Copy
Nieuwsbrief
20 maart - 1 april  2017
HET GELE KRIJGER LEVENSPAD
20 maart - 1 april 2017
Het Gele Krijger levenspad gaat over wijsheid. En dan bedoel ik niet de wijsheid die je haalt uit boeken of uit levenservaring, maar de wijsheid die je ontvangt uit de kosmos.

Je hebt een verbinding met de kosmos, een hot line die je in staat stelt informatie, een hogere wijsheid te ontvangen. Die wijsheid kun je downloaden als je jouw antennes op de juiste manier afstelt. Maak je hiervan gebruik dan ervaar je een vastberaden en krachtig gevoel van weten wat goed is voor jou: jouw innerlijke autoriteit en leiding. Met die innerlijke autoriteit kun je ook anderen van dienst zijn door de informatie die je ontvangt te delen. Daar hebben we met elkaar profijt van.

Samen hebben we heel veel wijsheid waardoor we kunnen doen wat goed is voor ons allen en ieder onze eigen rol vervullen op aarde. Het Gele Krijger levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw wijsheid kunt ontwikkelen. De komende maanden zijn er weer mooie activiteiten om je daarbij te ondersteunen.
Er komt een speciale editie aan van de e-Wenscursus met gratis extra begeleiding, workshops binnen en buiten en de Jaargroep 2017 gaat bijna van start. Voel maar wat goed is voor jou.

Ik wens je de kracht toe om je innerlijke leiding te volgen in dit levenspad! 

Elvira van Rijn

Gele Krijger artikel met DNAfirmaties
Geboren in het Gele Krijger levenspad
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
DE STERREN WIJZEN JE DE WEG 
Op de website wijzen de Maya wijsheid sterren je de weg om gemakkelijk je pad te vinden in het aanbod van Maya wijsheid. Ze geven zowel achtereenvolgende stappen als moeilijkheidsgraad aan. Op elk niveau kun je groeien. Ook als je al wat langer met de Tzolkin werkt. 
DE PROFIELEN
Geboorteprofiel kernkwaliteiten en relaties 
Creatieprofiel drijfveren en moeiteloosheid ✮✮
Levenspadprofiel groeien op je levenspad ✮✮✮
Passie Missie Visieprofiel ondernemend leven ✮✮✮✮


 
Ervaringen van deelnemers aan de profielenworkshops
"Ik heb antwoord gekregen op een vraag die ik mezelf al jaren stel in allerlei varianten. Het geeft rust daar nu niet meer mee bezig te hoeven zijn. Nu kan ik verder."
 
"Ik ben blij dat ik deze workshop heb gedaan, heeft me weer de nodige inzichten gegeven en mijn rugzak een stuk leger gemaakt nogmaals hartelijk dank."

"Fijn om als huiswerk al de opdrachten in het profiel uit te voeren en het eigen te maken. Door er vooraf mee bezig te zijn was er tijdens de workshop tijd voor verdieping."
Bestel hier een persoonlijk profiel
Lees hieronder meer over de komende activiteiten
en kijk wat bij jou past.
  7 APRIL START DE JAARGROEP 2017 ✮✮
  Tijd om te doen waar je hart en ziel blij van wordt   

Het is bijna zover!! De intake gesprekken voor de jaargroep 2017 zijn begonnen. Op 7 april is de eerste bijeenkomst en gaan we gezamenlijk van start. 

Gedurende een Tzolkinronde gaan we met elkaar een doorbraak creëren. Je gaat zelf daadwerkelijk in de praktijk brengen wat echt goed is voor jou. Datgene doen waarvan je weet dat je het wilt maar wat telkens ondersneeuwt in je leven doordat je aandacht gaat naar anderen. Nu ben jij aan de beurt!

Het is zo mooi om te zien hoe zich ieder jaar een groep vormt rondom een thema dat de deelnemers gemeenschappelijk delen. Het universum brengt precies de juiste mensen bij elkaar: de maatjes op je pad die jouw steunen en andersom, gewoon door aanwezig te zijn!

Dus... loop je al een tijdje rond met de vraag of de jaargroep wellicht iets voor jou is of heb je praktische vragen? Ik nodig je van harte uit me even te bellen of mailen. 026-8400610 of welkom@mayawijsheid.nl
 
Meer info en aanmelden voor de Jaargroep 2017
  SPECIALE EDITIE VAN DE E-WENSCURSUS   
  2 april - 23 mei

Op 2 april start er een speciale editie van de e-Wenscursus. Deze ronde kun je gratis meedoen aan een pilot met ondersteuning bij de cursus. Je kunt meedoen aan twee on-line groepsspreekuren. Hier kun je terecht met vragen over de cursus, de levenspaden en de dagenergie. Deze cursus gaat over de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde:

  • Ik laat mijn licht schijnen (Rode Maan levenspad)
  • Ik ben mijn eigen vader (Witte Wind levenspad)
  • Ik overzie het grote plan (Blauwe Adelaar levenspad)
  • Ik neem mijn eigen plek in (Gele Ster levenspad) 

Deelname 49,95 inclusief logboek en cursusmateriaal, exclusief
'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'
 
Meer info en aanmelden voor de e-Wenscursus
21 MAART
Wandelworkshop

Begin de lente in de natuur
Tijdens deze wandelworkshop ga je op pad met jouw intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin-zegels om jouw intentie te ondersteunen.

Locaties: Arnhem en Heerenveen
Deelname 37,-
Tijd: 10.30 - 13.00

Meer info en reserveren
24 MAART
Kernkwaliteitenworkshop

Nieuwe stap vanuit je kracht
Wil je kracht en aanwijzingen verzamelen voor een actuele wens, intentie of verlangen? Wil jij de volgende stap maken en jouw kernkwaliteiten inzetten om jezelf te coachen? Meld je dan aan.

Locatie: Velp
Deelname 97,-
Tijd: 10:00 - 16:00


Meer info en aanmelden
25 MAART
Soulcollage workshop

Creatief creëren met je drijfveren
Maya wijsheid doet met een workshop op zaterdag 25 maart mee aan het
Landelijke SoulCollage® weekend
Samen met facilitator Annemieke Tijmstra leer ik je in een dag hoe SoulCollage® je helpt om jezelf beter te leren kennen met de Tzolkin als kompas. Doe je mee?

Locatie: Velp
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname 97,-
Meer info en reserveren
2 APRIL
Starterscursus 

Tzolkin als kompas
Met de eendaagse Starterscursus leg je een stevige basis voor leven, groeien en creëeren met de Tzolkin. Heb je de e-wenscursus gedaan en wil je meer over de Tzolkin leren? Of heeft een van de profielen je nieuwsgierig gemaakt naar de kalender? Meld je dan nu aan.

Locatie: Sneek
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname 97,-
Meer info en reserveren
  10 APRIL ✮✮
  Creatieworkshop

Moeiteloos creëeren vanuit je drijfveren

Soms kun je jezelf enorm in de weg zitten met allerlei strategieën die je hebt ontwikkeld om te overleven. Het leven wordt lichter als je weet hoe je deze strategieën doorbreekt.

Deze workshop helpt je harmonie in jezelf te vinden en overbodige ballast en oude patronen achter je te laten. Je maakt deze dag op een creatieve manier concrete stappen van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde.

Data: 10 april of 4 mei.
Deelname: 97,- 
Tijd: 10.00 - 16.00

Meer info en aanmelden voor de Creatieworkshop
MAYA WIJSHEID AGENDA
De eerstvolgende activiteiten op een rij


Let op! Om het aanbod overzichtelijker te maken zijn aantal workshopdata veranderd. Had je al data in je agenda genoteerd, kijk deze dan goed na.

Maart
21    Wandelworkshop in Heerenveen met Neeltje de Witte
21    Wandelworkshop in Arnhem met Elvira van Rijn
24    Kernkwaliteitenworkshop met je Geboorteprofiel
25    SoulCollage® workshop Landelijk SoulCollage® weekend

April
2      Tzolkin Starterscursus  in Sneek
2     Start e-Wenscursus, online cursus met de dagenergie
7      Start Jaargroep 2017, in Velp
10    Creatieworkshop in Velp
15    Start e-Creatiecursus Levenspad Witte Wind, online cursus ✮✮✮
28    Start e-Creatiecursus Levenspad Blauwe Adelaar, online cursus ✮✮✮
 
Klik hier om de hele agenda van Maya wijsheid te bekijken!
Post
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610