Copy
Nieuwsbrief
13 - 25  november 2013
Grap met de Maya wijsheid app:
voor altijd gratis!
Op 2 en 3 november had je de mogelijkheid Maya wijsheid app gratis te downloaden. Vervolgens ontdekten we dat deze actie in de Android store niet meer terug te draaien was.
Deze ontdekking deden we op een Blauwe Aap dag dus we hebben er maar hard om gelachen. Het was toon 11, de toon van bevrijding dus… met liefde geven we de app helemaal vrij!
Vanaf 11-11 is ook de Apple versie helemaal gratis te downloaden. Zegt het voort!


Tzolkin in de praktijk: De tafel van één
‘De tafel van één’ is een initiatief van Women Inc. In samenwerking met gemeentes en lokale organisaties voor vrouwen die op zoek zijn naar zelfstandigheid. Op diverse plaatsen in het land wordt de tafel van één georganiseerd. Het concept:
  • een serie van vijf tafelgesprekken
  • maximaal zes vrouwen aan tafel
  • zeven eenvoudige vragen.
De kracht van deze bijzondere gesprekken is dat je om de beurt antwoord geeft op de vragen en dat de andere vrouwen aan tafel maar één ding doen: naar je luisteren. Aan tafel zit ook een tafelbuddy die de gesprekken begeleidt en inspiratie inbrengt. Diana van de Rijt-Goudsmit viel in als buddy bij de laatste bijeenkomst van een tafelgroep. Alles wat ze bij zich had was de Maya wijsheid app op haar telefoon. Daarmee raakte ze die dag precies de juiste snaar.
Onvoorbereid
“Ik was die dag invalkracht als buddy en had me niet echt kunnen voorbereiden. De dames die ik bij deze tafel ontmoette waren in een ver stadium van plannen maken. Ze hadden zich voorgenomen een eigen bedrijfje te starten in de creatieve sfeer: van coaching tot workshops. Het toeval (?) wilde dat het die dag, 11 oktober, toon 7 Rode Draak was, met als gids Rode hemelwandelaar. Ik heb de tekst voorgelezen en je kon een speld horen vallen. Hun monden zakten open van verbazing. De dagenergie die ik voorlas, gaf exact de staat weer waarin deze dames, en ik zelf dus ook, op dat moment verkeerden.

Focus vandaag op afstemming. In verbinding met de bron van inspiratie en met anderen krijg je zicht op wat je tot nu toe hebt bereikt en wat er nog moet gebeuren. Gebruik daarbij je onvoorwaardelijke vertrouwen op het leven. Weet dat het je precies geeft wat je nodig hebt, ook al lijkt het soms niet te zijn wat je gevraagd had. Vanuit dit vertrouwen kun je putten uit jouw bruisende oerbron van creatieve praktische oplossingen.

Perfecte planning
Moeiteloos, zonder er verder over na te hoeven denken kon ik de Tzolkin in de praktijk gebruiken om anderen te inspireren. Van de Tzolkin kalender hadden ze nog nooit gehoord. Nu ik even terugkijk naar de datum waarop deze sessie van vijf gesprekken is gestart, namelijk 13 september: Toon 5, Rode Hemelwandelaar met als gids Rode Draak: Dan is dat precies waar het bij de Tafel-van-één over gaat. Toeval bestaat niet!

Focus vandaag op datgene wat je kracht geeft en je sterker maakt. Laat zien wie je bent, zorg dat je krijgt wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Leer en ontdek vandaag door te doen wat je niet eerder deed of durfde en voed je met wijsheid uit andere werelden.
  • Wil je ook altijd de dag energie bij de hand hebben om moeiteloos op het juiste moment de juiste snaar te kunnen raken? De app is voortaan gratis te downloaden.
  • Wil je zelf meedoen aan de tafel van één als deelnemer of wil je buddy zijn? Kijk dan op de website. De tafel van één
Download de mayawijsheid app voor Apple en Android met de dagenergie, calculator, teamcalculator en alle zegel, -toon en levenspadomschrijvingen.

    
Creëren vanuit vreugde: Maya wijsheid workshop 28 november
De workshop op 28 november loopt al aardig vol. Voel je dat jouw tijd om daadwerkelijk te gaan creëren vanuit vreugde nu echt gekomen is, bestel dan je creatieprofiel en meld je aan voor deze Maya wijsheid creatieworkshop. Dit is je kans om een grote stap te maken. Lees hier ervaringsverhalen over de creatiedriehoek.

     
 
Ben je geraakt door jouw persoonlijke creatieprofiel, dan is deze workshop voor jou bedoeld. Meer informatie en aanmelden.
Het Witte Tovenaar levenspad
13 - 25  november 2013

Witte Tovenaar Energie
Witte Tovenaar energie is een magische energie. Die energie ontstaat als je je hart gebruikt bij alles wat je doet en groter denkt dan je eigen belang. Dan komen er verrassingen uit de lucht vallen met een perfecte timing. Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen, je paraplu omdraaien en alles opvangen wat je gegeven wordt.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn onderzoekers op het gebied van spiritualiteit. Ze willen graag de waarheid boven tafel hebben en ingrijpende gebeurtenissen in hun leven dwingen hen op zoek te gaan naar hun eigen waarheid. Het is de kunst deze te verwelkomen als een geschenk. Relaties zijn uitdagend maar ook leerzaam om het evenwicht te vinden tussen jezelf afsluiten en jezelf verliezen. Oude wijsheid en nieuwe waarheid brengen deze mensen in een versnelde ontwikkeling.

Ben je zelf geboren het Witte Tovenaar levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Witte Tovenaar levenspad word je uitgedaagd om te handelen vanuit je hart en verder te denken dan jouw eigen belang. Zet jij jouw potentieel alleen in voor jezelf of lever je met jouw handelen een bijdrage aan de wereld? Denk groots en begin klein door het zaadje te planten van een boom waar zoveel oogst van komt dat je kunt delen. Kies voor groei boven zekerheid, daarmee bevrijd je jezelf deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
  • Luister naar je hart. Het is jouw bron van inspiratie deze dagen want het weet precies wanneer het tijd is om te handelen.
  • Je neemt het heft in eigen handen door structuur aan te brengen in je hoofd en in je huis. Het is tijd om schoon schip te maken en orde op zaken te stellen. Dat levert helderheid en inzicht op die je kracht geeft.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door bezield jouw waarheid te spreken. Wat is de boodschap die jij te vertellen hebt? Als je de woorden vanzelf laat komen, zul je verbaasd staan van wat je te zeggen hebt.
  • Geniet van het leven en til jezelf naar een volgend niveau van ontwikkeling door bruggen te slaan. Als je oversteekt naar de andere kant van de rivier moet je ook iets achterlaten. Realiseer je dat je ruimte maakt voor nieuwe dingen met alles wat je achter je laat.
Agenda
28 november, Dieren: Maya wijsheid creatieworkshop
1 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 

<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp