Copy

31 maart - 21 mei TIJD VOOR EEN ZACHTE LANDING OP JE EIGEN PLEK

Vanaf zondag 31 maart begint er een nieuwe periode van 52 dagen. Na alle transformaties van de afgelopen periode rondom het hart van de Tzolkin kalender komen we in een andere energie terecht. Het is tijd om je voor te bereiden op een zachte landing op jouw eigen plek. Alles is voorhanden, ook al voelt het misschien nog niet zo.

Je mag nu alle innerlijke en uiterlijke verschuivingen de tijd geven, zodat rustig aan duidelijk kan worden wat er allemaal is gebeurd en hoe zich dat gaat vertalen in jezelf en om je heen. Het is niet de bedoeling dat je gaat zitten wachten, maar wel dat je ruimte maakt voor alles wat nodig is om je nieuwe zelf te aarden, je ziel aan het woord te laten, je dromen te leven en afgestemd te zijn op je hoger zelf.

In mijn nieuwste blog 31 maart - 21 mei: Tijd om te landen op je eigen plek geef ik je graag extra handvatten om deze periode in de flow te blijven, de signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt.

Veel leesplezier en een zachte landing toegewenst!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij het blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?
Copyright © 2019 Maya wijsheid, All rights reserved.