Copy
Nieuwsbrief
22 juni - 4 juli 2014
Het nieuwe boek!
We zijn nog druk aan het redigeren, maar het mag al gezien worden: mijn tweede Maya wijsheid boek. Ik ben heel blij dat een idee dat ik lang geleden al had eindelijk vaste vorm heeft gekregen. In dit boek komt de Tzolkin tot leven. En door mijn eigen schrijfreis heb ik nieuwe ontdekkingen gedaan in de Tzolkin. Ik laat je graag alvast de achterkant van het boek lezen.

Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de reis naartoe gaat. Je hebt een open ticket geregeld, een eerste verblijfplaats uitgekozen en daar ga je. Op avontuur. Helaas ben je onderweg je lijstje met wensen kwijtgeraakt. En misschien ben je zelfs
wel helemaal vergeten dat jouw leven een reis is, een groot avontuur. Vraag jij je wel eens af wie je bent, wat je wilt met je leven en wat je hier nu eigenlijk komt doen? De Maya Tzolkin kalender is een prachtig instrument dat je helpt herinneren wat je van plan was, wat er op jouw wensenlijstje stond en wat je hebt meegebracht om uit te delen. Deze eeuwenoude kalender laat dagelijks zien welke energie er beschikbaar is om jou te ondersteunen op je levensreis. Aan de hand van je aankomstdatum ofwel je geboortedatum ontdek je wat er in jouw rugzak zit aan wensen en cadeaus in de vorm van kwaliteiten en talenten. En ook hoe jij hiermee een bijdrage levert aan de wereld.
Dit boek brengt de Tzolkin tot leven. Je maakt kennis met bekende levenspadgenoten als Herman Finkers, Tijn Touber en Martin Bril en krijgt een kijkje in hun manier van kijken, denken en voelen aan de hand van inspirerende citaten. De levenspadcollages van Geertje Mol en de Tzolkin zegels van Patricia Mooren spreken rechtstreeks tot je hart en maken het onzichtbare zichtbaar.
Gebruik je dit boek elke dag als kompas voor je leven, dan stem je af op de tijd als spiraal die je steeds weer nieuwe kansen biedt om te groeien en creëren. De oefeningen en handvatten die Elvira van Rijn je aanreikt, geven inzicht in jezelf. Stap voor stap ontdek je hoe je jouw kwaliteiten op een constructieve manier kunt inzetten om te worden wie je werkelijk bent, het beste uit jezelf te halen en te genieten van je levensreis.

'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek' komt dit najaar uit bij A3 boeken.
Nieuwe workshopserie: Creëren met de Tzolkin
De afgelopen maanden heb ik samen met Marja Rosbergen een start gemaakt met een nieuwe serie van drie Maya wijsheid workshops. Daarin gebruik je de Tzolkin als instrument om meer overvloed in je leven te creëren op welk gebied dan ook. De hele serie kun je vanaf dit najaar volgen.
  1. Halve dag: Introductie Maya wijsheid als kompas
  2. Eendaagse: Maya wijsheid creatieworkshop
  3. Driedaagse: Leven in overvloed
In de volgende nieuwsbrief vind je de planning voor het komend najaar en 2015.

Meld je nu aan: e-Creatiecursus
Gele Ster levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Gele Ster levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om stralend jouw eigen plek in te nemen. Niemand anders dan jij kan dat met glans doen! Wil je het Gele Ster levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert?


Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Blauwe Adelaar levenspad
22 juni - 4 juli 2014

Baluwe Adelaar Energie
Blauwe Adelaar energie is die van visie: je eigen vrije, onafhankelijke mening hebben over zaken. Een heldere blik waarbij je het overzicht hebt over het geheel, zonder details uit het oog te verliezen.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een sterk verfijnd en krachtig vermogen om subtiliteiten te onderscheiden en daar woorden aan te geven. Ze kunnen goed verwoorden wat ze voelen en denken en hun helderheid is groot. Het is belangrijk dat ze hun eigen onderbewuste leren begrijpen.
Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Blauwe Adelaar levenspad gaat het erom je hogere visie en het aardse fysieke bijeen te brengen. Sta stil bij wat je voelt in je lichaam: pijn, vermoeidheid, kracht, levenslust. Wat geeft energie, wat kost energie? Alleen met je bewustzijn kun je daaraan betekenis geven.

Tips voor deze dertien dagen
  • Vorm je eigen mening, en laat je niet bepalen door wat anderen vinden. Zorg ook niet voor anderen ten koste van jezelf, ook al zie je nog zo helder wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker en wat overstroomt kun je delen met anderen.
  • Neem het heft in eigen handen door jezelf te zuiveren van zware energie. Herinner je voortdurend je eigen lichtheid, ook als er turbulentie in en om jezelf is. Je kern is licht en liefde.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je dromen en idealen. Je kunt ze op jouw unieke manier de wereld in brengen. Ga er vooral mee door, ook al lijkt het niet direct iets op te leveren. Je bent er bijna!
  • Geniet van het leven door je handen open te houden en te ontvangen. Wees geconcentreerd als een keeper in het doel. Voorbereiden op de bal kan niet. Wel in actie komen op het juiste moment, zodat alles moeiteloos verloopt.
Agenda
4 juli: Start e-Creatiecursus Gele Ster levenspad
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas Voorst
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas Silvolde
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend