Copy
Nieuwsbrief
2 -  14 april  2017
HET RODE MAAN LEVENSPAD
2 - 14 april 2017
Het Rode Maan levenspad gaat over herinneren wie je bent. Diep van binnen is er een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis op aarde bent begonnen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.

Een Maya jaar begint niet zoals bij ons op 1 januari, maar op 26 juli. De dag dat de zon en de ster Sirius in de ochtend tegelijk aan de horizon verschijnen. Het is op toon 11 van dit Rode Maan levenspad precies een Tzolkinronde geleden dat op 26 juli (kin 219) het nieuwe Maya jaar begon op Blauwe Storm toon 11. We beleven de energie weer opnieuw, maar nu een Tzolkincyclus verder. Sta eens stil hoe je er toen voor stond en hoe het nu met je gaat. Blauwe Storm gaat over vernieuwing. Hoe heb jij jezelf de afgelopen 260 dagen vernieuwd en wat heeft dat teweeg gebracht? Toon 11 staat voor de chaos die logischerwijs ontstaat omdat jouw nieuwe zelf niet meer past bij de oude situatie. Welke chaos heb jij ervaren en kun je die zien als de opmaat voor een nieuw evenwicht voor de nieuwe jij?

Het kan best stormachtig worden de komende dertien dagen. Op 9 april gaat Mercurius Retrogade en die versterkt de energie van Blauwe Storm toon 11. Het is tijd om schoon schip te maken met het verleden, zodat je herinnert wie je werkelijk bent. Zelfvertrouwen geeft je de kracht om op ieder moment te weten hoe te handelen. 

Go with the flow en laat je licht schijnen in dit levenspad! 

Elvira van Rijn

Rode Maan artikel met DNAfirmaties
Geboren in het Rode Maan levenspad
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
HET GEBOORTEPROFIEL IS JOUW BLAUWDRUK  
Wie ben je en wat zijn jouw talenten?

Het geboorteprofiel helpt je net als Rode Maan herinneren wie je bent. Het geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en je lichte en schaduwkanten. Ze vragen om jouw herkenning en erkenning, zodat je helemaal jezelf kunt zijn en in je kracht staat. Met dit profiel ontdek je hoe je jouw kernkwaliteiten inzet voor een harmonieuze relatie met jezelf en met anderen.

"Het profiel geeft mij makkelijk en direct toegang tot een prachtige wijsheid over wie ik ben."

TIP: Ook ondernemingen hebben een geboortedatum, namelijk de oprichtingsdatum. Je kunt dus ook een geboorteprofiel bestellen voor jouw eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt.
Bestel hier je Geboorteprofiel
Lees hieronder meer over de komende activiteiten
en kijk wat bij jou past.
  7 APRIL START DE JAARGROEP 2017 ✮✮
  Tijd om te doen waar je hart en ziel blij van wordt   

Het is bijna zover!! De intake gesprekken voor de jaargroep 2017 zijn gevoerd. Op 7 april is de eerste bijeenkomst en gaan we gezamenlijk van start. En, je kunt nog steeds instappen.

Tijdens de intake gesprekken kwam een dilemma naar voren dat de huidige deelnemers niet heeft tegengehouden maar jou misschien wel: "Ik heb al heel veel gedaan aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Is die jaargroep dan wel wat voor mij?" Mijn antwoord: JA juist dan! Juist als je al veel aan jezelf en je verleden hebt gewerkt en nu behoefte hebt aan concrete stappen richting de toekomst is dit je kans.

Dit is het derde jaar dat ik van start ga met een jaargroep. Het is voor mij echt een feest dat ik dit mag doen. Ik doe zelf ook mee met mijn eigen intentie. Ik doe alle oefeningen en opdrachten die de deelnemers doen ook zelf. Wel buiten de groep om, want tijdens de bijeenkomsten ben ik er natuurlijk helemaal voor de deelnemers. Daardoor is het is echt een gezamenlijke reis die we gaan maken. We gebruiken de Tzolkin als kompas en verheugen ons op de toekomst! Ik ben elk jaar weer verwonderd over de prachtige manier waarop ieders intentie werkelijkheid is geworden en heb er alle vertrouwen in dat we veel moois gaan ontdekken en bereiken, net als de vorige jaren.

Er is nog plek dus als je je geroepen voelt, je hart een sprongetje maakt bij het lezen van dit bericht, kijk dan even op de website voor meer informatie of neem contact met me op. Misschien is dit voor jou wel hèt moment voor volgende stap naar een nieuwe toekomst. Wees welkom!

Heb je vragen, bel of mail me even. 026-8400610 of welkom@mayawijsheid.nl
 
Meer info en aanmelden voor de Jaargroep 2017
  RODE MAAN E-WENSCURSUS   
  2 april - 23 mei

Vandaag start er een speciale editie van de e-Wenscursus.
Deze ronde kun je gratis meedoen aan een pilot met ondersteuning bij de cursus. Je kunt meedoen aan twee on-line groepsspreekuren.
Hier kun je terecht met vragen over de cursus, de levenspaden en de dagenergie. Wil je alsnog meedoen, meld je dan vandaag nog aan dan ontvang je het logboek zo snel mogelijk en ontvang je vanaf morgen de inspiratiemails, inclusief die van vandaag.

Volgende week ontvangen de deelnemers meer info over de pilot.
Deelname: 49,95 inclusief logboek en cursusmateriaal, exclusief
'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'

Meer info en aanmelden voor de e-Wenscursus
10 APRIL OF 4 MEI ✮✮
CREATIEWORKSHOP 

Moeiteloos creëren 
Deze workshop helpt je harmonie in jezelf te vinden en overbodige ballast en oude patronen achter je te laten. 

Je maakt deze dag op een creatieve manier concrete stappen van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde.

Data: 10 april of 4 mei.
Deelname: 97,- 
Tijd: 10.00 - 16.00
Meer info en reserveren
12 MEI ✮✮
VERJAARDAGSWORKSHOP 

Jarig in april, mei, juni?
Deze workshop is écht een cadeautje voor jezelf! In deze workshop krijg je zicht op het grote plaatje van jouw ontwikkeling en kun je bewust gebruik maken van de energie die jou dit levensjaar ondersteunt.
Als je weet wat voor jou belangrijk is, ga je relaxt het komend jaar tegemoet!

Locatie: Velp
Deelname 97,-
Tijd: 10:00 - 16:00

Meer info en aanmelden
15 MEI ✮✮

RELATIEWORKSHOP 


Verbinden vanuit eigen kracht
In deze workshop ontdek je hoe anderen je spiegelen, raken, bekrachtigen of juist ontkrachten. Welke rol speel jij in het leven van je dierbaren en wat komen ze jou brengen?Je ervaart hoe jij je kracht staat en blijft, zelfs wanneer de ander zijn schaduwzijden leeft.

Locatie: Velp
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname 97,-
Meer info en reserveren

9 EN 11 JUNI 

STARTERSCURSUS 


Tzolkin als kompas
Met de eendaagse Starterscursus leg je een stevige basis voor leven, groeien en creëeren met de Tzolkin. 
Heb je de e-wenscursus gedaan en wil je meer over de Tzolkin leren? Of heeft een van de profielen je nieuwsgierig gemaakt naar de kalender? Meld je dan nu aan.

Locatie: 9 juni Velp - 11 juni Sneek
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname 97,-
Meer info en reserveren
DE STERREN WIJZEN JE DE WEG 
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je pad te vinden in het aanbod van profielen, cursussen en workshops. Ze geven zowel achtereenvolgende stappen als moeilijkheidsgraad aan. Op elk niveau kun je groeien. Ook als je al wat langer met de Tzolkin werkt. 
MAYA WIJSHEID AGENDA
De eerstvolgende activiteiten op een rij


April
7      Start Jaargroep 2017, in Velp
10    Creatieworkshop in Velp ✮✮
15    e-Creatiecursus Levenspad Witte Wind on-line cursus ✮✮✮
28    e-Creatiecursus Levenspad Blauwe Adelaar on-line cursus ✮✮✮

Mei
4     Creatieworkshop in Velp ✮✮
12   Verjaardagsworkshop met je Verjaardagsprofiel ✮✮
15   Relatieworkshop met je Geboorteprofiel
11   e-Creatiecursus Levenspad Gele Ster on-line cursus ✮✮✮
24   e-Creatiecursus Levenspad Rode Draak on-line cursus ✮✮✮
 
Klik hier om de hele agenda van Maya wijsheid te bekijken!
Post
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610