Copy
Nieuwsbrief
8 - 20 september 2014
Welke stap heb jij gezet?
Ging het in het Witte Wereldoverbrugger pad de afgelopen dertien dagen om overgave, in het Blauwe Storm levenspad dat vandaag begint, gaat het om transformatie. We bevinden ons momenteel in een intense periode waarin veel getransformeerd kan worden. Ook de astrologische berichten die ik regelmatig lees, liegen er niet om. De onderste 
steen mag boven komen nu. Zonnestormen en eclipsen helpen nog een handje mee. En uitgerekend vandaag begint er ook een Mercurius retrograde periode die ons helpt om schoon schip te maken. Hoe blijf je overeind als het stormt in jezelf of om je heen? In deze nieuwsbrief geef ik je graag paar tips om stevig in je eigen energie te blijven. Meer daarover bij de beschrijving van het Blauwe Storm levenspad onderaan.
Maya wijsheid markt - boekpresentatie 18 oktober 
Rode Hemelwandelaar toon 2

De feestelijke boekpresentatie op 18 oktober komt dichterbij. We kijken ernaar uit het boek echt in handen te hebben. Op toon 2 van het volgend levenspad, een Rode Hemelwandelaar dag is het zover. We maken er een groot feest van! 
Afgelopen week ontdekte ik dat mijn eerste boek ook op een Rode Hemelwandelaardag uitkwam. En op de cover van het nieuwe boek staat de collage van het Rode Hemelwandelaar levenspad. Die Hemelwandelaar speelt dus een belangrijke rol.

Rode Hemelwandelaar is de pionier die op weg gaat zonder te weten waarheen om nieuwe gebieden te verkennen. De wijsheid die hij onderweg opdoet deelt hij met anderen. Zo ben ik ook op pad gegaan bij het schrijven van mijn boek en bij het organiseren van de Maya wijsheid markt op 18 oktober. Die Rode Hemelwandelaar energie kunnen we met de co-creators van de markt nu al goed voelen. We zijn op ontdekkingstocht gegaan met een droom. Alles wat we nodig hebben voor deze dag blijkt voor handen en het komt moeiteloos naar ons toe. We zien een dag ontstaan die je niet mag missen! KOM JIJ OOK?
Hier vind je het actuele programma, tijden en de locatie.
Maya wijsheid markt - updates
 
Jongeren welkom!
De mini workshops en activiteiten op de markt zijn heel geschikt voor jongeren en wat oudere kinderen. Er is veel creatiefs te doen deze dag: tekenen, collages en sieraden maken. Creatief aan de slag om de Maya wijsheid zelf te ervaren.
 
Smullen uit Konings Keuken
Casper Koning gaat tijdens de markt de catering verzorgen. Hij kookt vol passie en werkt met biologische, lokale ingrediënten. Ook voor wie geen graan of zuivel gebruikt is er allerlei lekkers voor lunch of tussendoor. 
 
EXTRA: Gratis mini workshop DNAfirmaties
Nu de markt is uitgegroeid tot een volwaardig dagprogramma met een gevarieerd aanbod van activiteiten heb ik besloten mijn middagworkshop ‘Maya wijsheid als kompas’ voor een select gezelschap te vervangen. In de ochtend en in de middag geef ik een gratis mini workshop DNA-firmaties voor alle marktbezoekers.
Wie deze krachtige nieuwe helingsmethode met de 20 DNAfirmaties uit ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ wil ervaren is welkom in de ochtend (gecombineerd met de boekpresentatie) en in de middag. Tijden vind je hier.
Blauwe Storm is energie ontladen: Aarden helpt!
Wie goed naar de afbeelding van het Blauwe Storm zegel kijkt, ziet dat er een ontlading plaatsvindt tussen hemel en aarde via de bliksemflits. Blauwe Storm is het energiezegel bij uitstek. Ontladen en transformeren is de grote kracht van Blauwe Storm.
 
Blote voeten
Heel vroeger konden we onze energie makkelijk ontladen en neutraliseren omdat we op onze blote voeten liepen en op de grond sliepen. De aarde zorgde toen voor neutralisering van onze energie. Dat doet ze nog steeds, maar wij zijn dat vergeten.
In onze moderne tijd, waarin we op schoenen lopen, onze huizen geïsoleerd hebben en niet meer op de grond slapen, is dit proces verstoord. Het is één van de oorzaken van chronische ontstekingen, chronische pijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en auto-immuunziekten. Het menselijk lichaam is geëvolueerd terwijl het in contact was met de aarde en heeft dit natuurlijke contact nodig om goed te functioneren.
We staan meer dan ooit onder spanning. De frequentie van de aarde gaat omhoog en wij moeten mee. Meer en meer elektrische apparaten om ons heen zorgen voor nog meer spanning in ons lijf.
 
Vakantiegevoel
Wie onlangs een leerwegmodule of Maya wijsheid workshop gevolgd heeft weet inmiddels dat we werken met de aardingsmatten en lakens van Earthing Nederland. Aardematten helpen je om binnenshuis hetzelfde effect te bereiken als wanneer je met je blote voeten op de aarde of op het gras loopt. Dit doen we zeker in de herfst en winter veel te weinig. Ik dacht altijd dat mijn heerlijk ontspannen vakantiegevoel te maken had met het feit dat ik vrij was. Nu weet ik dat dat gevoel ook alles te maken heeft met aarden. In de vakantie loop ik veel meer op mijn blote voeten. Aardematen en lakens helpen je dat gevoel ook te behouden als je niet zo veel in de gelegenheid bent om buiten op blote voeten te lopen.
Inmiddels hebben we tijdens consulten en workshops ontdekt dat de aardematten niet alleen helpen bij fysieke doorstroming van energie maar ook bij het ontladen van emoties.

Zelf ervaren
Je kunt de universele aardingsmat en de kleine aardingsdeken zelf ervaren tijdens de Maya wijsheid workshops. Bij bestellingen via internet kun je gebruik maken van de kortingscode Mayawijsheid2014. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Ik heb geen aandelen, wel heel goede ervaringen die ik graag doorgeef. De kleine vergoeding die ik ontvang voor jouw bestelling, doneer ik aan Stichting het Vergeten Kind waarvan Mayawijsheid micro donateur is.
 
Bekijk hier een korte video over aarden van dr. Stephen Sinatra, cardioloog en co-auteur van het boek ‘Earthing, the most important health discovery ever?’
 

Meld je nu aan: e-Creatiecursus Gele Mens levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Mens levenspad. Gele Mens is het creatiezegel bij uitstek. Wat je aandacht geeft groeit als kool. Surf mee op de energie en meld je aan voor de e-Creatiecursus met dit levenspad.
Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Blauwe Storm levenspad
4 - 16 oktober 2014
Dertien dagen lang bevinden we ons in het Blauwe Storm levenspad. Je kunt nogal worden meegesleurd in heftige gebeurtenissen deze dagen. Dan is het belangrijk te weten dat je in het oog van de storm de stilte vindt. Dicht bij jezelf. Ik geef je graag een paar tips om daar te komen.
Tip 1: De krachtcirkel
Je kunt deze dagen zowel in je eigen storm als in die van een ander belanden. Leg de krachtcirkel neer van de 20 Maya wijsheid creatiekaarten (let op, werk in de juiste volgorde en tegen de klok in) en ga er een poosje in zitten of staan als jij het oog van de storm wilt vinden. De twintig zegels in een krachtcirkel hebben een harmoniserende en centrerende werking.
 
Tip 2: Adem
Word je overweldigd door emoties? Blijf in je centrum door je te concentreren op je ademhaling. Adem diep in en adem uit met een zucht. Zo’n diepe zucht heet niet voor niets een zucht van verlichting. Geef met je uitademing alles vrij wat je niet meer dient.
 
Tip 3: Mindset
Beschouw je storm als blokkade of als bevrijding? Vraag je af welke stap jij onlangs hebt genomen dat deze blokkade zich nu aandient. Realiseer je dat dit precies de blokkade is waar je onlangs overheen bent gestapt. Je hebt ‘m niet meer nodig en daarom is ie er nu: om hartelijk te bedanken en met eervol ontslag te sturen. Zeg dank je wel tegen je oude overtuigingen. Je kunt alles wat daaraan vastzit nu vrijgeven door het niet weg te drukken maar juist te verwelkomen. Wat jou niet meer dient kan jou nu loslaten.
 
Tip 4: Humor
In het Blauwe Storm levenspad staat Blauwe Aap op de toon van bestemming, toon 13. Humor is de manier om helemaal aanwezig te zijn en te genieten van het leven. Herman Finkers is geboren als Rode Slang toon 7 in het Blauwe Storm levenspad. Met zijn briljante lied ‘Daarboven in de Hemel’ zet Herman Finkers alle heersende overtuigingen over hemel en aarde keurig op een rij én op z’n kop. Finkers gebruikt de transformerende kracht van humor om illusies door te prikken en ons te helpen onszelf en het leven wat minder serieus te nemen.
 
  • De complete beschrijving van het Blauwe Storm levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
11 oktober: Kaartdag A3 boeken met workshop Maya wijsheid creatiekaarten - Maarn
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie - gratis markt - workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend