Copy
Nieuwsbrief
26 november - 8 december 2013
Tweehonderd keer
'Maya wijsheid in de coachpraktijk'
De afgelopen maanden heb ik zo'n tweehonderd coaches laten kennismaken met Maya wijsheid in de coachpraktijk en de creatiedriehoek. Afgelopen donderdag verzorgde ik de voorlopig laatste workshop in deze serie gratis bijeenkomsten.


Eén van de deelnemers gaf me een prachtig cadeau. Dit gedicht stuurde ze me na de workshop. Een getransformeerde versie van een gedicht dat zij eerder schreef. Voor mij een prachtige weergave van de essentie van deze serie workshops. Dank je wel Pascal!

Inzicht

Hoge bergen, sneeuw wit
Weidse valleien, gras groen
Diepe oceanen, azuur blauw
Flitsende inzichten,
als schitterende kometen
Het doel van je leven, een ieder gegeven

Pascal van Boxtel
Inspired by yourself

Het is mijn wens dat via alle coaches die ik in de workshops heb gezien meer en meer mensen mogen kennismaken met de Mayawijsheid, hun creatiedriehoek en de overstap van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde. Ik heb er enorm van genoten en keer nu een paar maanden naar binnen om te werken aan mijn nieuwe boek. Ik heb er heel veel zin in. Het word een mooie praktische gids om te werken met de creatiedriehoek, de dagenergie en de levenspaden en het zal vol staan met voorbeelden. Natuurlijk blijf ik wel workshops geven met de creatiekaarten en de creatiedriehoek. Je vindt ze in de agenda.
Nieuw programma 'Leerweg Coachen met de Tzolkin'
Op 4 en 5 april 2014 start voor de vierde keer de leerweg ‘Coachen met de Tzolkin. Voor het eerst is het een tweejarig programma dat je als geheel volgt, in plaats van losse modules naar keuze. Leer zelf werken met de kalender en met de persoonlijke profielen en voeg een hulpmiddel van onschatbare waarde toe aan jouw instrumentarium als coach, trainer, therapeut, adviseur of leidinggevende. Hier vind je meer informatie. De data van het eerste jaar staan in de agenda.

e-Creatiecursus
Nog heel even geduld en dan is er een nieuwe cursus die je per mail kunt volgen: de e-Creatiecursus. Deze cursus is geïnspireerd op de dagenergie van de levenspaden in drie Tzolkin tellingen. De drie tellingen zijn verrassend en magisch om mee te werken maar als je het allemaal zelf moet uitrekenen is het best ingewikkeld. Daarom is de e-Creatiecursus ontwikkeld.
  • Ontdek hoe jij creëert.
  • Ontvang met open handen wat je toevalt.
  • Stem je af op de dagelijkse stroom van creatie-energie.
In deze cursus wordt je je bewust van jouw creatieproces volgens de dagenergie van een levenspad naar keuze. Je volgt dit levenspad verspreid over een periode van drie maanden drie maal in de verschillende tellingen van de creatiedriehoek. Als deelnemer aan deze cursus hoef je nergens heen. Je ontvangt de cursus gewoon thuis in je mailbox en werkt met opdrachten en met de creatiekaarten. Je hoeft zelf niets uit te rekenen. Je wordt op het juiste moment voorzien van de benodigde data en opdrachten. De creatiekaarten kun je alvast hier bestellen.
     
Ben je nu al benieuwd naar de dagenergie in meer tellingen? Download de gratis Maya wijsheid app voor Apple en Android. Met de schuifknop op de startpagina kun je de app instellen op Dreamspell of Kosmisch. Volg eens een tijdje de dagenergie van de Kosmische telling en ontdek hoe jouw moeiteloze Zelf wordt ondersteund vanuit de Kosmos. 

    
Creëren vanuit vreugde: Maya wijsheid workshop 28 november
We hebben nog een paar plekjes in de workshop op 28 november. We werken een dag met jouw creatieprofiel. Met intuïtieve, creatieve en energetische werkvormen maak jij de stap van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde. Dit is je kans om een grote stap te maken. Lees hier ervaringsverhalen over de creatiedriehoek.

     
 
Meer informatie en aanmelden.
Hunab 'Ku - Tzolkin Art 
Hunab 'ku is het Maya symbool voor het hart van de melkweg. De plek waar alle levensenergie vandaankomt en weer naar terugkeert. In de Hunab 'ku ligt de oorsprong van de Tzolkin kalender. Dit prachtige houten kunstwerk kun je bestellen in verschillende maten en houtsoorten. Ze zijn geschikt om neer te zetten of aan de muur te hangen en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat de energie heel goed voelbaar is. Ze zijn te bestellen bij Je Natuurlijke Zelf en worden per post verstuurd.

       
Het Blauwe Hand levenspad
26  november - 8 december 2013

Blauwe Hand Energie
Blauwe Hand energie is de energie van heling en de moeiteloze manier waarop deze tot stand kan komen als we onze handen open doen en het gewoon laten gebeuren. Alles heeft een natuurlijke orde, een oorspronkelijke staat. Als we de natuur en de natuurlijke loop der dingen een kans geven komt alles precies op het juiste moment als vanzelf goed.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn vernieuwers met een grote vrijheidsdrang. Ze zijn anders dan anderen en voelen een verlangen naar vrijheid, terwijl ze tegelijkertijd ook op zoek zijn naar zekerheid en geborgenheid. De tegenstelling tussen weg willen, de wijde wereld in en een 'gewoon' leven willen leiden is altijd voelbaar. Ze worden uitgedaagd creatief te zijn in het combineren van beide en hun eigen weg te volgen.Ben je zelf geboren het Blauwe Hand levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.
Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Blauwe Hand levenspad word je uitgedaagd om volledig afgestemd te zijn op synchroniciteiten. Dat betekent dat je met twee voeten op de grond staat, in het 'hier en nu' bent en impulsen volgt waarvan je vooraf niet weet waarheen ze zullen leiden. Je handen en voeten ‘weten’ wat ze moeten doen met die signalen. Als je ze volgt, krijg je precies wat je nodig hebt voor een moeiteloos leven vol groei en ontwikkeling. Wat doe jij met je handen? Gebruik je ze om grip te krijgen en sturing te geven of kun je ze openen en ontvangen wat je toekomt?

Tips voor deze dertien dagen
  • Stel je zelf open voor moeiteloosheid. Het is jouw bron van inspiratie deze dagen en het brengt je veel meer dan ‘duwen’ en ‘trekken’.
  • Je neemt het heft van je leven in eigen handen door zaken luchtig op te nemen. Lach om jezelf. Met je humor prik je dan meteen alle illusies door die het leven zwaar maken.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door van een afstand te bekijken waarmee je bezig bent. Zorg voor jezelf en zeg waar nodig ‘nee’ om je onafhankelijkheid te bewaren.
  • Geniet van het leven door keer op keer jezelf te vernieuwen. Ben jij al de beste versie van jezelf of kun je nog oude ballast achter je laten?
Agenda
28 november, Dieren: Maya wijsheid creatieworkshop
15 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 

<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp