Copy
Nieuwsbrief
15 - 27 januari 2016
Waar het Witte Tovenaar levenspad ons vroeg om afstand te nemen en de controle los te laten, nodigt het Blauwe Hand levenspad ons uit de volgende stap te nemen: handelen op een heel bijzondere manier. Het is een manier van handelen die is gebaseerd op moeiteloosheid. Een manier waarbij je 
 
niet hoeft te plannen, nadenken, duwen en trekken, maar eenvoudigweg elkaar de hand reikt om samen moeiteloos een nieuwe toekomst te creëren.
Het gaat erom dat je in jouw leven van alle dag, thuis, op je werk, samen met je naasten daadwerkelijk gevolg gaat geven aan de nieuwe overtuigingen waarvan je weet dat ze bij je passen en die je eigenlijk ook allang hebt aangenomen in je hoofd en in je hart. De volgende stap is dat ze tot uiting komen in al je handelen. Daarin worden we de komende dertien dagen ondersteund door het Blauwe Hand levenspad.
ON LINE LEREN MET DE DAGENERGIE: WAT BRENGT HET JE?
On-line leren met de Tzolkin dagenergie als kompas is fijn omdat je het thuis kunt doen en omdat het relatief voordelig is. Maar belangrijker nog is dat het de beste manier is om met de kalender te werken aan de hand van je eigen alledaagse ervaringen. De Tzolkin komt tot leven en je herkent steeds meer van de zegels, tonen en levenspaden. Stap voor stap ontwikkel je je bewustzijn en leer je hoe je kunt meesurfen op de energie. Het resultaat:
- je kunt beter bij jezelf blijven
- je herkent oude patronen die je belasten of remmen
- je ontwikkelt nieuwe patronen die meer moeiteloosheid brengen
- er komt meer synchroniciteit in je leven
- je krijgt inzicht in je eigen proces van ontwikkeling en groei
- je leert hoe de kosmos jou de weg wijst bij het vervullen van je wensen 
 
De twee Maya wijsheid cursussen die je on-line kunt volgen zijn de e-Wenscursus en de e-Creatiecursus. Door dagelijks bewust stil te staan bij de energie aan de hand van een persoonlijk logboek ontwikkel je aan de hand van opdrachten en oefeningen je eigen persoonlijke cursusmateriaal.
 
De e-Wenscursus werkt met de dagenergie in de Dreamspelltelling, de telling van je persoonlijkheid en het dagelijks leven hier en nu. De eerstvolgende e-wenscursus begint op 10 februari en start in het Rode Hemelwandelaar levenspad waarna het Witte Wereldoverbrugger levenspad,  Blauwe Hand levenspad en tot slot het het Gele Zon levenspad volgen. 
Voor meer data en aanmelden, kijk hier
 
In de e-Creatiecursus is een cursus voor gevorderden. Je volgt de energie van de creatiedriehoek en maakt daarmee de stap van creëren vanuit pijn en oude overtuigingen naar creëeren vanuit moeiteloosheid en lichtheid. Een transformatie die langer nawerkt dan je denkt. Over de nieuwe opzet van deze cursus lees je verderop in de nieuwsbrief.De e-creatiecursus kun je starten op toon 1 van een levenspad naar keuze. Volg eerst de e-wenscursus voordat je hieraan begint. 
Voor data en aanmelden kijk hier
 
Bekijk dit filmpje waarin ik uitleg hoe groeien en creëren met de Tzolkin werkt.
 
E-CREATIECURSUS VERNIEUWD
De e-creatiecursus is een intensieve cursus die behoorlijk diep gaat. Dieper nog dan ik in eerste instantie had gedacht. Het is een cursus die je helpt om de stap te maken van creëren vanuit oude patronen en pijn naar creeren vanuit lichtheid en moeiteloosheid. Dat vraagt soms om een grote stap: niet alleen de intentie neerzetten maar ook daadwerkelijk oude patronen loslaten tot op het fysieke niveau.
 

Om jou goed te kunnen begeleiden bij dit bijzondere proces geef ik deze cursus voortaan inclusief persoonlijke begleiding per mail. Vanuit jouw geboortedatum in de Tzolkin reik ik je informatie aan waarmee jij op koers blijft en inzicht krijgt in wat er gaande is. Hier lees je hoe de vernieuwde cursusopzet werkt.
WAT HEB JIJ MET DE JAARENERGIE VAN 2016?
Hoe pakt de jaarenergie van 2016 uit voor jou: Rode Hemewandelaar toon 13, het laatste zegel van het Rode Draak levenspad. Deze energie geldt als ondersteuning voor allemaal. De uitleg daarover kun je lezen in het artikel en het gratis jaarprofiel dat je kunt aanvragen.
Maar wat heb jij persoonlijk met de jaarenergie vanuit jouw geboortedatum en leeftijdsgroep bekeken en wat betekent dat? Dat gaan we samen ontdekken tijdens de nieuwjaarsworkshops op 20, 21, 22 en 29 januari
 
De groep van 22 januari is inmiddels volgeboekt. In de andere groepen zijn nog enkele plekken vrij. Je ontdekt deze dag hoe de Tzolkin jou in 2016 ondersteunt en maakt daarbij jouw eigen collagekaart voor het nieuwe jaar.
Natuurlijk duik ik voor iedere deelnemer persoonlijk in de kalender om te achterhalen wat jouw persoonlijke verbinding is met de jaarenergie.
 

Wo 20 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum vóór 29-2-1960

Do 21 januari: Leefijdsgroep met geboortedatum van 29-2-1960 tot 28-2-1964

Vr 22 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum na 28 februari 1964

Meer informatie en aanmelden
GRATIS INFO BIJEENKOMST 19 februari en 15 april
Kennismaken met het aanbod van Maya wijsheid? Meld je nu aan voor de laatste plekken op 19 februari. Deze info bijeenkomst is bijna volgeboekt. Lees meer
 
  
CURSUS TZOLKIN ALS KOMPAS: BASIS VOOR ZELFCOACHING
In de cursus Tzolkin als kompas leer je zelfstandig de basisbeginselen van de Tzolkin als kompas te gebruiken om je antwoorden te vinden op persoonlijke ontwikkelingsvragen van jezelf en anderen. Ontdek hoe de Tzolkin je bij thema's als werk, geld, relaties, gezondheid, manifesteren, kinderen, ouderschap moeiteloos tot de kern komt.

Op 28 januari gaat er weer een nieuwe cursus van start. Er zijn nog enkele plekken vrij. Wil je meedoen, meld je dan snel aan, zodat je nog voldoende tijd hebt om je voor te bereiden.

In het voorjaar start Tzolkin als kompas 2
In het najaar start de volgende Tzolkin als kompas 1.
Kijk hier voor data.
 
Informatie over het programma en aanmelden
 
Agenda
Gratis info bijeenkomst lees meer
19 februari Velp
15 april Velp
Cursus Tzolkin als Kompas 1
26 januari eerste van vier bijeenkomsten
15 september eerste van vier bijeenkomsten
lees meer  
Workshops
20 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. voor 29-2-1960
21 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. van 29-2-1960 tot 28-2-1964
22/29 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. na 28-2-1964
lees meer  
Profielenworkshops
25 februari Creatieprofiel geb. dat. na 28-2-1964
26 februari Creatiejaarprofiel voor jarigen in 1e kwartaal
11 maart Creatieprofiel geb. dat. van 29-2-1960 tot 28-2-1964
18 maart Creatieprofiel geb.dat. voor 29-2-1960
lees meer  
e-Cursussen
10 februari e-wenscursus Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm en Gele Mens levenspad
DNA NetWerken lees meer
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Blauwe Hand levenspad: Stem af op moeiteloosheid, reik elkaar de hand
15 - 27 januari 2016
Het Blauwe Hand levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op moeiteloos handelen.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Blauwe Hand levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend