Copy
Energie update 18 - 30 maart | Oogsten en nieuwe zaden laten rijpen
Bekijk hier de online versie

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je geholpen met creëeren vanuit je ziel. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen?

DE MIDDENKOLOM VOORBIJ
Ik heb enorm genoten van dit pad, waarin voor mij de 52 jaren cirkel rond kwam. Meer dan ooit kon ik voelen dat duwen, trekken en doelen stellen niet werkte in de middenkolom van de kalender. Mijn verjaardag plannen lukte niet als ik me ermee ging bemoeien. Wel kreeg ik deze dertien dagen door synchroniciteit de mooiste spontane feestjes en verrassingen cadeau. Feestjes die nooit gelukt zouden zijn als ik ze bedacht en gepland had. Iedereen die me felicitaties heeft gestuurd wil ik via deze weg heel hartelijk bedanken. Het was hartverwarmend om ze in ontvangst te nemen.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven en een nieuwe toekomst tegemoet te gaan in het Geel Zaad levenspad dat we vanaf 18 maart bewandelen nu we de middenkolom weer uit zijn.

DE OOGST ONTVANGEN 
Het Geel Zaad levenspad schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij de zaden van je dromen kunt planten. Deze dagen geven energie om te groeien en bloeien en helpen je door je laatste weerstanden heen te breken. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. Denk aan een zonnebloem: de talloze pitjes vormen de rijke oogst en zijn tegelijkertijd ook weer de zaden voor nieuwe planten: het is een oneindig doorlopende groeicyclus.

VOEDING VANUIT DE KOSMOS
Je groeikracht wordt in dit levenspad gevoed vanuit de kosmos. Het Geel Zaad levenspad bevat namelijk tien poortdagen van 20 - 29 maart. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je nieuwe energie en informatie toegespeeld over jouw toekomst. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt.

Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

SAMENWERKEN MET DE KOSMOS
Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. De online cursus met de dagenergie helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. 

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
 VOLG HET PAD DAT JOU HET MEEST PLEZIERT
ONLINE CURSUS MET DE DAGENERGIE 14 JULI - 3 SEPTEMBER 

De zaden van je dromen ontkiemen op hun eigen tijd. De vier volgende levenspaden geven je precies wat nodig is voor de verdere rijping, groei en bloei en een overvloedige oogst.
  • Het Rode Aarde levenspad laat het toeval voor je werken.
  • Het Witte Hond levenspad brengt je verwante zielen op je pad.
  • Het Blauwe Nacht levenspad laat je dromen met je ogen open.
  • Het Gele Krijger levenspad geeft je het lef om ervoor te gaan.
Deze bijzondere periode helpt je om samen te werken met de kosmos, trouw te blijven aan jezelf, te luisteren naar je dromen en vastberaden je pad te volgen. Volg ze bewust met de online cursus met de dagenergie: e-Wenscursus.

Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Marlies: 'Sinds hele lange tijd krijg en heb ik weer het gevoel van vertrouwen in vele dingen. En het gevoel dat op deze manier omgaan met tijd en energie veel juister voor mij past.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Ellen: 'Ik wordt er blij van. Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben.Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

START: 31 maart
DEELNAME 47,- 
Het logboek en het boek 'Maya wijsheid voor je levensreis' bestel je er apart bij. Bestel je ze samen, dan betaal je geen verzendkosten.

HEB JE DEZE ONLINE CURSUS AL GEDAAN? KIJK DAN EENS OF EEN ONLINE VERDIEPINGSCURSUS BIJ JE PAST.
Meer info en aanmelden online cursus met de dagenergie
TRAINING ZOLKIN ALS KOMPAS 1 ✮✮
 
22 maart Velp/Arnhem
 
Voor de training die start op 22 maart heeft zich een groepje slimme, hongerige Tzolkinliefhebbers verzameld. Er zijn nog een paar plekken vrij.

LET OP: Als je in 2019 de training nog wilt volgen is dit je kans, want dit najaar sla ik een keer over om ruimte te maken voor andere activiteiten.

Heb je de Startcursus nog niet gevolgd, dan kun je nog deelnemen op 20 maart.

Voor beide is de locatie Velp. Goed bereikbaar met auto én OV
meer info en aanmelden Tzolkin als kompas
AFSTEMMEN OP JE EIGEN (HARTS)WIJSHEID

 workshop 17 april Arnhem

Je bent elke dag verbonden met de bron van creatie waar alle energie vandaan komt en weer naar terugkeert. Via de verbinding met deze bron en de dagenergie vind je alle antwoorden in jezelf. We werken deze ochtend met de dagenergie:

Witte Tovenaar toon 5 in het Witte Hond levenspad 

Ben je geborenen dit pad, op toon 5 of op een Witte Tovenaar of Hond dag, dan is deze workshop extra inspirerend voor jou! 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Maart
18 Verdiepingscursus Geel Zaad  ✮✮ online
20 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Velp

22 Training Tzolkin als kompas 1 ✮✮ Velp
31 Leven en groeien met de dagenergie online
31 Verdiepingscursus Rode Aarde  ✮✮ online


April
05 Professionaliseringsdag Tolkin als kompas ✮✮ Loenen
17 Afstemmen op je eigen wijsheid
  ✮ Arnhem

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl