Copy
Nieuwsbrief
13 - 25 mei 2015
Introductie relatieprofiel op het Moederdag Festival
Afgelopen weekend introduceerde ik op het Beleef Moederdag festival een nieuw profiel: het Relatieprofiel. Voor het eerst konden bezoekers het profiel van de begeleiders op hun pad ter plekke bestellen en geprint en ingebonden meenemen. Ik had het koninklijk gezin als voorbeeld gekozen. Heel bijzonder om te zien hoe ze alle vijf voorkomen in elkaars begeleidende zegels.
 
Met het profiel en de calculator op de website of de Maya wijsheid app, kun je van iedereen om je heen berekenen wat voor rol ze spelen als begeleider op jouw pad. Nog leuker is het natuurlijk om van jou en je partner, collega, kind of het hele gezin een profiel te bestellen en zo uit te vinden wat jullie elkaar te brengen hebben.
 
Meer vernieuwde profielen
Vanaf vandaag vind je een compleet vernieuwde set profielen op de website. Op veler verzoek hebben we de grote levenspadprofielen vervangen door kleinere profielen. Zo kun je gerichter aan de slag met een thema. De profielen zijn ook nog betaalbaarder geworden.
Nu verkrijgbaar via de website
  • Creatieprofiel - ongewijzigd.
  • Relatieprofiel - geeft inzicht de relatie met jezelf, gezinsleden, familie, collega's.
  • Passie, missie, visie profiel – gereedschap voor bedrijfs- en loopbaanontwikkeling en gezamenlijk ondernemerschap.
  • Levenspadprofiel – jouw persoonlijke gereedschap voor groei en creatie. De dertien zegels en tonen van je levenspad, talent en talentontwikkeling uitgewerkt op vier niveau’s van ontwikkeling.
  • Levenspadvers - het lied van je leven, jouw persoonlijke gereedschap voor groei en creatie in de vorm van vijftien vier-regelige Kin versjes.
Tot 20 mei kun je aanmelden voor 'Ik neem mijn plek in'
Op 29 mei en 5 juni gaan we het creatietraject ‘Ik neem mijn plek in’ starten met twee nieuwe leeftijdsgroepen: geboren tussen ’57 en ’64 en geboren tussen ‘64 en ’68.
Hoor je daarbij? Lees hier het artikel waarin we toelichten wat er zo bijzonder is aan deze groep en waarom nu de tijd is om je plek in te nemen.
Aanmelden voor dit bijzondere traject kan tot 20 mei.
Meer informatie over het traject, de kosten en aanmelden lees je hier.
Herken je jezelf in de omschrijving, val je net buiten de leeftijdsgrens en wil je toch graag begeleiding bij het innemen van jouw eigen plek, mail ons dan voor informatie over de mogelijkheden welkom@mayawijsheid.nl.
AGENDA
Cursus Tzolkin als Kompas - Velp
Voor de zomer kun je nog een keer deelnemen aan de cursus ‘Tzolkin als kompas’. Vier avonden in Velp (Gld) 28 mei, 11 juni, 25 juni en 9 juli. Er is plek voor 6 deelnemers. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht doet tegelijk mee aan de e-Wenscursus. Lees meer
 
e-Wenscursus Rode Hemelwandelaar levenspad
Op 26 mei gaat de volgende e-Wenscursus van start.  Deze cursusronde duurt 52 dagen en je volgt dan de volgende vijf levenspaden.
  • Rode Hemelwandelaar levenspad
  • Witte Wereldoverbrugger levenspad
  • Blauwe Storm  levenspad
  • Gele Mens levenspad
Creatieworkshop 22 mei – NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ 
Op 22 mei kun je in De Bilt weer meedoen aan een nieuwe creatieworkshop. Op deze dag ontdek je meer over je levenspad en je zielsverlangen, maak je een collegekaart en ontvang je een individueel consult Meer info. Aanmelden: mail naar welkom@mayawijsheid.nl
 
13 mei: e-Creatiecursus Gele Zon
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Zon levenspad. Gele Zon is de onbegrensde eenheid waar we allemaal mee zijn verbonden. De grote kunst is deze dertien dagen de eenheid te ervaren en tegelijkertijd bewust te handelen als uniek mens op aarde. Meld je hier aan.
Gele Zon: geef vorm aan de nieuwe mens!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 13 - 25 mei 2015
Het Gele Zon pad is het pad dat de mensheid leidt van de universele bron waarmee we allemaal zijn verbonden naar mens zijn op aarde. Het is het pad dat ons uitdaagt én de ruimte geeft werkelijk gevolg te geven aan het verlangen van onze ziel. Je hebt de vrije keuze elke dag opnieuw bewust vorm te geven aan het verlangen van je ziel ervaringen op te doen.
Toon Hermans heeft ons opgeroepen de mens op een nieuw voetstuk te zetten, te herwaarderen en beelden te creëren van de mens in zijn goedheid. Het Gele Zon pad laat je stap voor stap zien hoe jij de nieuwe menselijke vorm creëert vanuit de verbinding met de bron en je zielsverlangen.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Gele Zon levenspad
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend