Copy
Nieuwsbrief
11 - 24 november 2014
Workshopserie Tzolkin als kompas
Het is me al vaak gevraagd: geef je ook workshops voor mensen die vooral voor zichzelf willen werken met de Tzolkin? Eindelijk is het zo ver. Naast de leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ heb ik een nieuw programma ontwikkeld: ‘Tzolkin als kompas’ met vijf halve dagen praktische Maya wijsheid voor het dagelijks leven.
Je raakt vertrouwd met je levenspad, de dagenergie, en de creatiedriehoek en leert de Tzolkin toepassen om inzicht te krijgen in je leven, werk, gezondheid, relaties en conflicten. Kennis komt uit boeken en wijsheid uit ervaring. Daarom krijg je tussendoor gerichte opdrachten mee om de toepasbaarheid van de Tzolkin in het dagelijks leven zelf te ervaren. Met je medecursisten deel je onderweg je ervaringen. Zo integreer je het geleerde met hoofd, hart en handen. Het heeft mij de afgelopen jaren zoveel gebracht om dag in dag uit te leven met Maya wijsheid. Ik geef het graag door aan jou.
De workshops gaan van start in 2015. De kosten voor vijf halve dagen zijn 
€ 285,00 inclusief 21% btw, het Maya wijsheid logboek en je creatieprofiel. Ik ga ervan uit dat je in ieder geval een van mijn boeken of een ander boek over de Tzolkin hebt gelezen voor aanvang van de cursus.
Zodra de planning en locaties rond zijn, lees je dat in deze nieuwsbrief. Wil je dat ik deze serie workshops kom geven bij jou in de buurt en heb je een tip voor een locatie en/of een groep van minimaal 10 cursisten? Laat het me weten.
Mail naar 
welkom@mayawijsheid.nl
30 januari: Maya wijsheid creatieworkshop Arnhem

Heb je al eerder een introductie bijgewoond over Maya wijsheid en je creatieprofiel? Op 30 januari kun je deelnemen aan het vervolg. Een inspirerende creatieve dag waarin je aan de slag gaat met jouw wens voor de volgende stap op je levenspad en deze in beeld brengt in een zelfgemaakte collage. Lees meer.

 
Meld je nu aan: e-Creatiecursus Blauwe Aap levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Blauwe Aap levenspad. Het tweede pad in de middenkolom dat start in de bron, het hart van de Tzolkin. Een periode waarin je uitgedaagd wordt om moeder en kind in jezelf met elkaar in verbinding te brengen en vanuit oervertrouwen onbevangen het leven tegemoet treden.
Surf mee op de energie en meld je aan voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Witte Spiegel levenspad
11 - 24 november 2014
 
In het Witte Spiegel levenspad word je uitgedaagd om jouw eigen plek hier op aarde in te nemen met al jouw talenten en kwaliteiten. Daarmee lever je een bijdrage aan het grote geheel. Kijk eens met een andere blik in de spiegel. Gebruik de spiegel niet om jezelf te beoordelen, maar als een poort naar de toekomst. Stel je eens voor hoe jij eruit ziet als je straalt met al je talenten en kwaliteiten. Er is maar een plek voor jou met al jouw kwaliteiten. Als jij ‘m niet inneemt, blijft die leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je de unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?
 
uit: “Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspaden boek" Elvira van Rijn, A3 boeken. Collage: Geertje Mol
Lars Faber – Witte Wereldoverbrugger toon 9
Lars Faber is geboren in het Witte Spiegel levenspad als Witte Wereldoverbrugger toon 9. In het hoofdstuk over het Witte Spiegel levenspad ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ lees je over alle dertien dagen van dit pad aan de hand van citaten uit zijn boek ‘Leef groots. NU’. Het is een prachtig verslag over zijn eigen zoektocht in het leven in woord en beeld en staat vol met inspirerende citaten, tips en aansprekende voorbeelden van mensen die op hun eigen manier groots leven.

 
Dat Faber dat NU zo belangrijk vindt is heel logisch. Het Witte Spiegel levenspad bevindt zich vanaf Rode Draak toon 4 namelijk in de middenkolom van de Tzolkin en Faber is daarin geboren. “Droom alsof je nog een heel leven voor je hebt, leef alsof het je laatste dag is” schrijft hij. De middenkolom is een periode van twintig dagen waar het verleden en toekomst bijeenkomen in het hier en nu. Concentratie is een kwaliteit van mensen die geboren zijn in deze kolom van de zogenaamde kerndagen.
Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode. Ben je in deze dagen met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten.

Meer uitleg over het Witte Spiegel levenspad vind je hier
Agenda
30 januari 2015: Maya wijsheid creatieworkshop - maak je eigen collage bij je creatieprofiel
20, 21 maart 2015: Werken met je levenspad - los te volgen (startmodule leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’)
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend