Copy
Nieuwsbrief
26 augustus - 7 september 2014
Profielen actie: 1 + 1 gratis
Op 6 en 7 september is het weer 1+1 weekend. Bij elk profiel dat je bestelt mag je gratis een tweede profiel bestellen. Geniet ervan!

Zo kom je aan aan gratis tweede profiel
 
  • Bestel een profiel naar keuze en reken af. Je ontvangt het binnen een half uur als PDF in je mailbox.
  • In de bevestigingsmail van je bestelling vind je een kortingscode. Daarmee kun je gratis een profiel bestellen van dezelfde prijs als het eerder bestelde profiel.
  • De kortingscode blijft 14 dagen geldig.
 

Terra Libertas benefietdag Earth Matters
Op zaterdag 6 september organiseert Earth Matters een benefietdag. Voor deze dag is een mooi en inspirerend programma samengesteld met allerlei binnen- en buitenlandse sprekers, workshops, een markt, meditatie, forumdiscussie. Je vindt mij deze dag in de kraam van A3 boeken op de markt.
Deze dag is tevens het startsein voor Terra Libertas: de vrije wereld die we zelf en als mensen met elkaar vorm geven en waar de aarde, mensen, vrede, integriteit, gezondheid en vrijheid centraal staan.
Kom je met je Tzolkin profiel naar de stand van A3boeken, dan ontvang je gratis een korte reading. Het programma en meer informatie vind je hier.
HEUS 4: interview over de nieuwe Maya wijsheid boeken
Het najaarsnummer van HEUS is uit! Met een uitgebreid interview over de nieuwe Maya wijsheid boeken: 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en het 'Maya wijsheid logboek'. Nieuwsgierig naar de nieuwe Tzolkin ontdekkingen die ik deed tijdens het schrijven?
De digitale versie van HEUS is De digitale versie van HEUS is hier te lezen.
Natuurlijk verstuur ik gratis een papieren exemplaar bij alle boek en papieren profielbestellingen zolang de voorraad strekt.
HOPI Gathering in Nederland
Deze zomer was ik op Centre Lothlorien waar ik Karin Lindeman ontmoette. Zij zorgde ervoor dat van 27 – 31 augustus twee bijzondere Hopi’s in Nederland zijn: Barbara Burton en Ruben Saufki en vroeg me het programma hier te delen. Dat doe ik natuurlijk graag!
Barbara en Ruben zetten zich in om de boodschap te verspreiden die via de profetie van verschillende inheemse indianen stammen over de wereld gaat: het samenkomen van de Adelaar en de Condor. Van 27 – 31 augustus zijn ze in Zeeland Brabant en Rotterdam met losse dagprogramma's. Wil je ze ontmoeten, geef je dan snel op. Meer informatie.
Gratis bijeenkomst e-Creatiecursus 29 augustus
Wie de afgelopen maanden als e-creatiecursist een of meer levenspaden heeft gevolgd is van harte welkom op de gratis cursistbijeenkomst op vrijdagochtend 29 augustus in Arnhem.
Je kunt aansluitend deelnemen aan de workshop ‘Maya wijsheid als kompas’ waarin je werkt met jouw persoonlijke creatiedriehoek en een nieuwe intentie op jouw pad van creatie. Meer informatie en aanmelden.
Social Media stop
Afgelopen maand heb ik een social media stop ingelast om lekker van de zomer en vakantie te kunnen genieten. Deze stop is me zo goed bevallen dat ik heb besloten er voor onbepaalde tijd mee door te gaan. Voortaan vind je dus op facebook, twitter of linked-in geen berichten meer van mij. Mijn nieuws blijf ik natuurlijk met veel plezier delen via deze nieuwsbrief. 

Meld je nu aan: e-Creatiecursus Rode Hemelwandelaar levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Rode Hemelwandelaar levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt je grenzen te verleggen en de reis naar binnen te maken: naar de plek waar je dromen wonen en je innerlijke stem te horen is.
 

Wil jij ontdekken hoe jij je grenzen verlegt en je dromen vrijgeeft? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Gele Zon levenspad
26 augustus - 7 september 2014

Wende Snijders – Witte Hond toon 11 (poortdag)
Wende Snijders zingt geen zelfgeschreven liederen maar heeft wel een heel eigen geluid dat ik je graag wil laten horen. Ik heb gekozen voor het lied ‘Mens durf te leven’ omdat in het Gele Zon levenspad Gele Mens op toon 13 staat. De toon van aanwezigheid.
 


Wikipedia legt je precies uit waarover dit lied gaat, dat al in 1917 is geschreven door Dirk Witte, tekstschrijver en zanger: “Het lied spoort mensen aan om meer van het leven te genieten en zich daar niet zoveel vragen bij te stellen; en het roept ook op niet altijd de geijkte paden te volgen, zich niet slaafs aan te passen bij de meerderheid. Thematisch gezien zet de tekst zich af tegen de destijds nog zo invloedrijke sociale controle, en tegen de aanvaarding van de autoritaire moraal.” Nog steeds actueel en helemaal verbonden met de energie van toon 13: ja zeggen tegen het leven en er voluit van genieten!

  • De hele beschrijving van het Gele Zon levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
29 augustus: e-Creatiecursus bijeenkomst - Arnhem
6 september: Benefietdag Earth Matters - Haren
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Dieren (nabij station).
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Silvolde
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie, Maya wijsheid markt en workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend