Copy
Energie update 7 - 19 februari | Bewust omgaan met je gevoel
Bekijk hier de online versie

Afgelopen maandag schreef ik het al in mijn Blog: vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen. Het Gele Mens levenspad heeft je de afgelopen periode geholpen om keuzes te maken die dicht bij jezelf liggen. Zo heb je nieuwe mogelijkheden voor de toekomst gecreëerd. Kies je voor iets nieuws, dan is er meestal iets ouds dat niet meer bij je past. Het Rode Slang levenspad helpt je bij de eerste transformerende stap: het verleden achter je laten zodat je straks echt je eigen plek kunt innemen.

LEKKER IN JE (NIEUWE)VEL
Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Je wordt deze dertien dagen geholpen om weer lekker in je vel te zitten. Klaar voor datgene wat past bij jou en jouw eigen plek. Alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie in je aan en geeft energie. Waarvan krijg jij energie?

LUISTEREN NAAR JE GEVOEL IS NIET ALTIJD HANDIG
Het Rode Slang levenspad helpt je om een heel oud vermogen opnieuw te leren gebruiken: je instinctieve gevoel dat wordt aangestuurd door je oerbrein. In onze denk-maatschappij wordt het gevoel nog sterk ondergewaardeerd. We leren op school al om te navigeren op wat we denken in plaats van op wat we voelen. Daardoor wordt het steeds lastiger om je gevoel te herkennen en ernaar te handelen.

Luisteren naar je gevoel kan je ook precies de verkeerde kant op wijzen waardoor je blijft hangen in routines en oude patronen. Je doet eenvoudigweg wat je doet omdat je het altijd zo deed. Zelfs als je dat eigenlijk niet meer wilt. 

Als je voluit wilt leven, is het dus niet altijd handig om je gevoel te volgen. Je hebt je bewustzijn dus hard nodig om deze oerprogramma's te doorbreken. Je leeft nu en niet in het verleden, dus luister naar je lichaam en kies bewust wat je met de signalen wil doen.

KOSMISCHE DOWNLOADS
Het Rode Slang levenspad kent tien poortdagen (de zwarte vakjes). Het zijn dagen waarop we gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangen. Die informatie ontvangen we in ons lichaam zonder dat we er woorden aan kunnen geven. Dus volg de signalen, laat je gevoel spreken, laat je ingesleten gewoontes los. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie die vandaag begint: 52 dagen inspiratie om in de flow te blijven.

Ben je al vertrouwd met de dagenergie en wil je verdiepen. Meld je dan aan voor de online verdiepingscursus met het Rode Slang levenspad waarbij je dit pad in alle Tzolkin tellingen volgt en per mail wordt begeleid. Een transformerende cursus waarin je ontdekt hoe jij creëert.

Je bent van harte welkom!

Ik wens je passie en energie toe in dit levenspad! 

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
JE EIGEN PLEK INNEMEN ✮✮
 
Op dit moment zijn er nog 3 plekken vrij in het jaarprogramma. Daarin sla je de brug tussen wie je was en wie je wilt zijn. Er zijn 6 bijeenkomsten en je wordt daarnaast individueel begeleid.

Aan het eind van het jaar heb jij je intentie voor 2019 concreet gemaakt door jouw eigen plek in te nemen.

Meld je aan voor 1 maart en betaal 807,- daarna 907,-
 
meer info en aanmelden 'Je eigen plek innemen' 2019
JE LEVENSLOOP ALS KRACHTBRON ✮✮

15 februari en 15 maart

Maak verbinding met jouw persoonlijke jaarenergie voor elk levensjaar. In deze verdiepingsworkshop krijg je gereedschap aangereikt om elk levensjaar bewust gebruik te maken van je kansen, mogelijkheden, hulpbronnen en valkuilen. 

Terugkerende gebeurtenissen in je leven krijgen betekenis en een nieuwe waarde.

Deelname 237,- 
Meer info en aanmelden Levensloopworkshop
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

Wil je meer weten over de bijzondere dag waarop deze workshop valt en waarvoor we de energie gaan gebruiken? Lees dan mijn laatste BLOG

De workshop valt op Rode Slang toon 8 in het Witte Spiegel levenspad. 

Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. 

Deelname 67,-
meer info en aanmelden workshop Rode Slang toon 8
TZOLKIN ALS KOMPAS
CURSUS EN TRAINING 
 
Stel je eigen opleiding samen ✮(✮)
 
Spreekt de Tzolkin je aan maar wil je meer weten over wat je er allemaal praktisch mee kunt in je leven en als professional bij het begeleiden van anderen? In maart kun je deelnemen aan de Startcursus van 1 dag en de vervolgtraining van 3 maanden (4 dagen). 

De cursus en trainingen zijn gecertificeerd door KTNO. 

Startcursus: 20 maart
Training 1: start 22 maart
Meer info en aanmelden Tzolkin als kompas
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl