Copy
Nieuwsbrief
18 - 30 juli 2014
Een nieuwe ronde
in een nieuw Maya jaar!

Vandaag starten we niet alleen met een nieuw levenspad maar ook met een nieuwe Tzolkin Ronde. Op 26 juli start ook nog eens het nieuwe Maya zonnejaar met een rood zegel: Rode Maan toon 9. Tijd voor een nieuw begin! Twee Tzolkinronden lang heb ik jullie in deze nieuwsbrief voorzien van een beschrijving van het levenspad. Vanaf vandaag geef ik jullie alvast een voorproefje van het nieuwe levenspadenboek ‘Maya wijsheid voor je levensreis’.

Je maakt kennis met bekende levenspadgenoten uit het boek als en krijgt een kijkje in hun manier van kijken, denken en voelen. In het boek doe ik dat met inspirerende citaten. In deze nieuwsbrief met filmpjes en liedjes.
11 oktober kaartendag A3 Boeken met Maya wijsheid
Wees welkom op de Kaartdag van A3 boeken. Deze supergave dag staan er zeven workshops van twee uur op het programma en iedereen kan er twee volgen. Allemaal met de prachtige kaartspellen van A3 boeken. Natuurlijk geef ik een workshop met de creatiekaarten 'Word een magneet voor de toekomst'. Je creatieprofiel ontvang je er gratis bij. En voor wie heel nieuwsgierig is naar mijn nieuwe boeken…. Op deze dag zijn ze voor het eerst verkrijgbaar!


Welke workshops je ook volgt, je gaat als een rijker mens naar huis. Kaarten zijn een krachtig instrument om inzicht te krijgen, antwoord op vragen, advies waarop je je het beste kunt richten of een bevestiging dat je op de goede weg bent. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Als ik zelf geen workshop gegeven had, zou ik zeker meedoen als deelnemer, want ik heb meer dan één favoriet kaartspel. Meer informatie en aanmelden.
Feestelijke boekpresentatie - Maya wijsheid markt op 18 oktober!
Beleef Maya wijsheid voor je levensreis op de Maya wijsheid markt op 18 oktober. Je bent van harte welkom bij de feestelijke boekpresentatie en bij de workshop 'Maya wijsheid als kompas'. Lees meer.
 
       
Agenda voor het komend najaar
De agenda vult zich met nieuwe introductie- en creatieworkshops. In 2105 worden ze vervolgd met een heus Creatiejaar. Het maakt niet uit of je veel of weinig van de Tzolkin weet. In deze serie workshops is de Tzolkin niet het doel maar het middel en gaat het om vooruitgang in jouw leven creëren. Nu al horen we enthousiaste reacties van deelnemers. Wil je echt iets in je leven veranderen, meer de touwtjes in eigen hand nemen en overvloed creëren, je bent van harte welkom!
Hier vind je het workshopaanbod.
"Op 19 juni heb ik de creatieworkshop bij je gevolgd, het was fijn om samen met jullie te ontdekken wat er allemaal kan gebeuren als je je bewust wordt van de energie in jezelf en je omgeving. Een paar dingen op deze dag hebben mij bijzonder goed gedaan.
In de eerste plaats het gevoel wat ik kreeg in de kring, waarin ik als gele krijger alleen stond, met daarbij ook nog aan weerskanten een lege stoel. Het gevoel van ruimte en alleen staan deed me beseffen: dit ben ik, dit past bij mij, dit voelt goed. Het tweede wat me een enorme boost gaf was de collage, ik was er wat aarzelend aan begonnen, kon ook in eerste instantie geen plaatjes vinden die me echt aanspraken, maar toen eenmaal alles opgeplakt was paste het helemaal volledig bij mij. De foto's, de symbolen en de tekst, het oogt voor mij als de cover van een nieuw tijdschrift met als thema: 'het jaar van verandering'. Toen ik afscheid van je nam viel het jou op dat ik een totaal andere uitstraling had en dat klopte Elvira, ik heb heel de terugrit (3 uur) met een big smile op mijn gezicht gezeten, ondanks alle files was ik niet van mijn stuk te krijgen!" Ria
Meld je nu aan: e-Creatiecursus
Witte Tovenaar levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Witte Tovenaar levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om het leven onbevangen en vol vertrouwen tegemoet te treden. Wil je het Witte Tovenaar levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert?


Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Rode Draak levenspad
18 - 30 juli 2014

Toon Hermans – Blauwe Nacht toon 3
Toen ik op zoek ging naar geschikte auteurs om in mijn nieuwe boek te citeren, dacht ik in eerste instantie aan jongen mensen. Mensen die midden in het leven staan en van deze tijd zijn. Een tijd waarin we met elkaar talloze kansen hebben om een nieuwe wereld te creëren.In die zoektocht maakte ik nader kennis met het werk van Toon Hermans, overleden in 2000 op 83 jarige leeftijd. En of hij een mens van deze tijd was! Als bewandelaar van het Rode Draak levenspad, het eerste pad van de Tzolkin is hij rechtstreeks verbonden met het verhaal van de schepping en hoe de schepping bedoeld is. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van zijn teksten en zijn wijsheid en deel hier graag een prachtig lied:

DE WALS VAN DE LIEFDE
En hij speelde de wals van de nieuwe wereld
Hij speelde de wals van een nieuwe tijd
Hij speelde de wals van een nieuwe wereld
Hij speelde de wals van een andere werkelijkheid
 
De hele tekst vind je hier. En in ‘Maya wijsheid voor je levensreis’ vind je nog veel meer prachtige citaten van hem. Het boek verschijnt dit najaar.

  • De hele beschrijving van het Rode Draak levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
25 juli: Dag buiten de tijd festival - Fort Blauwkapel Utrecht
29 augustus: E-creatiecursus bijeenkomst en workshop
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Dieren (nabij station).
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Silvolde
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie, Maya wijsheid markt en workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend