Copy
Nieuwsbrief
7 - 19 december 2015
e-Wenscursus: Doe je mee aan de volgende Tzolkin ronde?
Op 20 december, Rode Draak toon 1, is het precies 260 dagen geleden dat de eerste e-Wenscursus van start ging. Een reis door vier levenspaden vol inspiratie en nieuwe ontdekkingen over de zegels, tonen en over meesurfen op de creatie energie van de Tzolkin voor zowel beginners als gevorderden.
 
Inmiddels zijn er ruim 250 cursuspakketjes verstuurd! Veel deelnemers deden meer dan een keer mee en sommigen maakten zelfs een hele Tzolkinronde vol. Wie vijf cursussen (een Tzolkinronde) heeft volbracht kan daarna voor slechts € 9,95 per cursus de inspiratiemails blijven ontvangen en beginnen aan die o zo spannende tweede ronde in het logboek. Nieuwe ondekkingen doen over jezelf en inzicht krijgen in je persoonlijke groei- en creatieproces. Welke wensen zijn inmiddels vervuld en welke vragen nog aandacht?
 
Wil je meedoen aan de cursus die start met een nieuwe Tzolkinronde op Rode Draak toon 1, meld je dan snel aan zodat je nog voor de kerstvakantie het materiaal ontvangt.  Dan heb je alle tijd om je voor te bereiden! Hier vind je alle info.
 
 
Jaargroep 2016: ‘Ik ben een ontdekkingsreiziger’
In het voorjaar 2015 ging de jaargroep ‘Ik neem mijn plek in’ van start met de jaarenergie Gele Ster toon 12. Het was een bijzondere reis die we op 11 december feestelijk afsluiten. Aan het eind van deze rit kan ik zeggen dat ik heel dankbaar ben voor alles wat het ons heeft gebracht. Het is heel bijzonder om terug te kijken en zien hoe we ieder doorbraken hebben gecreëerd waar we jaren op hebben gewacht. 

Nu voor alle leeftijden

Dit jaar bestond de groep uit leeftijdsgenoten geboren tussen 1-3-1960 en 29-2-1964. Lees in het artikel ’47-59 jarigen: neem je eigen plek in’ wat er zo bijzonder is aan de leeftijdsgroepen. Had je vorige jaar het gevoel buiten de boot te vallen omdat je jonger dan 47 bent of ouder dan 59 en wel heel veel herkende in het artikel? Dan wordt dit misschien wel jouw jaar want alle leeftijden kunnen nu meedoen.

In april gaan er drie nieuwe jaargroepen van start.
  • Groep 1: geboren voor 1-3-1960
  • Groep 2: geboren tussen 1-3-1960 en 29-2-1964
  • Groep 3: geboren vanaf 1-3-1964
Het thema van dit jaar is de jaarenergie van 2016 (dagenergie van 1-1-2016): Rode Hemelwandelaar toon 13.
Ik ben een ontdekkingsreiziger
Ik leer buiten de gebaande paden
Zo til ik mijzelf op naar een nieuw niveau van ZIJN
Ik laat me leiden door De Nieuwe Aarde
  

Het jaarprogramma

Sta je al met een been in de nieuwe tijd maar vind je het soms o zo lastig je andere been bij te trekken? Kun je niet wachten tot eindelijk zichtbaar wordt wat De Nieuwe Aarde werkelijk inhoudt, maar wordt je geduld ongelofelijk op de proef gesteld? Is het tijd dat je werkelijk uit oude systemen en patronen stapt en gaat doen waarvoor je bent gekomen? 2016 heb je de energie van Rode Hemelwandelaar mee om jouw doorbraak te creëren. 
  • Het programma loopt van april tot december. 
  • In 9 maanden (een Tzolkinronde) komen we als groep 9 keer een dag bij elkaar: vijf losse dagen en in de zomerperiode vier aaneengesloten dagen.
  • We gebruiken de Tzolkin en creatieve werkvormen om jouw persoonlijke proces te ondersteunen.
  • Je wordt deze 9 maanden per e-mail persoonlijk begeleid.
  • Van elkaar, over onszelf en met de Tzolkin gaan we heel veel leren!
  • Kosten van het totale programma zijn € 1.297,-.
Wil je ervaringen horen van deelnemers aan de jaargroep 2015, kennismaken met mij en met de locatie, meld je dan aan voor de gratis info bijeenkomst op 19 februari in Velp (Gld).

Wil je graag persoonlijk bericht ontvangen zodra de details van het programma rond zijn, mail dan naar welkom@mayawijsheid.nl
 
DNA netwerken in Oosterbeek bijeenkomst
Wil je gelijkgestemden ontmoeten, samen de DNAfirmaties ervaren en ervaringen delen? De volgende DNA netwerkbijeenkomst is op 13 december in Oosterbeek. Je bent van harte welkom!
 
Agenda
Gratis info bijeenkomst lees meer
19 februari Velp
15 april Velp
Cursus Tzolkin als Kompas
26 januari start in Velp
28 januari start in Velp
lees meer  
Profielenworkshops
9 december Relatieprofiel
15 december Passie Missie Visie profiel
26 februari Creatiejaarprofiel
lees meer  
e-Cursussen
20 december e-wenscursus Rode Draak, Witte Tovenaar, Blauwe Hand en Gele Zon levenspad
10 februari e-wenscursus Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm en Gele Mens levenspad
DNA NetWerken lees meer
13 december Oosterbeek
2 januari Dieren
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Gele Ster levenspad: het pad van de doorbraak
7 - 19 december 2015
Het Gele Ster levenspad gaat over de sleutel tot vrede en verzoening voor de mensheid. De ziel van de mensheid beweegt zich stap voor stap op weg naar harmonie en de erkenning dat we allemaal gelijk zijn. We zijn allemaal mensen, met onze eigen grenzen en ons eigen falen en ons verlangen om te leren en ervaren.
Hoe zou het zijn om je eigen plek in te nemen, alleen je eigen leven te leven met alles erop en eraan: je kwaliteiten, talenten en je lessen. Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Gele Ster levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend