, Maya wijsheid cursisten ontmoeten, hun ervaringen horen en je laten adviseren.
 
Tijd: 10.30 - 14.00
Locatie: Velp (Gld)
Aanmelden is noodzakelijk, deelname is gratis.
Meld je aan per mail: welkom@mayawijsheid.nl
Update Maya wijsheid voor iPhone en Android

We hoopten dat de Maya wijsheid app inmiddels al zou draaien onder IOS. Helaas hebben we wat vertraging opgelopen. Die gebruiken we nu maar om meteen wat verbeteringen in de app aan te brengen. Binnenkort is de update voor IPhone en Android toestellen beschikbaar. Nog even geduld alsjeblieft. Tot die tijd kun je natuurlijk de dagenergie en de calculator gewoon op de website vinden. Gewoon op de homepage.

Agenda
Cursus Tzolkin als Kompas
26 jauari start in Velp
28 jauari start in Velp
lees meer  
Profielenworkshops
10 november Relatieprofiel: over de relatie met jezelf en anderen
12 november Creatie jaarprofiel: over je huidige levensjaar
17 november Creatie jaarprofiel: over je huidige levensjaar
19 november Creatieprofiel over moeiteloos creëren (nog 1 plek)
26 november Creatieprofiel: over moeiteloos creëren
lees meer  
e-Cursussen
11 november e-creatiecursus Witte Wind levenspad
24 november e-creatiecursus Blauwe Adelaar levenspad
7 december e-creatiecursus Gele Ster levenspad
20 december e-creatiecursus Rode Draak levenspad
24 november e-wenscursus Rode Draak, Witte Tovenaar, Blauwe Hand en Gele Zon levenspad
   
DNA NetWerken lees meer
1 november Rheden Posbank
13 december Oosterbeek
2 januari Dieren
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Rode Maan levenspad: trouw blijven aan je eigen licht en idealen!
29 oktober - 10 november 2015
Het Rode Maan levenspad gaat over je vermogen te blijven herinneren wie je bent: een goddelijk wezen. Soms lijkt het alsof we allemaal zijn vergeten dat we vanuit een diep zielsverlangen een grote reis maken met als doel ervaringen opdoen op aarde.
We hebben een enorme verbinding met de kosmos, een hot line die ons in staat stelt informatie, een hogere wijsheid te ontvangen. Die wijsheid kun je downloaden als je jouw antennes op de juiste manier afstelt. De hogere intelligentie en jouw intelligentie vormen samen een unieke combinatie. Maak je hiervan gebruik dan ervaar je een vastberaden en krachtig gevoel van weten wat goed is voor jou: jouw innerlijke autoriteit en leiding. Met die innerlijke autoriteit kun je ook anderen van dienst zijn door de informatie die je ontvangt te delen. Daar hebben we met elkaar profijt van.
Samen hebben we heel veel wijsheid waardoor we kunnen doen wat goed is voor ons allen en ieder onze eigen rol vervullen op aarde Het Gele Krijger levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw wijsheid kunt ontwikkelen als jouw aandeel in het geheel.
Het lijkt ook alsof we zijn vergeten dat we een gezamenlijk hartsverlangen hebben om dienstbaar te zijn aan de wereld. Toch is er diep vanbinnen altijd een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht, aanwezig. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis bent begonnen, zelfs als je het niet kunt voelen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Rode Maan levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend