Copy
Nieuwsbrief 
1  -  13 januari 2017
HET WITTE SPIEGEL LEVENSPAD
1 - 13 januari 2017
Gelukkig nieuwjaar! Het is een extra  bijzondere dag vandaag, doordat de start van het nieuwe jaar ook de start is van het Witte Spiegel levenspad. Dat gebeurt maar één keer in de 13 jaar. Dat betekent dat we vandaag ook aan een nieuwe cyclus van 13 jaar beginnen.

Het afgelopen jaar hebben we een periode van dertien jaar afgerond. 2016 was een toon 13 jaar en met deze energie hebben we onszelf naar een hoger niveau getild door zaken af te maken of af te ronden. De energie van Rode Hemelwandelaar hielp ons los te breken uit oude systemen, grenzen te verleggen. Dat was zichtbaar in de wereld. Denk aan Brexit, Trump, de enorme vluchtelingenstroom.

Soms liet het nieuwe zich al zien maar zette het nog niet door. Losbreken, daar ging het om in het groot en in het klein. Veel mensen verlegden hun grenzen en besloten een nieuwe toekomst op te bouwen. Ze verkochten hun huis of stopten met hun baan of onderneming. Ze vonden tijdelijk werk of een tijdelijke woonplek. Andere maakten de reis naar binnen en ruimden hun figuurlijke huis op: oude pijn en oude overtuigingen die hen ervan weerhield werkelijk aanwezig te zijn met een 'ja'. Toon 13 was de opmaat en nog geen nieuw begin. Dat was soms frustrerend, maar wie zich hiervan bewust was, had juist tijd en ruimte om werkelijk af te ronden en te landen op aarde.

En nu staan we werkelijk aan een nieuw begin. 2017 is een toon 1 jaar. Wat zich in 2016 al heeft aangekondigd, kan nu echt van start gaan. Dit is het jaar om alles in het werk te stellen om veranderingen in jezelf en anderen te bevorderen en het onderste uit de kan te halen. Stap voor stap, dat wel. Want we hebben dertien jaar de tijd om ons leven en onze samenleving een nieuwe vorm te geven.

De dagenergie van vandaag blijft een heel jaar lang bij ons als leidraad. Daarmee is vandaag ook een doorkijkje naar heel 2017. Het Witte Spiegel levenspad brengt ons terug naar de bron waar alles vandaan komt en waar alles weer terugkeert. We zijn hier met en voor elkaar en zijn verbonden met dezelfde bron, ieder op zijn eigen manier. Het Witte Spiegel levenspad laat je stap voor stap zien hoe alles om je heen het verlangen van jouw ziel weerspiegelt en hoe je dit kunt gebruiken om het pad van je ziel daadwerkelijk te volgen. Het is tijd om eindelijk te doen wat echt bij je past, wat je hart en ziel blij maakt. Daarmee dien je jezelf en de wereld.

Volg de komende dertien dagen bewust de dagenergie via de Maya wijsheid app of de website. Schrijf op wat je beleeft. De combinaties van zegels en tonen laten ons deze dertien dagen zien en ervaren hoe we dit hele jaar kunnen meesurfen op de energie van 2017. 

Ik wens je toe dat je in 2017 een prachtige spiegel mag zijn voor je omgeving. Maak er een mooi jaar van! 

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Witte Spiegel levenspad
Tips voor wie is geboren in het Witte Spiegel levenspad
Ga naar het blog en uitgebreide profiel: JAARENERGIE 2017
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
Nieuwjaarsworkshop 2017
Hoe wordt jouw jaar?

Heb je het jaarprofiel van 2017 al gelezen? Het geldt voor ons allemaal, maar wat betekent het voor jou? Hoe bepaalt de jaarenergie jouw jaar?

Met het Jaarprofiel en aan de hand van je geboorte datum ontdek je in de Nieuwjaarsworkshop waar jij nu staat en wat 2017 jou te brengen heeft. Je zelfgemaakte SoulCollage® vertelt je hoe jij in 2017 het beste uit jezelf haalt. Verheug je op een dag delen en ontvangen met gelijkgestemden en meld je nu aan.

Er is nog plek op:
10, 12, 17, 19 en 20 januari.
Locatie: Velp (Gld) Meld je hier aan!
e-Creatiecursus ✮✮
Witte Spiegel levenspad 

Wil je bewust het Witte Spiegelpad beleven en ontdekken wat 2017 jou brengt? Met een intentie werken die nog het hele jaar doorwerkt?

Vandaag is een mooi moment om de Tzolkin op een nieuwe manier te leren gebruiken als kompas voor je leven en te leren hoe je creëert met de verschillende Tzolkin tellingen. Ervaring met het volgen van de dagenergie is aanbevolen.

Je ontvangt het materiaal na aanmelding direct per mail. Je wordt individueel begeleid in het proces dat je met jouw intentie in gang zet.
Meld je hier aan.
  JAARGROEP 2017  
  Tijd om te doen wat je hart en ziel blij maakt
Wil je de sprong wagen naar het leven dat jij graag wilt? Volg dan samen met gelijkgestemden het 9-maanden programma. Met de Jaargroep maken we in de energie van 2017 een nieuwe start om met hart en ziel te leven op een nieuwe manier: jouw manier. En je gaat met steun van de groep daadwerkelijk doen wat je misschien al heel lang wilt of weet! Aan het eind van dit traject hebben belemmerende patronen die aan het begin van het jaar nog overheersten hun kracht definitief verloren.

Een Tzolkinronde, 260 dagen, 20 levenspaden, 9 maanden lang ga je op avontuur. In de jaargroep komen alle persoonlijke profielen aan bod en gaan we met de inhoud aan de slag om in het dagelijks leven vrijer te kunnen genieten. SoulCollage® is de creatieve manier om met je ziel in gesprek te gaan. De collage die je hier ziet, maakte ik met de jaarenergie en jaargroep 2017 als inspiratie.


Het programma

De Tzolkin is je kompas en de groep is je vangnet, spiegel, steun in de rug, uitdager, gids, kortom: het aangename, liefdevolle gezelschap waarmee jij dit jaar optrekt en een nieuwe wending aan je leven geeft.

  • 9 deelnemers
  • 9 groepsdagen (waarvan vier aaneengesloten)
  • 9 maanden online persoonlijke begeleiding
Geef je voor 1 maart op. Heb je behoefte aan een tussenstap? Dan is de Nieuwjaarsworkshop daarvoor heel geschikt.
Meer informatie over de Jaargroep en aanmelden

Wat deelnemers aan de Jaargroep 2016 zeggen

De intakes voor de jaargroep beginnen in maart. Meld je dus aan voor 1 maart. Heb je na het lezen van de uitgebreide informatie nog vragen? Mail me gerust.
 
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen. 
           stap 1 - Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven. 
✮✮        stap 2 - Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610