Copy
Nieuwsbrief
4 - 16 juli 2015
We gaan naar het hart van de Tzolkin
Op 27 juni - wensdag Rode Slang toon 7 in het Blauwe Storm levenspad - maakte ik een filmpje over de vier bijzondere levenspaden die we tegemoet gaan. Na het Gele Mens levenspad dat vandaag start, gaan we naar het hart van de Tzolkin: de vier paden in het hart van de kalender. Twee paden met tien poortdagen (de zwarte vakjes) en daar tussenin de middenkolom.
 
Ook al is het nu geen wensdag meer. Het filmpje is nog steeds actueel. Ik leg uit hoe je optimaal gebruik kunt maken van de energie van deze vier bijzondere paden en de kracht van jouw gedachten en wensen.
 
Nog enkele plekken vrij bij de pilot profielenworkshops
Wat een mazzel hadden we afgelopen woensdag! Schitterend weer, vijf prachtige dames met hun creatiejaarprofiel en een flinke dosis magie waren de ingrediënten voor de eerste pilot profielenworkshop. De creatieve schrijf- en tekenopdrachten brachten helderheid en nieuwe inzichten over het levensjaar: waar sta je nu, waar wil je heen en hoe ondersteunt de Tzolkin jou daarbij dit levensjaar. Er staan inmiddels vier pilots gepland met de andere profielen.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus meld je snel aan als je wilt profiteren van deze voordelige kans om je profiel uit te werken in een klein groepje.
 
14 juli 13.00 - 17.00 Relatieprofiel (geboortedatum)
6 augustus 13.00 - 17.00: Passie missie visie profiel (geboortedatum)
7 augustus 13.00 -17.00: Creatieprofiel (geboortedatum)

11 augustus 9.30 - 14.30 Relatiejaarprofiel (verjaardagsdatum ipv geb.datum)

Heb je ooit een S, M of L profiel, dan kun je ook meedoen. Informeer even als je twijfelt of je het juiste profiel hebt.
Aanmelden en info: welkom@mayawijsheid.nl
hier vind je alle praktische info over de pilotworkshops
 
 
Alle workshops zijn in mijn werkruimte en tuin in Velp (Gld) Kosten zijn: € 57,- per dagdeel. Het profiel bestel je zelf of heb je natuurlijk al in huis.
Najaarsprogramma cursus TZOLKIN ALS KOMPAS
Dit najaar gaan er weer drie cursussen Tzolkin als kompas van start. In vier bijeenkomsten leer je jezelf coachen met behulp van de Tzolkin. Je gaat direct praktisch aan de slag en leert jezelf, je realaties en je levenspad beter kennen.
  • een vrijdagmiddag cursus in Eindhoven (hè hè, eindelijk!)
  • een donderdagmiddag cursus De Bilt
  • een donderdagavond cursus in Velp
 Je doet tijdens de cursus ook mee aan de e-wenscursus zodat je leert meesurfen op de dagenergie en elke dag het beste uit jezelf haalt. Op de website vind je alle informatie en de data. Je bent van harte welkom!
AGENDA
Tzolkin als Kompas
Velp (Gld): donderdagavond cursus start 3 september
De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer

17 juli: e-Wenscursus
Deze cursus valt in het hart van de Tzolkin met daarin de twee levenspaden met tien poortdagen. Prachtig moment om deze 52 daagse logboekcursus te doen. De cursus valt in de volgende paden: Rode Slang levenspad, Witte Spiegel levenspad, Blauwe Aap levenspad, Geel Zaad levenspad. Lees meer

e-Creatiecursus: 17 en 30 juli, 12 en 25 augustus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
  • 17 juli Rode Slang levenspad
  • 30 juli Witte Spiegel levenspad
  • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
  • 25 augustus Geel Zaad levenspad
Gele Mens levenspad: Geef aandacht aan de kracht van samen!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 4 - 16 juli 2015
Het Gele Mens levenspad nodigt je uit verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, samen met mij en alle anderen. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurt als we dit allemaal doen? Dan creëren we met elkaar een nieuwe wereld en versterken we onszelf én anderen met elke handeling en elke gedachte.
De kracht van samen begint bij jezelf. Het is zo makkelijk om te denken dat jouw bijdrage niets uitmaakt als er zoveel ellende in de wereld is. Maar elke keer dat je kiest voor hetzelfde, krijg je opnieuw hetzelfde. Naast alle ellende is er zoveel positiviteit te vinden. Er zijn zoveel mensen die je als voorbeeld zou kunnen nemen, die hebben laten zien welke nieuwe keuzes je kunt maken om je eigen leven en de wereld te veranderen. Realiseer je dat ook jij het verschil kunt maken, samen met mij en alle anderen. Het Gele Mens levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij gebruik maakt van de kracht van samen door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Gele Mens levenspad
Wegens persoonlijke omstandigheden dit keer geen collage van Geertje Mol bij dit artikel. Maar wel een heel leuk filmpje over de kracht van samen. Afgelopen zondag waren ze bij ons in het park en ik was meteen fan van deze swingende springende heren. Zo doe je dat: samen harmonie creëren!
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend