Copy
Nieuwsbrief
26 februari - 10 maart 2013
Creëer jouw droompraktijk
De Tzolkin gaat voor je werken als je afstemt op de energie van de dag, jouw levenspad en je levensjaar. Projecten en plannen kunnen gemakkelijker vorm krijgen als je meesurft op de energie. In de driedaagse ‘Creeer je droompraktijk’ pas je de Tzolkin direct toe om concrete stappen te nemen op weg naar jouw droompraktijk. Je ontvangt een persoonlijk geboorte- en jaarprofiel en we werken met de energie van Ascension® om jouw droompraktijk waar te maken. Meer informatie over de driedaagse vind je hier.
Word lid van de linked-in groep ‘Creeer je droompraktijk’ om jouw stappen op weg naar je droompraktijk te delen.
Het Witte Tovenaars levenspad
26 februari - 10 maart 2013

Witte Tovenaar energie
Witte Tovenaar energie is een magische energie. Die energie ontstaat als je je hart gebruikt bij alles wat je doet en groter denkt dan je eigen belang. Dan komen er verrassingen uit de lucht vallen met een perfecte timing. Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen, je paraplu omdraaien en alles opvangen wat je gegeven wordt.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn onderzoekers op het gebied van spiritualiteit. Ze willen graag de waarheid boven tafel hebben en ingrijpende gebeurtenissen in hun leven dwingen hen op zoek te gaan naar hun eigen waarheid. Het is de kunst deze te verwelkomen als een geschenk. Relaties zijn uitdagend maar ook leerzaam om het evenwicht te vinden tussen jezelf afsluiten en jezelf verliezen. Oude wijsheid en nieuwe waarheid brengen deze mensen in een versnelde ontwikkeling.
 
Ben je zelf geboren het Witte Tovenaar levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In het Witte Tovenaar levenspad word je uitgedaagd om te handelen vanuit je hart en verder te denken dan jouw eigen belang. Zet jij jouw potentieel alleen in voor jezelf of lever je met jouw handelen een bijdrage aan de wereld? Denk groots en begin klein door het zaadje te planten van een boom waar zoveel oogst van komt dat je kunt delen. Kies voor groei boven zekerheid, daarmee bevrijd je jezelf deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
  • Luister naar je hart. Het is jouw bron van inspiratie deze dagen want het weet precies wanneer het tijd is om te handelen.
  • Je neemt het heft in eigen handen door structuur aan te brengen in je hoofd en in je huis. Het is tijd om schoon schip te maken en orde op zaken te stellen. Dat levert helderheid en inzicht op die je kracht geeft.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door bezield jouw waarheid te spreken. Wat is de boodschap die jij te vertellen hebt? Als je de woorden vanzelf laat komen, zul je verbaasd staan van wat je te zeggen hebt.
  • Geniet van het leven en til jezelf naar een volgend niveau van ontwikkeling door bruggen te slaan. Als je oversteekt naar de andere kant van de rivier moet je ook iets achterlaten. Realiseer je dat je ruimte maakt voor nieuwe dingen met alles wat je achter je laat.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Persoonlijk Profiel: Dalai Lama Tenzyn Gyatso
Geboortedatum:             6 juli 1935
Kernkwaliteit:             Witte Tovenaar
Creatiekracht:             Toon 1, initiëren, opwekken, ontvangen
Levenspad: Witte Tovenaar

De huidige Dalai Lama viert op 26 februari zijn Maya geboortedag: Witte Tovenaar toon 1. Bekijk hier zijn persoonlijke profiel en lees mee.
Stamhoofd
Een passender zegel en toon voor een leider als de dalai lama kun je toch eigenlijk niet verzinnen. Witte Tovenaar wordt ook wel eens het stamhoofd genoemd. Een leider die zijn eigen belang ondergeschikt maakt aan het belang van de groep. Met zijn toon 1,  de toon van magnetische aantrekkingskracht is de Dalai Lama een stamhoofd bij uitstek Door velen wordt hij gezien als een spiritueel leider in plaats van een regeringsleider.
Wereldoverbrugger
Op toon 13 van zijn levenspad, de toon van bestemming staat het zegel van de Witte Wereldoverbrugger. Dat zegel kom ik bij de persoonlijkheden die ik tot nu toe heb besproken in de nieuwsbrief steeds tegen op een heel cruciale plek in hun levenspad of in de driehoek van hun geboortedag. Dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat Witte Wereldoverbruggers met hun daden echt iets voor de wereld willen betekenen. Op 10 december 1989 ontving de dalai lama de Nobelprijs voor de Vrede. De Nobelprijscommissie eerde hem voor zijn strijd voor de bevrijding van Tibet en zijn inspanningen voor een vreedzame oplossing in plaats van het gebruik van geweld.
Regegingsleider in ballingschap
Wat me direct opviel bij het bekijken van het profiel van de Dalai Lama was het levenspad van zijn moeiteloze Zelf. Daarin is zijn geboortezegel Witte Hond. De loyale vriend die trouw is aan zijn hart en van daaruit zacht kan zijn voor iedereen met alle tekortkomingen erbij. Deze zachte liefdevolle kwaliteit gebruikt hij met de creatiekracht van toon 3: in beweging komen en dienstbaar zijn.
 
Dit alles doet hij ondanks dat er rond het thema van dit levenspad, de harmonie van de Gele Ster nog heel wat te winnen valt. Gele Ster is de energie van de harmonie die er is als iedereen stralend zijn eigen plek inneemt. Zijn plek als leider van Tibet heeft hij nooit daadwerkelijk kunnen innemen. Ook al leeft hij al jaren in ballingschap, juist door zijn bijzondere positie reikt zijn boodschap veel verder dan wanneer hij zijn taken als staatshoofd van Tibet officieel had kunnen vervullen.

Op pagina 10 van zijn profiel vind je het levenspad van zijn Moeiteloze zelf. Op toon 4 kun je zien wat de rol is van humor in zijn leven. Tenzin Gyatso staat bekend om zijn spirituele wijsheden die soms leerzaam of verhelderend zijn en niet zelden grappig klinken.

"Als je met een ernstig probleem geconfronteerd bent, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing dan heeft het geen zin om je op te winden. Is er geen oplossing dan heeft het geen nut om je op te winden”

Nieuwsgierig naar je eigen geboorteprofiel en meer voorbeeldprofielen zien? Dat kan hier.
Agenda
21 mrt, 18 apr, 16 mei: Creëer je droompraktijk
5 en 6 apr: Werken met je levenspad
17 mei: Dagelijks leven met de Tzolkin
14 juni: Harmonie in jezelf

Meer data van de leerweg ' Coachen met de Tzolkin' vind je hier.
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om hun droompraktijk te realiseren. Zodat ze doen wat ze het liefste willen en daarmee moeiteloos en met plezier hun bijdrage leveren aan de wereld.
 
De Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp