Copy
Nieuwsbrief
21 maart - 2 april 2016
Het Gele Mens levenspad dat vandaag van start gaat geeft ons een duw naar een nieuwe samenleving. Het Blauwe Storm levenspad heeft veel overhoop gehaald. Heel duidelijk is zichtbaar geworden welke oude patronen, vormen en systemen niet meer werken in je eigen leven, in je directe omgeving en in de wereld.
 
Nu is het zaak dat we de volgende stap nemen en ieder onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Soms lijkt het alsof de problemen zo groot zijn dat het niet uitmaakt wat jij doet. Maar de kracht van samen begint echt bij jezelf. Elke keer dat jij kiest voor hetzelfde, krijg je opnieuw hetzelfde. Naast alle ellende is er zoveel positiviteit te vinden. Er zijn zoveel mensen die je als voorbeeld zou kunnen nemen, die hebben laten zien welke nieuwe keuzes je kunt maken om je eigen leven en de wereld te veranderen. Realiseer je dat ook jij het verschil kunt maken, samen met mij en alle anderen. Zo creëren we met elkaar een nieuwe wereld en versterken we onszelf én anderen met elke handeling en elke gedachte.
NIEUWE WORKSHOPS
Dit voorjaar gaan er twee nieuwe workshops van start: de Kernkwaliteitenworkshop van een halve dag en de Relatieworkshop van een hele dag. De eerste workshop gaat over de relatie met jezelf. Je kernkwaliteiten laten je zowel je lichte als  je schaduwkanten zien en geven handvatten om ze te erkennen en accepteren.
 
De tweede workshop gaat over jouw relaties met anderen. De kwaliteit daarvan is altijd gebaseerd op de kwaliteit van de relatie met jezelf. Dat maakt dat deze twee workshops met elkaar verbonden zijn. De kernkwaliteitenworkshop kun je los volgen. De relatieworkshop is een vervolg daarop.
 
In beide workshops werken we met het kernkwaliteitenprofiel en ga je creatief aan de slag omdat een beeld het zoveel meer kan zeggen dan woorden. Je maakt je eigen collagekaart, gebaseerd op SoulCollage® van Seena Frost.

Data Kernkwaliteitenworkhsop: 12/4, 13/5, 21/9. 21/10 
Data Relatieworkshop: 1/7, 8/11

Meld je hier aan. 
Vraag hier het Kernkwaliteitenprofiel van je geboortedatum aan.

  
JAARGROEP 2016
In april is het zover! Dan ga ik van start met de jaargroep 2016. De intakes beginnen volgende week. Wil je nog meedoen of twijfel je nog? Heb je vragen? Neem even contact met me op. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. De eerste bijeenkomst is op 22 april. De individuele begeleiding starten vanaf 3 april, tegelijk met de start van het Rode Slang levenspad.
 
Meer info en aanmelden lees meer. Heb je vragen, mail of bel me even.
Verleg jouw grenzen in 2016 
laat oude patronen die je allang hebt herkend 
nu bewust achter je
Stap met twee benen 
in de nieuwe tijd
 
In 2016 heb je de energie mee
om te doen wat je al zo lang van plan bent
 
Jouw eigen doorbraak creëren 

is het beste wat je kunt doen
voor een betere wereld
BETALEN MET BANKCONTACT - MR. CASH!
Goed nieuws voor de Belgen. Sinds vorige week is het nu ook mogelijk vanuit Belgie bestellingen via de website direct af te rekenen met Bancontact-MrCash. Dat betekent dat je direct na je geslaagde betaling je bestelde profielen krijgt toegestuurd en dat ook andere bestellingen via de website sneller worden afgehandeld.
E-WENSCURSUS RODE SLANG LEVENSPAD START 3 APRIL
Vanaf 3 april start het Rode Slang levenspad en daarmee vier intense paden in het hart van de Tzolkin: de middenkolom van 20 kerndagen en aan weerszijden de paden met de tien zwarte vakjes ofwel poortdagen. Dit is een periode met veel ondersteunende energie voor transformatie.
  • Het Rode Slang levenspad nodigt je uit je passie te volgen.
  • Het Witte Spiegel levenspad laat je zien in hoeverre je al bent verbonden met de toekomst en het pad van je ziel en wat je nog mag integreren vanuit het verleden.
  • Het Blauwe Aap levenspad ondersteunt je om onbevangen de toekomst temoet te treden en je dromen waar te maken.
  • Het Geel Zaad levenspad nodigt je uit al je mogelijkheden te benutten en daadwerkelijk de stappen te zetten waarvan je zolang droomde.
Surf mee op de dagenergie. Laat je inspireren met kleine opdrachten, liedjes, filmpjes en praktische uitleg van de zegels en tonen. Zet de energie van wensdag in om bewust aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit in je leven.
 
Hier vind je meer info over de e-Wenscursus en kun je je aanmelden.

TIP:
Het is niet nodig om de cursus te volgen in je eigen levenspad. Je kunt instappen wanneer je wilt.
OPFRISDAG TZOLKIN ALS KOMPAS 1 - VRIJDAG 8 APRIL

Heb jij de cursus 'Tzolkin als kompas' gevolgd en wil je je graag verder verdiepen in de Tzolkin? Dan kun je op 8 april deelnemen aan de opfrisdag. Inmiddels heeft de cursus zich ontwikkeld tot training en is het programma uitgebreid met individuele begeleiding. Dit alles met als doel je nog beter te ondersteunen bij zelfstandig gebruik van de Tzolkin als instrument voor coaching en zelfcoaching.

Programma
Tijdens de opfrisdag leg ik uit hoe de cursus 'Tzolkin als kompas 1' een training is geworden en wat er is veranderd inhoudelijk en in de aanpak. Je krijgt enkele nieuwe tools aangereikt, oefent, ervaart en ik geef je tips hoe je makkelijker met de Tzolkin kunt werken. Deze dag is een prima voorbereiding op de training Tzolkin als kompas 2.

Kies je na deze opfrisdag voor de vervolgtraining dan is deze dag voor jou gratis. Het bedrag wordt dan afgetrokken van je deelname aan de training. Het vervolg gaat van start op 29 april.

Kosten: € 79,- of gratis als je je aansluitend inschrijft voor de training "Tzolkin als kompas 2'. Tijd: 10.00 - 15.00 Locatie: Velp (Gld)
GRATIS INFO BIJEENKOMST 15 APRIL
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij de volgende info bijeenkomst. Ben je benieuwd naar het aanbod van Maya wijsheid, wil je kennismaken, vragen stellen, sfeer proeven. Je bent van harte welkom. Meld je aan met een mail naar welkom@mayawijsheid.nl.
AGENDA
  • De workshop planning voor het najaar 2016 is rond. Kijk hier voor meer data
  • Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus? Mail me gerust.

e-Cursussen

3 april e-Wenscursus Rode Slang levenspad
3 april e-Creatiecursus Rode Slang levenspad
7 juni e-Wenscursus Rode Aarde levenspad
16 juli e-Wenscursus Rode Maan levenspad


Tzolkin trainingen

8 en 29 april, 20 mei, 10 juni, 8 juli Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
15 sept, 6 en 27 okt, 17 nov Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)


Workshops

Creatieworkshop 25 maart / 30 mei / 21 november
Kernkwaliteiten workshop 12 april / 13 mei / 21 sept / 21 okt
Jaargroep 2016 22 apr, 27 mei, 22/25 jun, 23 sept, 14 okt, 25 nov
Verjaardagsworkshop 3 juni / 9 sept / 11 nov
Levenspadworkshop 14, 15, 16, 17 juni 2016
Passie missie visie workshop 26 april
Relatieworkshop 1 juli / 8 november 
   

DNA NetWerken

5 april DNA NetWerken locatie Arnhem
12 mei avondworkshop bij Helios Harderwijk


Evenementen

15 april Gratis informatie bijeenkomst
12 mei avondworkshop bij Helios Harderwijk locatie Sociaal centrum 'De Kiekmure'
16 september Gratis informatie bijeenkomst
Het Gele Mens levenspad: geef aandacht aan de kracht van samen
21 maart - 2 april 2016
Het Gele Mens levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij gebruik maakt van de kracht van samen door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Gele Mens levenspad.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend