Copy
Nieuwsbrief
19 september - 1 oktober 2016
  
HET WITTE TOVENAAR LEVENSPAD
19 september - 1 oktober 2016
Vandaag begint het Witte Tovenaar levenspad, het pad van het hart en het pad van magie. Het gaat deze dertien dagen om de kracht van het hart versus de kracht van macht. En 2016, het Rode Hemelwandelaar toon 13 jaar, gaat over het afbreken van oude systemen rondom macht. De laatste tijd zien we daarvan in de gezondheidszorg, de politiek en de financiële wereld talloze voorbeelden. Juist als oude systemen worden afgebroken, lijken ze ineens even heel machtig te worden. Ineens lijkt het of je weer helemaal in de greep bent van datgene waarvan zo graag los wilt komen.
 
Sommige gebeurtenissen zijn zo naar dat je ze liever wilt negeren. Zoals bijvoorbeeld de twee nieuwe wetten die afgelopen week zijn aangenomen over orgaandonatie en over de toegang van zorgverzekeraars tot onze medische dossiers. Je kop in het zand steken is geen optie. Het is zaak dat je je goed informeert over wat er gaande is, zodat je bewust kunt handelen. Daarnaast raad ik je aan dit soort narigheden te zien als teken dat we op de goede weg zijn. Het zijn stuiptrekkingen van het systeem dat overduidelijk aan zijn einde aan het komen is.
 
Het is juist nu zaak dat we ons niet laten verleiden om ons machteloos en gevangen te voelen, slachtoffer van de omstandigheden. Want je bent altijd bij machte je eigen omstandigheden te verbeteren door anders te kijken en anders te denken zodat je je anders gaat voelen. Daarmee verbeter je automatisch ook de omstandigheden voor anderen. Als je positief blijft zonder je kop in het zand te steken en die energie uitstraalt in je naaste omgeving, doe je al heel veel goeds voor de wereld.
 
Het Witte Tovenaar levenspad helpt ons te handelen vanuit ons hart en ons geluk niet af te laten hangen van anderen. Door te focussen op de kracht van het hart maken we samen een betere wereld. Elke dag opnieuw!
ONTSPANNEN JEZELF ZIJN MET MAYA WIJSHEID
Meer dan ooit is het zaak om je te richten op ontspanning en plezier, zodat je vanuit je kracht kunt omgaan met de onrust in jezelf en om je heen. Vanuit ontspanning en plezier transformeren is wat ik het liefste doe met de profielenworkshops. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 personen. De kop is er weer af nu de zomer echt is afgelopen. Je bent van harte welkom!
 
Hoe kan ik met meer plezier mezelf zijn?  -  Kernkwaliteitenworkshop
Een ochtend alle aandacht voor je lichte en schaduwkanten helpt je bewuster kiezen voor je kracht zodat je zelf bepaalt hoe je je wilt voelen.
 • 21 september, 21 oktober of 4 november Velp (Gld)
 • 10:00-13:00
 • € 79,- excl. Kernkwaliteitenprofiel /Relatieprofiel
 
Hoe doe ik moeiteloos waarvoor ik ben gekomen? - Creatieworkshop
Vanuit je persoonlijkheid ben je gericht op overleven. Maar je ziel is gedreven om het leven voluit te leven en allerlei ervaringen op te doen. Daardoor kan het lijken alsof je jezelf soms enorm tegenwerkt. Als je persoonlijkheid en je ziel samenwerken, ontstaat er harmonie in jezelf. Een dag om van je ziel en je persoonlijkheid een krachtig team te maken.
 • 30 september, 21 november Velp (Gld)
 • 10:00 – 16:00
 • € 137,- excl. Creatieprofiel
 
Hoe blijf ik in mijn kracht, wat anderen ook doen? – Relatieworkshop
Als jij weet wat het gedrag van de ander voor jou persoonlijk te betekenen heeft, kun je jouw persoonlijke cadeau ontdekken in welk gedrag dan ook. Of anderen zich nu constructief gedragen of niet, maakt dan minder uit. Een dag om je relaties onder de loep te nemen en in je kracht te staan.
 • 8 november, Velp (Gld)
 • 10:00 – 16:00
Let op: deze workshop is een vervolg op de kernkwaliteitenworkshop.
 
Heb je je profiel al eerder besteld, dan ontvang je als deelnemer gratis een update naar de meest actuele versie.
PILOT STARTERSCURSUS TZOLKIN ALS KOMPAS
28 oktober Velp - 30 oktober Alkmaar

Gisteren was ik in Alkmaar voor een Maya wijsheid inspiratiemiddag in het Urban Earthship. Een prachtige middag op een bijzondere plek. Een plek waar ik graag terugkom. De eerste stap daarvoor is gezet. 

Wil je graag leren hoe de Tzolkin werkt, maar vind je een training van drie maanden op dit moment nog te veel? Speciaal voor lezers van de nieuwsbrief organiseer ik in oktober twee pilot cursussen Tzolkin als kompas voor starters van een dag.
Het programma van deze dag is gelijk aan de eerste dag van de training Tzolkin als kompas. Je leert de basisbeginselen van de Tzolkin.

 • Hoe lees je de kalenderafbeelding: Kin getallen, zegels, tonen, poort-, bron- en kerndagen, middenkolom, hunab ‘ku?
 • Hoe leer je de twintig zegels gemakkelijkkennen én onthouden?
 • Hoe bereken je zegel, toon, begeleiders en levenspad?
 • Hoe krijg je met behulp van Kinversjes eenvoudig toegang tot de wijsheid van je levenspad?

Vrijdag 28 oktober Velp (Gld.) 10.00 - 16.00 uur (Let op: verschillende mensen heb ik 27 oktober als mogelijke datum doorgegeven. Het wordt dus de 28e).

Zondag 30 oktober Alkmaar 10.30 - 16.30 uur (De eerste deelnemers hebben zich gisteren bij de inspiratiebijeenkomst al aangemeld dus wacht niet te lang met aanmelden.)          

Kosten: € 89,-
Aanmelden: welkom@mayawijsheid.nl
 
Voor deze cursus heb je in ieder geval een van deze twee boeken nodig. Je kunt ze in de webwinkel bestellen of ter plekke aanschaffen. Vooraf alvast wat lezen en ontdekken is natuurlijk altijd fijn als voorbereiding.

  
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend